Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеNearly all Bitcoin trades are fake, apparently
There have been suspicions for a while that the markets are overinflated. In fact, fears of market manipulation have held up regulatory approval for a number of proposed Bitcoin exchange-traded funds (ETFs), frustrating many enthusiasts who believe that the eventual approval of ETFs will spur broader adoption of the technology by investors.
Now, in a twist, a company hoping to list an ETF has reported to US financial regulators that around 95% of all Bitcoin trading volume has been faked by exchanges.
Bitwise, a crypto-asset management firm, analyzed 81 exchanges, finding that 71 of them exhibited patterns that reflected artificial trading volume. One way to manufacture volume is via a technique called wash trading, in which someone simultaneously buys and sells the same asset. Although the exchanges in the study reported a combined $6 billion in daily volume during four days this month, Bitwise determined that only $273 million of it was real.
Продължавай да ни радваш, четем с удоволствие !!!
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Nearly all Bitcoin trades are fake, apparently
There have been suspicions for a while that the markets are overinflated. In fact, fears of market manipulation have held up regulatory approval for a number of proposed Bitcoin exchange-traded funds (ETFs), frustrating many enthusiasts who believe that the eventual approval of ETFs will spur broader adoption of the technology by investors.
Now, in a twist, a company hoping to list an ETF has reported to US financial regulators that around 95% of all Bitcoin trading volume has been faked by exchanges.
Bitwise, a crypto-asset management firm, analyzed 81 exchanges, finding that 71 of them exhibited patterns that reflected artificial trading volume. One way to manufacture volume is via a technique called wash trading, in which someone simultaneously buys and sells the same asset. Although the exchanges in the study reported a combined $6 billion in daily volume during four days this month, Bitwise determined that only $273 million of it was real.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБлагодаря ти за доверието и въпроса
Пак ще кажа: биткойна (и другите койнчета) нямат бъдеще.
Има бъдеще блок-чейн технологията, бурно развиваща се и прилагана вече от световните лидери в безброй области.
Койнчетата ще си измрат от естествена смърт, като динозаврите и СССР.
Не може нещо, консумиращо огромна енергия и
използвано само за далавери и дива спекулация, да просъществува дълго
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКое псе? Догито ли?
Аз като писах кво не ми харесва - то не беше вой, то не беше клетви от вас.
Май не знаете кво искате. Като пишем - що пишем. Като не пишем - абре къде се загубихме.
Криптото е мега шит и гига кески, калкулаторът ми не може да ги преброи всичките наведнъж.
Не обиждай монетата на народа, имаш право да се съмняваш но не и да обиждаш.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Че какво не ти харесва на псето ?
Аз като писах кво не ми харесва - то не беше вой, то не беше клетви от вас.
Май не знаете кво искате. Като пишем - що пишем. Като не пишем - абре къде се загубихме.
Криптото е мега шит и гига кески, калкулаторът ми не може да ги преброи всичките наведнъж.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Че какво не ти харесва на псето ? бързи транзакции нищожна такса а оня ден го праснаха и на бинанс...
А ето тука можеш директно да си ченчиш във фиат: http://www.changer.com/?refid=251762
Естествено линка е реферален, ти нищо не губиш а аз печеля някви обещания.
Щях да забравя да предупредя: Ако решиш да го ползваш, първо пробвай с минималната сума псета дали ще ти хареса а не да се набуташ със сума и да ме благославяш после тука !!!! Предупреден си !!!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБлагодаря ти за доверието и въпроса
Има бъдеще блок-чейн технологията, бурно развиваща се и прилагана вече от световните лидери в безброй области.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЕвала, че си запомнил, пробвах да се регна у сайта на баш Telegram, и като почнаха да питат и изискват и се отказах на момента.
Личен интерес имам да се появи истинско крипто, дето да ме отърве от банките. Засега попадам само на скам. Имам предвид 100% СКАМ чуек, няма и едно крипто дето да не е кеска.
