If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен тези коини или са продадени от дър. служители или са си отново в митничарите - все пак трябва да платят с нещо за свободата, нещо, което не е конфискувано при международната пол акция. Трябва да се борим за разкриване на информацията - тази сума, ако я е имало, си е малко КТБ!!
Здравейте колеги! Какво мислите за Лайткойн?! Благодаря ви предварително?!
Аз ги виждам нагоре към 500 до няколко месеца. Сега залагам, че всичко това е просто здравословна корекция и няма да има срив на биткойн (който пък да повлече останалите). Ако не беше направил тази дълбока корекция обаче (ако не се лъжа до малко над 12К) залагах, че по скоро ще се срива с по 70-80 процента примерно. Ще видим.
Вижте и коментарите под статията. И други като мен считат, че е най-добре да си погасим външния дълг.
Според мен тези коини или са продадени от дър. служители или са си отново в митничарите - все пак трябва да платят с нещо за свободата, нещо, което не е конфискувано при международната пол акция. Трябва да се борим за разкриване на информацията - тази сума, ако я е имало, си е малко КТБ!!
Ама много ме е яд, че пропусна да направиш пари там! Беше много очевиден сетъп за нагоре. И Хиксмана го обясни.
Пуста човешка психология!
Криптото е като всеки друг рисков трейдинг. И резултатите са същите.
Тебе ли те е яд,ами аз.....какво да кажа...
там приличен профит направих,бях ги взел от 62,ама,можеше да е х3. .....
живи и здрави,пазара няма да избяга.
П.С. вчера се чух с една приятелка от Лос Анджелис,която работи за сериозна фирма-доставчик на NASA.
Питах я как е там ситуацията,говори ли се за крипто,тя отговори,че е що годе непознато за масата(в часност колегите и),а те са теки гайс....
Има още за надуване бая
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Държах ги сума ти време,и ги продадох точно преди да пробият стотачката стабилно.
за мен има хляб в тях,чакам ги още малко да се ошумулват около 120-130 и се качвам пак.
Етера също е позаспал,очаквам скок и там.
Ама много ме е яд, че пропусна да направиш пари там! Беше много очевиден сетъп за нагоре. И Хиксмана го обясни.
Пуста човешка психология!
Криптото е като всеки друг рисков трейдинг. И резултатите са същите.
Като гледам графиките, купувачите на хойни през българските посредници трябва да целуват краката на Цеко Не може да се каже същото за продавачите, обаче ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Здравейте колеги! Какво мислите за Лайткойн?! Благодаря ви предварително?!
Държах ги сума ти време,и ги продадох точно преди да пробият стотачката стабилно.
за мен има хляб в тях,чакам ги още малко да се ошумулват около 120-130 и се качвам пак.
Етера също е позаспал,очаквам скок и там.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Мда,може и тако и вако,седя си на ръцете и не пипам нищо,чакам мача да започне.
Този спих,може да е от кеширане и набавяне на средства за набиване във фючърси.
Отделно ще влязат и свежи пари от такива,които до момента са се страхували от "нерегулираният" статус на Биткойна
Нормално е нещо като скочи бързо да има кеширане от тактически настроените участници.
Коментар