IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Ясно ми е, че нищо не си разбрал за BlockChain технологията.
    Не за теб, а за любознателните, които имат нещо между ушите си, давам този линк:
    https://www.quora.com/What-are-non-B...ain-technology
    Мадабе, как ще съм разбрал - махни биткойн (или друга сравнима монета) па чакай мрежата и да мърда без миньори. Щото миньорите без награда няма да ти бачкат

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Какво не разбра?
      Регистрираш са в телеграм, сваляш си приложенирто и го ползваш със здраве.
      Ако случаино видиш стотинки за участие значи е почнало.....
      Добре де ще ми кажеш ли в прав текст дали са раздали безплатен ТОН на юзвергите? От лиготия не ти се разбира.
      Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Не казвам , че ще се случи на 100 % ...................
        Но ....................... '' тарикатчета '' , като Форексбою , да го имат предвид

ПП ............ А Nvidia е '' напъпила '' за дебела корекция .................
        Та ........ отвсекъде сбръч !!!
        Като се прибавят и регулаторните изисквания на ESMA ............. . много '' форексбой '' ще се погребе

Коментар

Ето ти едно мулти кранче, има и лайтконче.
          Сам си решаваш веднага ли си ги теглиш на фосетхъба или когато ти кефне.
          Капчата можеш да си я смениш от настроките ако не ти се пише,

https://coingratisan.com/register/?reff=kmeta
          Banner 468x60
          Ще го видя - благодаря, Кметов
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
            Ич не съм се и пънал. Дреме ми за поредния шит. Пак не разбрах - подхвърлиха ли ви кески ТОН, или напротив?
            Какво не разбра?
            Регистрираш са в телеграм, сваляш си приложенирто и го ползваш със здраве.
            Ако случаино видиш стотинки за участие значи е почнало.....
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

...
              И като скроиш още един байрак анти кеска и тръгнеш да си го шиеш във форума, чакаи някой да ти каже къде да не пипаш.
              Па и да ти кажат ти не четеш, та се тая.
              Ич не съм се и пънал. Дреме ми за поредния шит. Пак не разбрах - подхвърлиха ли ви кески ТОН, или напротив?

Коментар

Ми не, баш на Телеграм си се регистрирах. Като почна да ми иска тел. номера и дотам. Таблетът ми дори не поддържа телефония. Друг Андроид нямам.
                Гледам са някви стотинки, колко ТОН-а ви дадоха верно?
                Дрънки са ви дали.
                Официално имаше ICO само за едри инвеститори и мизата беше 40 мил $ . И отрязаха много педали или олигарси от русиа да участват. После ако не знаеш виж са информираи защо не успяха да блокират телеграм в русия.
                И ко очакваш, мошенниците да не пуснат пирамиди и въдици за шараните ли.
                Ами да си чел преди да се пробваш.

И като скроиш още един байрак анти кеска и тръгнеш да си го шиеш във форума, чакаи някой да ти каже къде да не пипаш.
                Па и да ти кажат ти не четеш, та се тая.

Коментар

Аи сега се върни и прочети, точно когато писа на датата, че много били искали и са нахални - два,три дена преди това написах предупреждение.
                  Повтарям: До като няма нищо от официалния саит на Павлето за ТОN, Всичко останало е пирамида и мошенгия, САМО ИВАН НЕ ГО Е ПРОЧЕЛ ТОГАВА и е тръгнал да се регистрира. А бяха поне 5 ПЕТ сайта които предлагаха TON.
                  Удриии само да си в играта...............
                  Ми не, баш на Телеграм си се регистрирах. Като почна да ми иска тел. номера и дотам. Таблетът ми дори не поддържа телефония. Друг Андроид нямам.
                  Гледам са някви стотинки, колко ТОН-а ви дадоха верно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ами хубаво - сега си трупкам ного по-бръже - като скокна до над 300 кинта, бях се отчаял Аз ще бъда най-доволен ако лайткойнченцето падне до 8 зеленички и остане там с години. Защото съм сигурен в бъдещето на криптовалутите и колкото повече и по-задълго ги подкопават, толкова по-сгодно и лесно ще си пълня. Не съм мислил никога, че ръстът ще е могъщ, траен и безоблачен. Новото винаги трудно път си пробива.
                    Ето ти едно мулти кранче, има и лайтконче.
                    Сам си решаваш веднага ли си ги теглиш на фосетхъба или когато ти кефне.
                    Капчата можеш да си я смениш от настроките ако не ти се пише,

https://coingratisan.com/register/?reff=kmeta
                    Banner 468x60
                    Last edited by KMETA; 24.06.2018, 21:15.

