IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Процесори има колкото искаш. Ето избери си:
    https://ardes.bg/komponenti/protsesori
    Е той май имаше предвид графични процесори, то ест видеокарти. Те копаели по-бързо заради спецификата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Тока че стане по-евтин и че има процесори. В момента има глобален недостиг на процесори, щото ги слагат по копачките дето преливат от пусто в празно или казано на професионален език "копат" цифрички.
      Какви глупости говориш само. Как ще поевтиниее тока? 60% от копачките са в Китай, една голяма част се захранват от ВЕЦ ове, които са на хиляди км от местата, които имат нужда от този ток. Другата част са в Русия (пак далече от цивилизацията), Исландия (също далече от цивилизацията) Сащ. Процесори има колкото искаш. Ето избери си:
      https://ardes.bg/komponenti/protsesori
      Last edited by better; 01.04.2021, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

За втори път те питам - ти какво ще спечелиш ако Биткоин занули???
        Тока че стане по-евтин и че има процесори. В момента има глобален недостиг на процесори, щото ги слагат по копачките дето преливат от пусто в празно или казано на професионален език "копат" цифрички.

Коментар

• https://www.vivainvest.eu/balgaria-kripto-valuta/

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            П.П.И пак казвам,аз не купувам,койни,а ги шортя,което е много далече от продавам

Предполагам виртуално, защото ако беше наистина до сега да беше фалирал...

Освен това в коя платформа го правиш това (Ревоют ме съмнява да позволяват къси позиции) ?! Ти не си съвсем наясно какво представлява криптото след като смяташ, че от Револют можеш да си закупиш крипто. (там само можеш да търгуваш с адски високи такси, но не можеш да го закупиш и да го прехвърлиш към друг портфейл/борса)
            Last edited by Xman1; 01.04.2021, 04:12.

Коментар

Олеле, малеле ........
              Един Искрен Съвет - не използвай на Майка си пенсията за тези си финансови операции!!! Използвай я за нещо по-разумно - цигари, пещерска или каквото ти е кеф, по ще си на Далавера!
              Дооообре,като послушно дете ще те послушам И защо си мислиш,че при теб не ти се е получило шортенето на нещо и на другите не им се получава.Може да съм открил ПМО И когато искаш да изразиш някакво несъгласие с нещо е хубаво да се аргументираш,с това олеле малеле не си много полезен на четящите
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

П.П.И пак казвам,аз не купувам,койни,а ги шортя,което е много далече от продавам
                Олеле, малеле ........
                Един Искрен Съвет - не използвай на Майка си пенсията за тези си финансови операции!!! Използвай я за нещо по-разумно - цигари, пещерска или каквото ти е кеф, по ще си на Далавера!
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Знам как става, защото дадох съвет на приятел как да си купи биткойн. Той не ме послуша и се наби в Revolut. Моля, отговори ми на въпроса как правиш трансфер на своето крипто от Revolut в cold wallet? Щото .... not your keys, not your crypto. Биткойн имаш само тогава, когато е на твой wallet с твоите ключове за достъп.
                  Ти не четеш ли?

Click image for larger version

Name:	Screenshot_1.jpg
Views:	1
Size:	44.5 КБ
ID:	3740662

Last edited by bokogega; 31.03.2021, 23:36.

Коментар

За втори път те питам - ти какво ще спечелиш ако Биткоин занули??? Миналия път смотолеви нещо, че може и да го шортиш ама не ми се вярва досега да си го направил, защото вече нямаше да имаш пари да си платиш интернета та да пишеш тук.
                    Та пак ако може да ми кажеш, ако евенутуално цената на Биткоин тръгне да пада, ти какво ще спечелиш??? Май на геврека дупката - или???
                    Аз пък не съм длъжен да ти отговарям.Гледай си твоята копанка.Копанка е малък дървен съд,ако случайно се чудиш какво означава,защото надали си чел детски приказки

Коментар

Не си им клиент пък знаеш как става.
                      Аз не съм им клиент и не знам,щото за сега не ме и интересува
                      Знам как става, защото дадох съвет на приятел как да си купи биткойн. Той не ме послуша и се наби в Revolut. Моля, отговори ми на въпроса как правиш трансфер на своето крипто от Revolut в cold wallet? Щото .... not your keys, not your crypto. Биткойн имаш само тогава, когато е на твой wallet с твоите ключове за достъп.

Коментар

Което не пречи на JPMorgan да дадат прогноза за цена на биткойн в размер на $150000
                        Да,но умишлено пропускаш важни факти.Казва се,че по техни изчисления биткойна ще трябва да поскъпне до 146 хил.за да може да покрие пазарната капитализация на златото,но на този етап това все още не означава,че е "дигитално злато"..Нека бъдем коректни

"Някои от поддръжниците на биткойна твърдят, че криптовалутата е „цифрово“ злато, което може да осигури защита срещу инфлацията и спад на стойността на долара.

Въз основа на тази логика биткойнът ще трябва да поскъпне до 146 хил. долара в дългосрочен план, за да може пазарната му капитализация да се изравни с общите инвестиции на частния сектор в злато чрез борсово търгувани фондове или кюлчета и монети," изчисляват от JP Morgan.

Криптовалутата осигурява слаба защита при спад на цените на акциите, твърдят анализаторите на инвестиционната банка

Коментар

• На Етерума цената се е устремила към 2.000 $, на мен 1.600 ми изглеждаше невероятна и разпродадох всичко.
                          А прогнозите за цената на Биткоин, след 1 Биткоин = 1 Тесла, отиват към 1 Биткоин за 1 Ламбо до края на тази година!!! Пък за догодина ще видим

Коментар

Нека се покачва,тъкмо спада ще бъде по съкрушителен и болезнен
                            П.П.Именно не коментирам киселите краставички
                            Ще....Ще....Щееее и с 80% е падало, да не сме умрели

Коментар

Нека се покачва,тъкмо спада ще бъде по съкрушителен и болезнен
                              За втори път те питам - ти какво ще спечелиш ако Биткоин занули??? Миналия път смотолеви нещо, че може и да го шортиш ама не ми се вярва досега да си го направил, защото вече нямаше да имаш пари да си платиш интернета та да пишеш тук.
                              Та пак ако може да ми кажеш, ако евенутуално цената на Биткоин тръгне да пада, ти какво ще спечелиш??? Май на геврека дупката - или???

Коментар

Не съм им ползвал услугите и нямам намерение да го правя. Купуваш си биткойн, а после го прехвърляш в твой собствен cold wallet - знаеш ли как става това, използвайки услугите на Revolut? Когато си отговориш на този въпрос, ще знаеш отговора на въпроса дали Revolut са смешници.
                                Не си им клиент пък знаеш как става.
                                Аз не съм им клиент и не знам,щото за сега не ме и интересува

Коментар

Working...
                                X