Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Тия работи с пиците са се случвали другаде, не в България.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Глупости. Тогава маса народ ги копаеха в България. По спомен, с 1 карта за 600 лева се копаеха по 100-200 биткойна на ден. Копачите тогва си поръчваха пици и други дреболии срещу биткойни. По едно време помня, че нарочно му сринаха цената почти до нула, онези които бяха изкопали много, се подлъгаха, че това е краят му, и си разпродадоха всички койни на безценица. Чак след това започна шеметното изстрелване на бития койн.
Българите ако са ги копали 2010, дето казваш, освен нещо в Силк Роуд да са ги харчили за бело, друго не виждамLast edited by Kildirim_Bei; 11.01.2021, 13:15.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
По това време в България, хората дето дори само са чували за биткойн, са се броели на пръстите на двете ръце.... макс плюс пръстите на двата крака( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни, защо некадърникът Бойко борисов не купи биткойни през 2010, когато вървяха по 3 долара парчето? Ако некадърното правителство на герп тогава беше инвестирало от бюджета скромната сума от 1,5 милиона долара закупувайки 500 хиляди биткойна, при текущите цени сега, и при евентуално поскъпване на цената до 100 хиляди, гербаджиите можеше да разполагат с 50 000 000 000 долара ...Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Някой може ли да ми обясни, защо некадърникът Бойко борисов не купи биткойни през 2010, когато вървяха по 3 долара парчето? Ако некадърното правителство на герп тогава беше инвестирало от бюджета скромната сума от 1,5 милиона долара закупувайки 500 хиляди биткойна, при текущите цени сега, и при евентуално поскъпване на цената до 100 хиляди, гербаджиите можеше да разполагат с 50 000 000 000 долара ...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А в края на годината може би цена 470 000 - 620 000 за брой??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеЗдравословна корекция! В края на месеца цена от 50к$ !( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИзбърза Сега еКогато видиш MONTH: -10%, тогаваDAY -13.30% WEEK +3.25% MONTH +83.35% Last edited by IvelinaJensen; 11.01.2021, 11:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
По добре да купувам земеделска земя - не могат да я откраднат, нито да произведат
Койн само за хедж(без спекула),
повечето дето купуват, не купуват койни, а нещо съвсем друго.
Интересното в живота Винаги предстои, и ни остава да го очакваме и догонваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениебиткойнът май си изпя песента
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениебиткойнът май си изпя песентаКогато видиш MONTH: -10%, тогаваDAY -13.30% WEEK +3.25% MONTH +83.35%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОтново сбърка - ще има 2 100 000 000 000 000 сатошита .....
Коментар
Коментар