Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan_panchev Разгледай мнениеКогато Сорос, Ротшилд и Рокфелер влезнат в играта
Тези тримата или някое от хилядите фондове, фондчета и компании асоциирани с тях, ще влязат (ако изобщо някога), когато съвсем скоро падне на 1000 после на 1 долар. Иначе са балъци, а не китове.
Коментар
-
Когато Сорос, Ротшилд и Рокфелер влезнат в игратаLast edited by ivan_panchev; 13.04.2018, 23:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d.j.T. Разгледай мнение8000 битчиз
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
Коментар
-
Добри ютро!
Рипълчето 7,52 пъти по-евтино. Съни искаше да подарява Рипъли по Нова година, за реклама на новото и прогресивното и парадигмата с изкуствен интелект вътре.
Етер 3,38 пъти по-евтин.
Продаваш си къщата за прогресивни и ограничени кески, и докато си намериш друг имот...
Неска има утре няма! Парите ти ги няма! Имаше една адаптация на притчата за Биткойн, ама не ми се търси сега.
Веднаж у темната Индиа в ено село дошел един омраз и казал на селяньете, че ша купува маймуне по десет долара парчето. Селяньете куто виделе, че има бая маймуне у жунглъта, отишле а ги ловат. Омразът купил неколко иляди за по десет долара. Маймунете, каде рипале по дръвеата, останале малко и ората спреле да си дават зор а ги ловат. Тогива тоа им рекъл, че ша копува по дваесе долара бройката. Ониа като чуле, па отишле да ловат маймуне, кой на трици, кой на друга стръв. Обаче маймунете намалели още. Офертата била вече на дваесе и пет долара, а у гората немало вече ни маймуна, ни уй. Тогива омразът им рекъл, че ша копува по пейсе долара парчето! Обаче имАл бил работа у големиа град и неговиа менажер щел да копува наместо ньега. Менажера им казал: “А глейте оня пустиняк що маймуне е насъбрал, да му го тура! Язе ша еба да ви ги продам по триесе и пет долара, а оня куту си доде, виа ша му ги дадете по пейсе долара!” Селяньете си извадиле сичката парасъ и купиле сичкото маймуне… Повече не виделе ни менажера, ни омраза, ка са обърнаале - маймуне отсекъде!
Сега имате по-добра престава ка работи Уол Стрийт…Last edited by IvanTerziev; 12.04.2018, 12:19.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Силен сигнал за дълги за този който иска да рискува част от капитала си за да реализира свръх печалби. Ситуацията много наподобява 2014, 2015 година. Поздрави.
Тия шарани са нещото, дето наистина е ограничено, и почна верно да свършва. Каква е гаранцията, че ще ви пуснат нова порция шарани? Особено след воя на сегашните, дето си направиха "подаръци" по нова година?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар