IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бай бай убиткойни индекси и всякви сатанярски израелнски балони . хяхяхяхяхяяяяяяяяяяя

Коментар

• кво стана ся . до онзи ден беше много як сега сатанярката казва че не бил як

хяхяхяхяхяхяхяхяпх

"Биткойнът е изключително неефективен"

Коментар

• Съхранителя на стойност загубил близо 20% от стойността си.

20% движение си е 20% - ако имаш късмет и го хванеш ще изкараш 15-20%, но може и да загубиш 15-20%.

За да върви спекулата трябва да има такива движения нагоре надолу, иначе просто няма спекула.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Между другото в рамките на деня Биткойна почти възстанови стойноста си, и към момента е само 3к назад.
          Уви, твоята радост ще е кратка, днес ново дъно ни чака....

Коментар

Смисълът е ясен - все още не ми е готов напълно автоматизирания робот. Няма да започна да търгувам с големи суми, докато не го завърша, и докато той не се докаже. Нямам време за търговия на ръка, пък и не искам да изперквам като Архитекта. Така че в момента се правят само тестове, и нищо друго, като лотовете са минимални. Това обаче не е търговия - това са детски играчки с цел настройки на софтуера.

Когато завърша робота, най-вероятно ще организирам голям инвестиционен фонд, при който броя на нулите за търговия ще се хареса и на тебе.
            Много интересно мнение. Преди време беше открил тема за възхвала на ПМО и критика на "интуитивните трейдъри", но излиза че все още не разполагаш с продукта който пропагандираш. С годините разбрах, че има повече от един път към успеха. Споделяй как върви напредъка на проекта. Ще е интересно.

Коментар

Смисълът е ясен - все още не ми е готов напълно автоматизирания робот. Няма да започна да търгувам с големи суми, докато не го завърша, и докато той не се докаже. Нямам време за търговия на ръка, пък и не искам да изперквам като Архитекта. Така че в момента се правят само тестове, и нищо друго, като лотовете са минимални. Това обаче не е търговия - това са детски играчки с цел настройки на софтуера.

Когато завърша робота, най-вероятно ще организирам голям инвестиционен фонд, при който броя на нулите за търговия ще се хареса и на тебе.
              Туй май над 10 години го завършваш Само гледай във фонда да има и други цифри освен нулите, теб си те знаем че си занулител

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Не знам, ама ако човек има милиони, а петцифрени числа във форекса му се виждат големи, възниква въпросът какъв изобщо е смисълът от цялото напъване

Last edited by Mateev; 23.02.2021, 00:53.

Коментар

• Не знам, ама ако човек има милиони, а петцифрени числа във форекса му се виждат големи, възниква въпросът какъв изобщо е смисълът от цялото напъване

Коментар

• Между другото в рамките на деня Биткойна почти възстанови стойноста си, и към момента е само 3к назад.

Коментар

Предполагам, че с това случая приключи.
                      Ок, това е съвсем друга работа.
                      Онова прозвуча много на ангро.
                      Peace.
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        Ми щото са минали по банков път, затова светиш зелено.
                        Не се заяждам с теб, просто се изхвърли с тия покупки на ВТС кеш. Гледай какво пишеш, и поне тотални щуротии недей писа....)
                        Куфарчетата с милионите ти си ги измисли и написа. Като казах, че купувам биткойни срещу кеш, имах предвид хора, които идват при мене с биткойни за няколко стотин лева. Всеки месец каквото изкопаеха идваха, и аз им го купувах.

Никога не съм си представял куфарчета с пачки - това беше плод на твоето въображение, и от там тръгна целия спор. Ако някой поиска еднократна сделка за над 10к лева, повече от ясно е, че ще се откажа. Вие казвате, че няма никакви документи и доказателства, но всъщност има - това са аудиозаписите на разговора ми по телефона, както и видеозаписите на колата и на човека, който докато дойде при мене го снимат и записват поне 15 различни камери.

Също така всички покупки ги има в транзакшън лога на моя портфейл, и ако някой проверяващ прояви интерес, може да ги види и да получи копие от тях. Така че аз съм си опекъл питката и ми е много неприятно, когато някой ме набеждава в престъпления.

Предполагам, че с това случая приключи.
                        Last edited by Mateev; 23.02.2021, 00:29.

Коментар

При мене преди много години НАП проверяваха сина ми за две нови леки коли, които купих на него и на гаджето му. Искаха му някакви документи, които той ги събра, а в обяснителната записка за произхода на парите той просто написа "Баща ми ми ги даде.". При внасянето на папката в НАП служителя погледнал в компютъра по моето ЕГН, и само казал "Ами добре", и с това случая приключи.

Та проблеми с НАП може да има само някой, който свети в червено, но при мене винаги свети в зелено.
                          Ми щото са минали по банков път, затова светиш зелено.
                          Не се заяждам с теб, просто се изхвърли с тия покупки на ВТС кеш. Гледай какво пишеш, и поне тотални щуротии недей писа.
                          Радвай си се на милионите, ама не парадирай на всяка крачка с тях. И един съвет, приятелски. Познавам хора, дето ще те купят и продадат 10 пъти, и един път не съм ги чул да се фукат като теб, още повече в интернет пред целия свят. Тях си ги знаят и без фукане. имаш някакъв проблем, явно не те признават всички за богат, и се утрепа да пишеш в нета. Споко, вярваме ти
                          Last edited by Kildirim_Bei; 23.02.2021, 00:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Сега пък на ЗМИП и ППЗМИП отиваме кеша в големи количества си е главоболие. 90тте минаха преди повече от 20 години
                            Този въпрос може да го обсъдиш с клиентите на КТБ

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение

При мене за суми под 100к банкови преводи през моята лична сметка, прехвърлени за стартиране на нова фирма, ми дойде една хубава ревизия от нап, та свят ми се зави. И това при положение, че парите бяха светли, с платени данъци и всичко по реда му. 2 седмици съм писал обяснения и съм оправял документи, договори и какво ли още не. Така че за тези прехвърляния на средства не е лошо да се имат предвид тези работи.
                              При мене преди много години НАП проверяваха сина ми за две нови леки коли, които купих на него и на гаджето му. Искаха му някакви документи, които той ги събра, а в обяснителната записка за произхода на парите той просто написа "Баща ми ми ги даде.". При внасянето на папката в НАП служителя погледнал в компютъра по моето ЕГН, и само казал "Ами добре", и с това случая приключи.

Та проблеми с НАП може да има само някой, който свети в червено, но при мене винаги свети в зелено. Светеше в зелено дори когато създавах пчеларската фирма, и извадих от личната си сметка 3 милиона лева. Въпреки голямата сума НАП не прояви никакъв интерес към мене.

Там в НАП водят някакви сметки за приходите и разходите на всеки един Българин, и ако нещо не е наред при някого, светва в червено и влиза в списъка за планова проверка. Аз обаче винаги съм плащал достатъчно количество данъци, и никога не съм светвал в червено въпреки големите харчове, които не ги крия от никого.
                              Last edited by Mateev; 23.02.2021, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Ти примерно, ако имаш десетина ВТС и се появи от нищото Росимир Матеев с куфарче, пълно с една милка кеш, на ощипана мома ли ще се правиш или ще му прибереш куфарчето и ще му прехвърлиш койните? И какъв аджеба документ ще докаже, че е имало такова плащане в брой?
                                Сега пък на ЗМИП и ППЗМИП отиваме кеша в големи количества си е главоболие. 90тте минаха преди повече от 20 години

Коментар

Working...
                                X