IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение
    Превъзходството на Биткойн спрямо другите койни намалява, но парите, които влизат се увеличават. Какво мислите по въпроса?

Етериум скоро ще мине 2К..

'Някакви' си 100млн ни делят от 2трлн долара
    Кое превъзходство намалява?
    Етера не може да мине все още 1.5х ATH, а биткойн е 3х ATH (предния връх).

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Накефи ме - видеокарта за 8 000 лева. Хората не кола, а самолет си купуват за такива пари:

https://ardes.bg/product/pny-nvidia-...500-000-203915
      Па някои си купихте и миньори по 7000 лева, дето после струваха 250

Коментар

• Превъзходството на Биткойн спрямо другите койни намалява, но парите, които влизат се увеличават. Какво мислите по въпроса?

Етериум скоро ще мине 2К..

'Някакви' си 100млн ни делят от 2трлн долара

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Сутринта мернах новината,че в Reddit усилено се коментира,спирането на преводите от Револют към Бинанс и обратно.С други думи ограничава се превалутирането във фиат.Някой има ли повече информация.Ако това е вярно лошо за крипто маниаците,да не стане така,че да си менкаме койните само по между си,като едно време си спомням в детството,когато си менкахме колички от дъвки TURBO:D

[ATTACH=CONFIG]n3740296[/ATTACH]
          картинки на колички, голям кеф беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Предполагам виртуално, защото ако беше наистина до сега да беше фалирал...

Освен това в коя платформа го правиш това (Ревоют ме съмнява да позволяват къси позиции) ?! Ти не си съвсем наясно какво представлява криптото след като смяташ, че от Револют можеш да си закупиш крипто. (там само можеш да търгуваш с адски високи такси, но не можеш да го закупиш и да го прехвърлиш към друг портфейл/борса)
            Едно е да предполагаш,съвсем друго да разполагаш.Ти явно си още само на етап предположения.Кво си смучеш от пръстите къде съм казал,че съм клиент на Револют,напротив два пъти съм го написал,че не съм,но чукча писател не читател.
            Като гледам как повтаряш вече написани от други и преписани от теб постове за Револют,ясно ми е ти колко ги разбираш нещата
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• RUPTURE = ЛИПСВА

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Ок ето и...Видеокарти
              https://ardes.bg/komponenti/video-karti
              За най-мощните нови видео-карти са прави -
              наистина в световен мащаб изчезнаха от пазара,
              защото миньорите ги изкупиха, за да копаят етереум
              А българските тарикати,както виждам, ги продават сега на двойна и тройна цена
              Сега миньорите изкупуват и игралните лаптопи
              Но скоро мандрата ще свърши, защото етереума минава на друг вид технология
              и графичните карти ще трябва да преминат към други койни, не толкова интересни

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ок ето и...Видеокарти
                Накефи ме - видеокарта за 8 000 лева. Хората не кола, а самолет си купуват за такива пари:

https://ardes.bg/product/pny-nvidia-...500-000-203915

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Е той май имаше предвид графични процесори, то ест видеокарти. Те копаели по-бързо заради спецификата си.
                  Ок ето и...Видеокарти

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                    Процесори има колкото искаш. Ето избери си:
                    https://ardes.bg/komponenti/protsesori
                    Е той май имаше предвид графични процесори, то ест видеокарти. Те копаели по-бързо заради спецификата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Тока че стане по-евтин и че има процесори. В момента има глобален недостиг на процесори, щото ги слагат по копачките дето преливат от пусто в празно или казано на професионален език "копат" цифрички.
                      Какви глупости говориш само. Как ще поевтиниее тока? 60% от копачките са в Китай, една голяма част се захранват от ВЕЦ ове, които са на хиляди км от местата, които имат нужда от този ток. Другата част са в Русия (пак далече от цивилизацията), Исландия (също далече от цивилизацията) Сащ. Процесори има колкото искаш. Ето избери си:
                      https://ardes.bg/komponenti/protsesori
                      Last edited by better; 01.04.2021, 18:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

За втори път те питам - ти какво ще спечелиш ако Биткоин занули???
                        Тока че стане по-евтин и че има процесори. В момента има глобален недостиг на процесори, щото ги слагат по копачките дето преливат от пусто в празно или казано на професионален език "копат" цифрички.

Коментар

• https://www.vivainvest.eu/balgaria-kripto-valuta/

Коментар

П.П.И пак казвам,аз не купувам,койни,а ги шортя,което е много далече от продавам

Предполагам виртуално, защото ако беше наистина до сега да беше фалирал...

Освен това в коя платформа го правиш това (Ревоют ме съмнява да позволяват къси позиции) ?! Ти не си съвсем наясно какво представлява криптото след като смяташ, че от Револют можеш да си закупиш крипто. (там само можеш да търгуваш с адски високи такси, но не можеш да го закупиш и да го прехвърлиш към друг портфейл/борса)
                            Last edited by Xman1; 01.04.2021, 03:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Олеле, малеле ........
                              Един Искрен Съвет - не използвай на Майка си пенсията за тези си финансови операции!!! Използвай я за нещо по-разумно - цигари, пещерска или каквото ти е кеф, по ще си на Далавера!
                              Дооообре,като послушно дете ще те послушам И защо си мислиш,че при теб не ти се е получило шортенето на нещо и на другите не им се получава.Може да съм открил ПМО И когато искаш да изразиш някакво несъгласие с нещо е хубаво да се аргументираш,с това олеле малеле не си много полезен на четящите
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

П.П.И пак казвам,аз не купувам,койни,а ги шортя,което е много далече от продавам
                                Олеле, малеле ........
                                Един Искрен Съвет - не използвай на Майка си пенсията за тези си финансови операции!!! Използвай я за нещо по-разумно - цигари, пещерска или каквото ти е кеф, по ще си на Далавера!
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X