IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
    [ATTACH=CONFIG]n3700145[/ATTACH]

Счупи тренд линията на диагонала . корекцията е от 28 процента има мегдан за още на доле, но като гледам как отсочи може и това да му е.
    Това му е, слушай ме. То изчака да продам и да скочи. Винаги така става
    Last edited by IvelinaJensen; 11.01.2021, 21:02.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	BTCUSD A,B,C.png
Views:	1
Size:	9.3 КБ
ID:	3700145

Счупи тренд линията на диагонала . корекцията е от 28 процента има мегдан за още на доле, но като гледам как отскочи може и това да му е.
      Last edited by Todor Sabev; 11.01.2021, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И аз съм така. Нямам никакво желание да се нашивам във високо-рискови спекулативни схеми... пък ако ще да закарат цената му до половин милион...
        В биткойн няма нищо рисково. Риск е да държиш кеш в рамките на пет години.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Таа, този наш пич преди 3 дни си е купил 1 биткойн( щото чака 100 000 долара), днес вече е 10000 долара назад и след алкохола, хапчетата и тревата се чуди какво да прави....
          Ако е глупав, ще продава. Ако е умен, ще задържи. През 2017г. имаше девет подобни корекции в размер на 25-35%. Днес нищо съществено не се е случило. Това е deja vu за биткойн.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Гледах 2 телевизи и 3 сайта, където се превъзнасяха от движението на биткойна, от големите печалби и невероятния ръст за 1 г.....Е да накрая всички споменаваха, че има риск, но на един инвеститор дето 300 - 400 % печалба може да му изтрие всички мозъчни гънки, какво значи някакъв си риск , когато всички печелят....( като вица за евреите и панталоните с един крачол..) И отново се потвърди правилото, че когата в такситата заговорят за нещо супер печелившо - бЕгай !!!
            Таа, този наш пич преди 3 дни си е купил 1 биткойн( щото чака 100 000 долара), днес вече е 10000 долара назад и след алкохола, хапчетата и тревата се чуди какво да прави....( Боже, дано това да са китайците....)

п Не злорадствам, само пиша защо този актив ми е непонятен и никога няма да го имам
            И аз съм така. Нямам никакво желание да се нашивам във високо-рискови спекулативни схеми... пък ако ще да закарат цената му до половин милион... Само гледам сеира на крипто-маниаците, който май се повтаря периодично на няколко години...
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Аз още петък видях на къде е тръгнало ама пусти оптимизъм и FOMO. Все едни и същи грешки си правя - вие не сте ли така? Винаги знам кво трябва да направя и винаги правя нещо друго - грешно
              Търговията с акции все ме е научила на нещо. Там доста сопи съм получил докато си науча урока. Тоя път го направих що годе добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Аз още петък видях на къде е тръгнало ама пусти оптимизъм и FOMO. Все едни и същи грешки си правя - вие не сте ли така? Винаги знам кво трябва да направя и винаги правя нещо друго - грешно
                Не се кахъри...Така е в реалния живот...

Коментар

• Леко и тактично ..... предупредих на цена 35 000 , подтикнат от Correctively objective.......................

Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение
                  Тук .............. моето мнение е че иде СРИВ ...... яко СРИВ ....

Сега ...дали до 20 000 или до 7 000 ......... ще се види по графиката ..идните седмици .........
                  Ся ..................кой разбрал - разбрал ............. кой - не .....................

Без паника ..... Пробив на върха ще има ................... Някога ...

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
                    Снощи видях накъде отива работата и продадох. Днес цял ден ходя ухилен до уши с едни 40% +.
                    Колкото толкова. Като за първи опит на криптоначинаещ не е зле. За има няма месец.
                    Сега спокойно гледам от първия ред.

Коментар

• Снощи видях накъде отива работата и продадох. Днес цял ден ходя ухилен до уши с едни 40% +.
                      Колкото толкова. Като за първи опит на криптоначинаещ не е зле. За има няма месец.
                      Сега спокойно гледам от първия ред.

Коментар

• Гледах 2 телевизи и 3 сайта, където се превъзнасяха от движението на биткойна, от големите печалби и невероятния ръст за 1 г.....Е да накрая всички споменаваха, че има риск, но на един инвеститор дето 300 - 400 % печалба може да му изтрие всички мозъчни гънки, какво значи някакъв си риск , когато всички печелят....( като вица за евреите и панталоните с един крачол..) И отново се потвърди правилото, че когата в такситата заговорят за нещо супер печелившо - бЕгай !!!
                        Таа, този наш пич преди 3 дни си е купил 1 биткойн( щото чака 100 000 долара), днес вече е 10000 долара назад и след алкохола, хапчетата и тревата се чуди какво да прави....( Боже, дано това да са китайците....)

п Не злорадствам, само пиша защо този актив ми е непонятен и никога няма да го имам

Коментар

• Дръъж сеее

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                            ...36000.. плюс ,минус 1000 усд е ниво което е окей за скъсяване ... вярно няма индикации на по големи графики но за едни 5-6000 усд за надоле може да се опита
                            сбъркал съм върха само със 6000 усд.... ама като за волатилен instrument като БитKoina не е много
                            Pip master

Коментар

Някой може ли да ми обясни, защо некадърникът Бойко борисов не купи биткойни през 2010, когато вървяха по 3 долара парчето? Ако некадърното правителство на герп тогава беше инвестирало от бюджета скромната сума от 1,5 милиона долара закупувайки 500 хиляди биткойна, при текущите цени сега, и при евентуално поскъпване на цената до 100 хиляди, гербаджиите можеше да разполагат с 50 000 000 000 долара ...
                              https://profit.bg/kriptovaluti/balga...tkoyn-v-sveta/

Коментар

Някой може ли да ми обясни, защо некадърникът Бойко борисов не купи биткойни през 2010, когато вървяха по 3 долара парчето? Ако некадърното правителство на герп тогава беше инвестирало от бюджета скромната сума от 1,5 милиона долара закупувайки 500 хиляди биткойна, при текущите цени сега, и при евентуално поскъпване на цената до 100 хиляди, гербаджиите можеше да разполагат с 50 000 000 000 долара ...
                                Може и да си е купил за себе си - на него не му дреме за мен и теб

Коментар

Working...
                                X