А ето тука можеш директно да си ченчиш във фиат: http://www.changer.com/?refid=251762
Естествено линка е реферален, ти нищо не губиш а аз печеля някви обещания.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Ами щото помня, че се пробва да се регнеш във феик сайт и после питаше ко стана бре, въпреки многобройните предупреждения, че всичко е феик.
Имаха ваканция тарикатите ама им свърши та почнаха наново да тиражират "оргинални" сайтове в случая - Ние знаем кой ще купи и ще продаваме неговите кески още сега. А като знам, че имаше личен интерес коректно е да ти предоставя инфото.
Па и да земете да по пишете против кеските, че кранчетата съвсем скрънзи станаха....
Личен интерес имам да се появи истинско крипто, дето да ме отърве от банките. Засега попадам само на скам. Имам предвид 100% СКАМ чуек, няма и едно крипто дето да не е кеска.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Напоследък се заговорва за криптото на фейсбук, Там според мен по-ще има използваемост от сегашното крипто. Освен това, зад него ще стои огромна публична компания, (а не както досега да няма никой, или в лошия случай някоя Ружа с брат й ) А и вероятно фейс-койнът ще е съобразен със съответните банкови лобита от фед, както и предполагаемо, съответните щатски разузнавателни служби ) Така, че вероятно повече ще вдъхва вяра Поне у фейс-потребителите. (Компанията все пак се контролира и от икономическия надзор, с история е и световно позната, публикува редовни отчети, т.н.) Друг е въпросът, че не се знае каква ще е цената на услугата
Което ще завърши зле за компанията по време на наближаващия мечи пазар.Last edited by Todor Sabev; 07.07.2019, 18:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЕ па тука съм. Преди ревахте срещу нас, ся пък де сме били.
Няма промяна при мене, бачкам си мои си работи, и се чудя отде се въдят толкоз шарани.
Дано излезе поне ЕДНО използваемо крипто, че тия банки напоследък ме вбесяват нетърпимо.
Като чуя за рашки и софтуер в едно изречение и ме полазват мравки по гърба. В повечето форуми не пускат руски мейлове, що си мислиш, че ще пуснат руско крипто?
Имаха ваканция тарикатите ама им свърши та почнаха наново да тиражират "оргинални" сайтове в случая - Ние знаем кой ще купи и ще продаваме неговите кески още сега. А като знам, че имаше личен интерес коректно е да ти предоставя инфото.
Па и да земете да по пишете против кеските, че кранчетата съвсем скрънзи станаха....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа те питам обаче нещо друго. Помня, че изключително добре беше хванал койн-балонизацията и дори смятам, че представянето ти там, беше достойно за поздравления (нещо, което поради всеобщото политиканстване в политическата тема, форумните участници не успяха да забележат, но то така е на балканите, изглежда емоциите които се влагат в политиката е за сметка на разума и т.н.) Та да попитам нещо извън политиката и относно койн-събитията - какво мислиш по въпроса за нова койн-валута на фейсбук, ако влезе в употреба, дали няма да свали курса на койна, като се имат предвид, амбициите на Зукърбъргъра да я прави реално разплащателно средство и средство за парични трансфери? А все пак предполага и доста ликвидност - над милиард са потребителите в социалката, в по-голямата си част потребители, а не инвеститори. Написах го тук (тема Политика), защото доста по-често посещаваш темата, спрямо биткойнската, а и мнението на другите участници в другата тема, за мен специално не е с голямо значение.(имам предвид, че си бранят вербално инвестициите със зъби и нокти, - нормално като за заинтересовани лица )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЕ па тука съм. Преди ревахте срещу нас, ся пък де сме били.
Няма промяна при мене, бачкам си мои си работи, и се чудя отде се въдят толкоз шарани.
Дано излезе поне ЕДНО използваемо крипто, че тия банки напоследък ме вбесяват нетърпимо.
Коментар
Коментар