Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
добре ве, що го купуаш тва и то май кат гледам е CFD !?!? явно с цел печалба, а добре моеж ли да си запазиш файла с тоз крипто чеп някъде ? до колко знам май и това ньет, щот кат думнат поредната измислена борса и отече, е добре тогава къде му е киро на кирията с тия измишльотини питам аз ?!? ...... некой викаха "парите на бъдещето" ама са нещо ги нема да коментират повече, падна цената и се изпокриа ... и също щот не са никви пари а въздух по налягане, конвенционалните пари мое си ги туриш у джеба независимо дали ше разбият банката или не, а тва ньенто ....
Е те тия по 10 000, че даже и 50 000 левки - емисия от '97 до борда после
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе мога да разбера как може да търгувате нещо чиято цена зависи от група схемаджии и мошенгии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с тия приказки много ще натъжиш кретенчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Когато мислиш, че някой е глупак, то шансът и той да мисли същото за теб, хич не е малък.
Ако си бях набутал старомодния апартамент у модерните крипто парадигми - щях да съм прогресивен. Друго си е като гори твоята къща да гори и на Вуте.
п.с. Абе тия крипто котки живи ли са още, да взема да си купя една, че да стана модерен?Last edited by IvanTerziev; 10.12.2018, 16:17.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнениеПроекта върви към приключване. Глупаците в световен мащаб са преброени, което беше основната цел на този проект...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Да, със стоп 900.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Освен това блокверигата е като жив организъм, променя се и оцелява. Няма да изчезне от някакви си "малки" сътресения. Това всъщност е първият дигитален организъм... и е само на 10 години, има още много време да се докаже.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Mr Barbaron ви предупреди за близката смърт на криптокойните още януари 2018,
след това на 06.10.2018, 14:14
и на 19.11.2018, 22:22
Сега собствениците на койните могат да си сметнат колко са загубили, защото не послушаха съветите ми
06.10.2018, 14:14
На мен това ми се струва по-скоро като маркет манипулация. На всичко отгоре този който манипулира крипто пазара манипулира и Уолстрийт и това е напълно видимо. Първо напомпа цената на всичко и сега всичко надолу... фундамента не се е променил, тези ниски цени в момента нямат логика. Можеби се готвят да ни спретнат нова "криза", но това няма общо с криптовалутите.
Технологичните компании също са надолу, повечето от тях без да имат каква да е връзка с криптовалутите. Например Netflix каква връзка има та е с 40% надолу?!... и Netflix ли ще стане 0 ?
Мисля че се заблуждаваш с изводите си, криптовалутите и друг път са ги правили тези големи амплитуди нагоре и после надолу.
Просто спекулантите си нямат друга работа и го играят този "номер" откакто има борси и пазари.
След лошите години ще дойдат, добри години, винаги е било така и винаги ще бъде така. Това не се отнася само до криптовалутите.
Тази "криза" има и една хубава страна даде голям бууст на т.нар. "stable coins".
Освен това блокверигата е като жив организъм, променя се и оцелява. Няма да изчезне от някакви си "малки" сътресения. Това всъщност е първият дигитален организъм... и е само на 10 години, има още много време да се докаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
И за какво ти е този стоп.............
За 900 $ ли си ..... при условие , че удари ли ти го ще си загубил 2600 $ ...........
Имам зона на влизане между 4000 и 2000. Под 1000 излизам,А ловеното на дъно с близък сто при тази волатилност не е опция. За мен пробиване на нивото под 1000 вероятно зануляване Койн под 1000 не ми трябва..
АКО бях опитал да влизам в позиция по време на консолидацията 6000- 8000 или ловил дъно до тук. Загубите щяха да са много по - големи. Сега е момента,
Разбира се за 20, 30 процента не си заслужава да се слага стоп ,
но аз съм по - алчен от алчния
https://www.youtube.com/watch?v=DvKf0yk4_xELast edited by Todor Sabev; 10.12.2018, 06:56.
Коментар
-
Да, със стоп 900.
За 900 $ ли си ..... при условие , че удари ли ти го ще си загубил 2600 $ ...........
Коментар
-
Риск-- печалба 1 към 40. Ха Ха
Ми той балона гърме многократно, във времето, ще гръмне наистина когато големи кешират. Писах вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Друго си е да се набуташ в пирамида ) хаха обикновенно като гръмне балона пътят е само един.
Ми той балона гърме многократно, във времето, ще гръмне наистина когато големи кешират. Писах вече.Last edited by Todor Sabev; 09.12.2018, 17:12.
Коментар
-
Да, със стоп 900.
Коментар
Коментар