Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Тока че стане по-евтин и че има процесори. В момента има глобален недостиг на процесори, щото ги слагат по копачките дето преливат от пусто в празно или казано на професионален език "копат" цифрички.
https://ardes.bg/komponenti/protsesoriLast edited by better; 01.04.2021, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
За втори път те питам - ти какво ще спечелиш ако Биткоин занули???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеП.П.И пак казвам,аз не купувам,койни,а ги шортя,което е много далече от продавам
Предполагам виртуално, защото ако беше наистина до сега да беше фалирал...
Освен това в коя платформа го правиш това (Ревоют ме съмнява да позволяват къси позиции) ?! Ти не си съвсем наясно какво представлява криптото след като смяташ, че от Револют можеш да си закупиш крипто. (там само можеш да търгуваш с адски високи такси, но не можеш да го закупиш и да го прехвърлиш към друг портфейл/борса)
Last edited by Xman1; 01.04.2021, 04:12.
- 1 like
Коментар
-
Олеле, малеле ........
Един Искрен Съвет - не използвай на Майка си пенсията за тези си финансови операции!!! Използвай я за нещо по-разумно - цигари, пещерска или каквото ти е кеф, по ще си на Далавера!Дооообре,като послушно дете ще те послушам
И защо си мислиш,че при теб не ти се е получило шортенето на нещо и на другите не им се получава.Може да съм открил ПМО
И когато искаш да изразиш някакво несъгласие с нещо е хубаво да се аргументираш,с това олеле малеле не си много полезен на четящите
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
П.П.И пак казвам,аз не купувам,койни,а ги шортя,което е много далече от продавам
Един Искрен Съвет - не използвай на Майка си пенсията за тези си финансови операции!!! Използвай я за нещо по-разумно - цигари, пещерска или каквото ти е кеф, по ще си на Далавера!
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Знам как става, защото дадох съвет на приятел как да си купи биткойн. Той не ме послуша и се наби в Revolut. Моля, отговори ми на въпроса как правиш трансфер на своето крипто от Revolut в cold wallet? Щото .... not your keys, not your crypto. Биткойн имаш само тогава, когато е на твой wallet с твоите ключове за достъп.
П.П.И пак казвам,аз не купувам,койни,а ги шортя,което е много далече от продавамLast edited by bokogega; 31.03.2021, 23:36."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
За втори път те питам - ти какво ще спечелиш ако Биткоин занули??? Миналия път смотолеви нещо, че може и да го шортиш ама не ми се вярва досега да си го направил, защото вече нямаше да имаш пари да си платиш интернета та да пишеш тук.
Та пак ако може да ми кажеш, ако евенутуално цената на Биткоин тръгне да пада, ти какво ще спечелиш??? Май на геврека дупката - или???"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Не си им клиент пък знаеш как става.
Аз не съм им клиент и не знам,щото за сега не ме и интересува
Коментар
-
Което не пречи на JPMorgan да дадат прогноза за цена на биткойн в размер на $150000
"Някои от поддръжниците на биткойна твърдят, че криптовалутата е „цифрово“ злато, което може да осигури защита срещу инфлацията и спад на стойността на долара.
Въз основа на тази логика биткойнът ще трябва да поскъпне до 146 хил. долара в дългосрочен план, за да може пазарната му капитализация да се изравни с общите инвестиции на частния сектор в злато чрез борсово търгувани фондове или кюлчета и монети," изчисляват от JP Morgan.
Криптовалутата осигурява слаба защита при спад на цените на акциите, твърдят анализаторите на инвестиционната банка"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Нека се покачва,тъкмо спада ще бъде по съкрушителен и болезнен
П.П.Именно не коментирам киселите краставичкии с 80% е падало, да не сме умрели
Коментар
-
Нека се покачва,тъкмо спада ще бъде по съкрушителен и болезнен
Та пак ако може да ми кажеш, ако евенутуално цената на Биткоин тръгне да пада, ти какво ще спечелиш??? Май на геврека дупката - или???remember remember the fifth of november
Коментар
-
Не съм им ползвал услугите и нямам намерение да го правя. Купуваш си биткойн, а после го прехвърляш в твой собствен cold wallet - знаеш ли как става това, използвайки услугите на Revolut? Когато си отговориш на този въпрос, ще знаеш отговора на въпроса дали Revolut са смешници.
Аз не съм им клиент и не знам,щото за сега не ме и интересува"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар