IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bitcoin has a tendency to sharply correct in a short period after a new weekly candle opens. This flushes out overleveraged longs and brings some balance into the market.

Prior to the weekly candle open, the funding rate of the Bitcoin futures market ranged between 0.1% to 0.15%. This is 10 to 15-fold higher than the default 0.01% funding rate.

Although the funding rate of Bitcoin has remained relatively high throughout the bull cycle, a 0.15% funding rate indicates that the market is extremely overcrowded.

The combination of a high Bitcoin futures funding rate, the presence of a CME gap, and whales depositing to major U.S. exchanges likely fueled the drop.
    After the drop, traders are anticipating a gradual recovery. Scott Melker, a cryptocurrency trader and technical analyst, said that recent history indicates dips do not last long.
    Кой разбрал - разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Да, бе да - 1000 милиарда и да няма ликвидност от 50к до 30к - я да спреш да плещиш глупости.

Освен това вече казах - каквато и да е корекцията, по време на нейното развитие нищо не трябва да се прави. Чака се вълна B (корекция на корекцията), и се вземат решения за покупка/продажба чак на върха на вълна B, когато се образува триъгълник.
      Росимире,
      Що не вземеш да поизтрезнееш малко? Спадът при Бития кон от вчера до днес е едни скромни 10%. Ха сега като математически капацитет, кажи колко такива дни трябва да има за да видим едни нива от 29 +++ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
        Или как днешните милионери ще се окажат обикновени форумни прошляци.......
        Никой не слага всички яйца в една кошница, така че днешните милионери ще са и утрешни милионери, независимо какво се случва с Биткойна. Също така днешните бедняци ще са и утрешни бедняци, независимо какво се случва с Биткойна.

Коментар

Да, бе да - 1000 милиарда и да няма ликвидност от 50к до 30к - я да спреш да плещиш глупости.
          Не е да няма известно основание неговото твърдение. Повечето големи сделки се сключиха на OTC market, като настоящия market cap не означава чувствително увеличена ликвидност в Coinbase, да речем. Такава ситуация с липса на ликвидност е напълно възможна, да не кажа и доста вероятна при panic sale.

Коментар

• Знам, че ви се иска да влезнете (и аз искам да акумулирам още), ама на, няма да е в този цикъл

Както беше написал един колега в друг форум - болката на некупилите, е по-голяма от на тези, които са изпуснали момента за продажба :-/
            Last edited by Demertsel; 22.02.2021, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
              Ще се возим ли скоро на влакче на ужасите?
              Ще стане ясно до няколко часа, ама май изглежда, че не е дошъл момента.

Коментар

Или как днешните милионери ще се окажат обикновени форумни прошляци.......

Коментар

Ами ако се напикаваш нощем - да ....

Иначе аз лично бих се радвал на една дълбока корекция, за да натоваря още няколко вагона от влака.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

А кога ще е ЕДРА корекцията, когато от 50 000 до 30 000 няма да можеш да затвориш, защото няма ликвидност и поръчката ти за продажба не се изпълнява ли?!

Освен това вече казах - каквато и да е корекцията, по време на нейното развитие нищо не трябва да се прави. Чака се вълна B (корекция на корекцията), и се вземат решения за покупка/продажба чак на върха на вълна B, когато се образува триъгълник.

Коментар

• Ще се возим ли скоро на влакче на ужасите?

Коментар

Бих казал ДРЕБНА КОРЕКЦИЙКА, защото все още Low на днешния дневен бар не е пробило Low на вчерашния.
                        А кога ще е ЕДРА корекцията, когато от 50 000 до 30 000 няма да можеш да затвориш, защото няма ликвидност и поръчката ти за продажба не се изпълнява ли?!

Коментар

• НОВИ ДЪНА . 50000 ИДВА . ХХХХХХХХХХХХХХ

А СЛЕД ТОВА И 500 ХХХХХХХХХХХХХ

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Няма признаци на корекция. Просто азиатските фондови пазари са на червено.
                            Бих казал ДРЕБНА КОРЕКЦИЙКА, защото все още Low на днешния дневен бар не е пробило Low на вчерашния.

Коментар

• Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение

Никъде не съм се крил. Просто в момента имам повече свободно време за писане. Между другото, аз си промених мнението. Когато Форексмастъра стартира темата, аз бях скептично настроен, но за щастие сравнително бързо се осъзнах, за разлика от някои, които 12 години продължават с един и същи репертоар - балони, лалета, пирамиди ... Чудно ми е след 10 години и на по-високи нива със същото ли ще продължават?
                              На мен ми е много интересно дали Форекс мастъра е изобщо между живите, и дали койните му не са останали завинаги блокирани в студен резерв на някоя флашка...
                              Той беше арогантен тип с много голямо его - при тези космически цени на биткойна до сега щеше да се е появил в темата, непрекъснато да ни набива канчетата.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Първите признаци за кореция вече са налице. Преди малко разни паникьори за 1 минута сринаха биткойна с 1к. На големите таймфреймове корекцията все още е плитка, но действията на паникьорите ясно се виждат на М1. Тоест току що част от стадото продаде на загуба, а сега акулите доволно потриват ръце и връщат курса нагоре.
                                Няма признаци на корекция. Просто азиатските фондови пазари са на червено.

Коментар

Working...
                                X