Първоначално изпратено от Lupus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМани Биткойно..гледай Бинансе какво направи..
На тоя биткойн кога ще му правят парична реформа? Така с тези нули отпред и отзад не е удобно и не става за нищо - нито за търговия, нито за разплащания. Да махнат едната нула след десетичната запетая и 1 нов биткойн да бъде равен на 0,1 стар. Така максималният брой на всички биткойни ще скочи на 210 милиона, а цената му пак ще слезе до 5300 долара.Last edited by Frosty; 19.02.2021, 21:06.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Глупаците в злато не ме вълнувате изобщо. На вас ви предстои да станете свидетели как пазар на стойност 9 трлн. се превръща в такъв на стойност под трилион. Който има акъл, ще слезе от този влак сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
И там те четем,какви ги пишеш,че парите от златото се влагат в биткойн с някакво сравнение на графиките на биткойн и злато.Аз ти пуснах две графики на златото и СиП 500 за коментар,но ти се изниза
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМани Биткойно..гледай Бинансе какво направи..
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХайде стига си се престаравал да пишеш врели-некипели. Така обиждаш цялата сфера на услугите, която не произвежда материален продукт. Обиждаш цялата сфера на изкуството, която също не произвежда материален продукт. Обиждаш музиканти, композитори, кинематографи, новинарски агенции, рейтингови агенции, и т.н. Обиждаш спорта, който също не произвежда материален продукт. Обиждаш дори науката, която също не произвежда материален продукт. Обиждаш политиците, мениджърите, маркетолозите, лекарите и въобще всички хора, които работят с ум, интелект и знания, а не с кирка и лопата. Обиждаш дори себе си - нали се пишеш за математик. И последно - обиждаш религията и правото на всеки да си вярва в когото си иска и в каквото си иска.
Всичките тези нематериални и духовни производства обслужват някаква потребност, и биткойна не е изключение от това определение.
Така че престани да се излагаш. Имах съвсем друго мнение за тебе, а напоследък се държиш така, все едно те е ухапала мухата це-це.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение54 700 !!!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тия дни ще раздам като дивидент фирмените биткойни, като моята си част директно ще си я прехвърля по Биткойн акаунта си, а тяхната част ще я превърна в левове. Моята си част ще продължа да я нараствам, като дори извършвам сред приятели и познати услугата покупка на биткойни срещу пари в брой. Имам 2-3 човека, с които имаме традиции в това отношение от 3-4 години.
Също така в момента разпродавам графични карти и друго оборудване от ригове, като за плащане приемам само Биткойн или Етереум.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Съгласен съм, че няма да се наложи като разплащателно средство. Казах само, че подобни новини са от значение за тренда. Биткойн е протокол, който ще замени златото. В съседната тема на форума още не са го разбрали, но им предстои да го направят. Този процес тръгна от август 2020г."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар