Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Какво не разбра?
Регистрираш са в телеграм, сваляш си приложенирто и го ползваш със здраве.
Ако случаино видиш стотинки за участие значи е почнало.....Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Не казвам , че ще се случи на 100 % ...................
Но ....................... '' тарикатчета '' , като Форексбою , да го имат предвид
ПП ............ А Nvidia е '' напъпила '' за дебела корекция .................
Та ........ отвсекъде сбръч !!!
Като се прибавят и регулаторните изисквания на ESMA ............. . много '' форексбой '' ще се погребе
Коментар
-
Ето ти едно мулти кранче, има и лайтконче.
Сам си решаваш веднага ли си ги теглиш на фосетхъба или когато ти кефне.
Капчата можеш да си я смениш от настроките ако не ти се пише,
https://coingratisan.com/register/?reff=kmeta
Banner 468x60Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИч не съм се и пънал. Дреме ми за поредния шит. Пак не разбрах - подхвърлиха ли ви кески ТОН, или напротив?
Регистрираш са в телеграм, сваляш си приложенирто и го ползваш със здраве.
Ако случаино видиш стотинки за участие значи е почнало.....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение...
И като скроиш още един байрак анти кеска и тръгнеш да си го шиеш във форума, чакаи някой да ти каже къде да не пипаш.
Па и да ти кажат ти не четеш, та се тая.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеМи не, баш на Телеграм си се регистрирах. Като почна да ми иска тел. номера и дотам. Таблетът ми дори не поддържа телефония. Друг Андроид нямам.
Гледам са някви стотинки, колко ТОН-а ви дадоха верно?
Официално имаше ICO само за едри инвеститори и мизата беше 40 мил $ . И отрязаха много педали или олигарси от русиа да участват. После ако не знаеш виж са информираи защо не успяха да блокират телеграм в русия.
И ко очакваш, мошенниците да не пуснат пирамиди и въдици за шараните ли.
Ами да си чел преди да се пробваш.
И като скроиш още един байрак анти кеска и тръгнеш да си го шиеш във форума, чакаи някой да ти каже къде да не пипаш.
Па и да ти кажат ти не четеш, та се тая.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Аи сега се върни и прочети, точно когато писа на датата, че много били искали и са нахални - два,три дена преди това написах предупреждение.
Повтарям: До като няма нищо от официалния саит на Павлето за ТОN, Всичко останало е пирамида и мошенгия, САМО ИВАН НЕ ГО Е ПРОЧЕЛ ТОГАВА и е тръгнал да се регистрира. А бяха поне 5 ПЕТ сайта които предлагаха TON.
Удриии само да си в играта...............
Гледам са някви стотинки, колко ТОН-а ви дадоха верно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ами хубаво - сега си трупкам ного по-бръже - като скокна до над 300 кинта, бях се отчаял Аз ще бъда най-доволен ако лайткойнченцето падне до 8 зеленички и остане там с години. Защото съм сигурен в бъдещето на криптовалутите и колкото повече и по-задълго ги подкопават, толкова по-сгодно и лесно ще си пълня. Не съм мислил никога, че ръстът ще е могъщ, траен и безоблачен. Новото винаги трудно път си пробива.
Сам си решаваш веднага ли си ги теглиш на фосетхъба или когато ти кефне.
Капчата можеш да си я смениш от настроките ако не ти се пише,
https://coingratisan.com/register/?reff=kmeta
Banner 468x60Last edited by KMETA; 24.06.2018, 21:15.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЛайткойн в момента е близо 5 пъти по-евтин от новогодишната истерия. 4,795 пъти, да не ми се заяде някой...
За 6 месеца - 5 пъти по-евтино!
Аааайде народе, новата икономика, собственикът на Лайткойн си разтика всички кески на пикова цена. Поклон на такива умове, евала и селям!
Ама споко, предният път поевтиня 40 - тина пъти. Не бойте се, след 4 години можете да излезете на нула, ако са останали още шарани. Аз лично не вярвах, че ще има материал за втора вълна истерия.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКолко TON-a ви дадоха, аз отпреди март следя тоя руснак. Пробвах да се регна, ама като почна да ми иска лични данни и го зарязах. Освен туй май само за Андроид работи, не разбрах дали има друга възможност.
Аз прецаках темата, аз уших байрака, аз и цената смъкнах на под 6 К.
Няма са пуашиш!
Повтарям: До като няма нищо от официалния саит на Павлето за ТОN, Всичко останало е пирамида и мошенгия, САМО ИВАН НЕ ГО Е ПРОЧЕЛ ТОГАВА и е тръгнал да се регистрира. А бяха поне 5 ПЕТ сайта които предлагаха TON.
Удриии само да си в играта...............Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеГрешка - койните са "акциите" на блокчейна. Има ли едното, има и другото.
Не за теб, а за любознателните, които имат нещо между ушите си, давам този линк:
https://www.quora.com/What-are-non-B...ain-technology
- 1 like
Коментар
-
Колко TON-a ви дадоха, аз отпреди март следя тоя руснак. Пробвах да се регна, ама като почна да ми иска лични данни и го зарязах. Освен туй май само за Андроид работи, не разбрах дали има друга възможност.
Аз прецаках темата, аз уших байрака, аз и цената смъкнах на под 6 К.
Няма са пуашиш!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеПърво вие всичките се научете да пишете грамотно, после ми обобщавайте комшии, лели стринки и учинайки. Един приятел се отказа да копа едно време, не знам дали не излезе и на загуба. Засега до това се ограничава бъдещето - копане и спекулация. Щото за пазаруване не става.
Кой ти е казал, че трябва да се копа. Да копат маймуните да стават хора.
Авантата е за да се взема и да не и се гледат зъбите.
А дето преиба темата, не само на теб - щото не четеш дори предупрежденията, примера е за ТОN , ами и другите не получиха нищо ново за аванта.
Завиждаи... от аванта, е не е печалба а оборот вече минах една баш кеска.Last edited by KMETA; 24.06.2018, 20:21.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Разбрахме ВСИЧКИ че,
ВСИЧКИТЕ ти комший...
Коментар
Коментар