Коментар

Лайткойн в момента е близо 5 пъти по-евтин от новогодишната истерия. 4,795 пъти, да не ми се заяде някой...
                      За 6 месеца - 5 пъти по-евтино!
                      Аааайде народе, новата икономика, собственикът на Лайткойн си разтика всички кески на пикова цена. Поклон на такива умове, евала и селям!

Ама споко, предният път поевтиня 40 - тина пъти. Не бойте се, след 4 години можете да излезете на нула, ако са останали още шарани. Аз лично не вярвах, че ще има материал за втора вълна истерия.
                      Ами хубаво - сега си трупкам ного по-бръже - като скокна до над 300 кинта, бях се отчаял Аз ще бъда най-доволен ако лайткойнченцето падне до 8 зеленички и остане там с години. Защото съм сигурен в бъдещето на криптовалутите и колкото повече и по-задълго ги подкопават, толкова по-сгодно и лесно ще си пълня. Не съм мислил никога, че ръстът ще е могъщ, траен и безоблачен. Новото винаги трудно път си пробива.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Колко TON-a ви дадоха, аз отпреди март следя тоя руснак. Пробвах да се регна, ама като почна да ми иска лични данни и го зарязах. Освен туй май само за Андроид работи, не разбрах дали има друга възможност.

Аз прецаках темата, аз уших байрака, аз и цената смъкнах на под 6 К.
                        Няма са пуашиш!
                        Аи сега се върни и прочети, точно когато писа на датата, че много били искали и са нахални - два,три дена преди това написах предупреждение.
                        Повтарям: До като няма нищо от официалния саит на Павлето за ТОN, Всичко останало е пирамида и мошенгия, САМО ИВАН НЕ ГО Е ПРОЧЕЛ ТОГАВА и е тръгнал да се регистрира. А бяха поне 5 ПЕТ сайта които предлагаха TON.
                        Удриии само да си в играта...............

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Грешка - койните са "акциите" на блокчейна. Има ли едното, има и другото.
                          Ясно ми е, че нищо не си разбрал за BlockChain технологията.
                          Не за теб, а за любознателните, които имат нещо между ушите си, давам този линк:
                          https://www.quora.com/What-are-non-B...ain-technology

Коментар

• Колко TON-a ви дадоха, аз отпреди март следя тоя руснак. Пробвах да се регна, ама като почна да ми иска лични данни и го зарязах. Освен туй май само за Андроид работи, не разбрах дали има друга възможност.

Аз прецаках темата, аз уших байрака, аз и цената смъкнах на под 6 К.
                            Няма са пуашиш!

Коментар

Първо вие всичките се научете да пишете грамотно, после ми обобщавайте комшии, лели стринки и учинайки. Един приятел се отказа да копа едно време, не знам дали не излезе и на загуба. Засега до това се ограничава бъдещето - копане и спекулация. Щото за пазаруване не става.
                              Изчакаи малко, ВСИЧКИ останали неграмотници да ти обяснят как трябва да се пише.
                              Кой ти е казал, че трябва да се копа. Да копат маймуните да стават хора.
                              Авантата е за да се взема и да не и се гледат зъбите.
                              А дето преиба темата, не само на теб - щото не четеш дори предупрежденията, примера е за ТОN , ами и другите не получиха нищо ново за аванта.
                              Завиждаи... от аванта, е не е печалба а оборот вече минах една баш кеска.
                              Last edited by KMETA; 24.06.2018, 20:21.

Коментар

Разбрахме ВСИЧКИ че,
                                ВСИЧКИТЕ ти комший...
                                Първо вие всичките се научете да пишете грамотно, после ми обобщавайте комшии, лели стринки и учинайки. Един приятел се отказа да копа едно време, не знам дали не излезе и на загуба. Засега до това се ограничава бъдещето - копане и спекулация. Щото за пазаруване не става.

Коментар

Working...
                                X