Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by IvelinaJensen; 11.01.2021, 21:02.
-
Счупи тренд линията на диагонала . корекцията е от 28 процента има мегдан за още на доле, но като гледам как отскочи може и това да му е.Last edited by Todor Sabev; 11.01.2021, 21:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И аз съм така. Нямам никакво желание да се нашивам във високо-рискови спекулативни схеми... пък ако ще да закарат цената му до половин милион...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТаа, този наш пич преди 3 дни си е купил 1 биткойн( щото чака 100 000 долара), днес вече е 10000 долара назад и след алкохола, хапчетата и тревата се чуди какво да прави....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГледах 2 телевизи и 3 сайта, където се превъзнасяха от движението на биткойна, от големите печалби и невероятния ръст за 1 г.....Е да накрая всички споменаваха, че има риск, но на един инвеститор дето 300 - 400 % печалба може да му изтрие всички мозъчни гънки, какво значи някакъв си риск , когато всички печелят....( като вица за евреите и панталоните с един крачол..) И отново се потвърди правилото, че когата в такситата заговорят за нещо супер печелившо - бЕгай !!!
Таа, този наш пич преди 3 дни си е купил 1 биткойн( щото чака 100 000 долара), днес вече е 10000 долара назад и след алкохола, хапчетата и тревата се чуди какво да прави....( Боже, дано това да са китайците....)
п Не злорадствам, само пиша защо този актив ми е непонятен и никога няма да го имам( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Аз още петък видях на къде е тръгнало ама пусти оптимизъм и FOMO. Все едни и същи грешки си правя - вие не сте ли така? Винаги знам кво трябва да направя и винаги правя нещо друго - грешно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Аз още петък видях на къде е тръгнало ама пусти оптимизъм и FOMO. Все едни и същи грешки си правя - вие не сте ли така? Винаги знам кво трябва да направя и винаги правя нещо друго - грешно
- 1 like
Коментар
-
Леко и тактично ..... предупредих на цена 35 000 , подтикнат от Correctively objective.......................
Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнениеТук .............. моето мнение е че иде СРИВ ...... яко СРИВ ....
Сега ...дали до 20 000 или до 7 000 ......... ще се види по графиката ..идните седмици .........
Без паника ..... Пробив на върха ще има ................... Някога ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеСнощи видях накъде отива работата и продадох. Днес цял ден ходя ухилен до уши с едни 40% +.
Колкото толкова. Като за първи опит на криптоначинаещ не е зле. За има няма месец.
Сега спокойно гледам от първия ред.
- 1 like
Коментар
-
Гледах 2 телевизи и 3 сайта, където се превъзнасяха от движението на биткойна, от големите печалби и невероятния ръст за 1 г.....Е да накрая всички споменаваха, че има риск, но на един инвеститор дето 300 - 400 % печалба може да му изтрие всички мозъчни гънки, какво значи някакъв си риск , когато всички печелят....( като вица за евреите и панталоните с един крачол..) И отново се потвърди правилото, че когата в такситата заговорят за нещо супер печелившо - бЕгай !!!
Таа, този наш пич преди 3 дни си е купил 1 биткойн( щото чака 100 000 долара), днес вече е 10000 долара назад и след алкохола, хапчетата и тревата се чуди какво да прави....( Боже, дано това да са китайците....)
п Не злорадствам, само пиша защо този актив ми е непонятен и никога няма да го имам
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение...36000.. плюс ,минус 1000 усд е ниво което е окей за скъсяване ... вярно няма индикации на по големи графики но за едни 5-6000 усд за надоле може да се опитаPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни, защо некадърникът Бойко борисов не купи биткойни през 2010, когато вървяха по 3 долара парчето? Ако некадърното правителство на герп тогава беше инвестирало от бюджета скромната сума от 1,5 милиона долара закупувайки 500 хиляди биткойна, при текущите цени сега, и при евентуално поскъпване на цената до 100 хиляди, гербаджиите можеше да разполагат с 50 000 000 000 долара ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни, защо некадърникът Бойко борисов не купи биткойни през 2010, когато вървяха по 3 долара парчето? Ако некадърното правителство на герп тогава беше инвестирало от бюджета скромната сума от 1,5 милиона долара закупувайки 500 хиляди биткойна, при текущите цени сега, и при евентуално поскъпване на цената до 100 хиляди, гербаджиите можеше да разполагат с 50 000 000 000 долара ...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар