Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Няма значение кой в какво вярва. Важното е какво ще стане. Това че са големи, известни, етц - не значи че не грешат. Някой може да е направил 100% сигурен анализ при тях че ще стигне 50к и затова да пълнят на 20к.
А реално той да отиде на 5к и те да загубят много пари.
Не е като да не се случва постоянно с разни фондове, банки и пр. инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТогава се натресох да купя 5 копачки по 7 000 лева, и сега за да си избия загубите чакам биткойна да стане поне 30 000, за да може наличния 1 биткойн да го продам с някаква минимална печалба.
.
По добре, птиче в ръката, отколкото пуйка на снимка
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
grayscale capital купуват, като прахусмукачка са, Вярваш ли, че сега купуват на върха за да продават после на загуба?
А реално той да отиде на 5к и те да загубят много пари.
Не е като да не се случва постоянно с разни фондове, банки и пр. инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Май не осъзнаваш какво си написал, Пейпал не купува нищо - за чий точно им еПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Май не осъзнаваш какво си написал, Пейпал не купува нищо - за чий точно им е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Как ще стане това срутване при положение, че в момента Cash App и PayPal купуват всичко, което се произведе ежедневно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Аз си играя за забавление (че уикенда борасата на работи) и в момента по-малко просто за забавление и обще взето купувам и продавам малки позиции и не държа дълго. За момента съм с кеш и не смея да влизам, понеже очаквам всеки момент да се срути
. Кълва някакви трохички (0.5-2% на супер малки позиции), но изтървах всички големи скокове последните седмици.Иначе добра игра стана през годината като нещата изглеждаха 'по-стабилни'.
Успех на заложилите. Аз лично мисля, че ще стигне 20к, но за повече от това съм малко скептичен. Още повече че има и предпоставки за негативни събития(избори,локдаунс,FDA предполагам трябва да се изкаже за ваксините(Pfizer) дали е одобрена или не или трябва още време) следващите седмици и те съвпадат с пика който се очаква на 20к. Ако се случат няколко негативни от тези събития като едното нищо ще се срути. А пък кой знае .. може и всичките събития да минат по мед и масло ... и биткойна да мине без проблем 20к. Ще поживеем ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Щото повечето ентусиасти дето пишеха се опариха - демек фалираха при предния спад и се отказаха да си дават парите за глупости. Съответно спряха да пишат.
Ти си от новата вълна ентусиасти, дето още не си се опарил. Като се опариш и ти (загубиш пари) ще спреш да пишеш и ти.
Аз си играя за забавление (че уикенда борасата на работи) и в момента по-малко просто за забавление и обще взето купувам и продавам малки позиции и не държа дълго. За момента съм с кеш и не смея да влизам, понеже очаквам всеки момент да се срути
. Кълва някакви трохички (0.5-2% на супер малки позиции), но изтървах всички големи скокове последните седмици.Иначе добра игра стана през годината като нещата изглеждаха 'по-стабилни'.
Успех на заложилите. Аз лично мисля, че ще стигне 20к, но за повече от това съм малко скептичен. Още повече че има и предпоставки за негативни събития(избори,локдаунс,FDA предполагам трябва да се изкаже за ваксините(Pfizer) дали е одобрена или не или трябва още време) следващите седмици и те съвпадат с пика който се очаква на 20к. Ако се случат няколко негативни от тези събития като едното нищо ще се срути. А пък кой знае .. може и всичките събития да минат по мед и масло ... и биткойна да мине без проблем 20к. Ще поживеем ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВсички, които са купували или са копали биткойн по време на предишния връх, сега са изпаднали в психологическото състояние "чакам отново да се върне на тази цена, за да си избия загубите". Аз съм ярък представител на тази група. Тогава се натресох да купя .
Аз не мисля да продавам на никакви нива. Просто като ми трябва нещо, ще си го купувам с биткойни и в краен случай ще обръщам в кеш.
Коментар
-
Критерий дали новият бум е започнал са самите копачки. Когато те изчезнат от сайтовете на производителите, и разни спекуланти започнат да ги продават на двойна цена, значи бума вече е в ход, и се е натрупала критична маса от НОВИ ЕНТУСИАСТИ.
Когато обаче цената на копачките стане петорна, значи вече е време за продажба на наличното количество биткойни.
Важно е и времето - следващият пик ще се развива не повече от 3-4 месеца след пробива на нивото 20к. След това срива ще е повече от светкавичен - ще се развие за по-малко от 1 денонощие.Last edited by Mateev; 25.11.2020, 11:53.
Коментар
Коментар