IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ех нещастни ми матейко, така и не намери един дето да ти търпи самовлюбеното ти мание за величие. Единствено пишеш да си погалиш разклатеното ЕГО
    Бе това е Ивелинчето бе, не е Матейко
    Я кажи как изкара вируса, ако си го хванал изобщо
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Обноски предлагам срещу обноски. Матейчо си получава квото си проси. Даже съм прекалено търпелива и любезна.

Оня горе продължава да спами и не казва кое му е евтино.
      Ех нещастни ми матейко, така и не намери един дето да ти търпи самовлюбеното ти мание за величие. Единствено пишеш да си погалиш разклатеното ЕГО
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

какви са тия марки и фонокарти, тоя ненормален ли е. Колекционерството е признак на вдетиняване
        Каквито ще да са, важно е пари да дават
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнение
          Интересна позиция на Алекси Андонов, в която той дава добри примери защо още сме в балона на Биткойн :
          https://youtu.be/ifbFgih--wM?t=15
          какви са тия марки и фонокарти, тоя ненормален ли е. Колекционерството е признак на вдетиняване

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Уважението ми към тебе се изпари с този твой постинг:
            I don't care. Моето към теб се е изпари от как те видях какъв си злобен комплексар.

Коментар

• Интересна позиция на Алекси Андонов, в която той дава добри примери защо още сме в балона на Биткойн :
              https://youtu.be/ifbFgih--wM?t=15

Коментар

Ся само да не излезне, че и заедно сме учили електрониката в МЕИто. Ако е истина, което казваш излиза, че съм познала, че си късметлия в правенето на пари. Но това не променя факта, че за останалите си безполезен и то предполагам е съвсем умишлено - целта ти е да се изтъкнеш, а не да помогнеш. Отделно очевидно си доста злобно парче. Доста нетипично за един толкова успешен бизнесмен да се плюнчи и заяжда по форуми. Гнило има и си личи даже какво е - тия неща не могат да се скрият. Късмет, акъл и пари не могат да коменсират дефицит на важни човешки добродетели... за съжаление.... Аз лично като жена не бих се занимавала с теб, та ако ще и нобелова награда за криптотрейдинг да си спечелил. И едва ли съм единствената
                Уважението ми към тебе се изпари с този твой постинг:

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                нема да е лошо да спреш да спамиш кво сме видели, защото вече сме го видели. Повече полза ще имаме ако кажеш какво ще видим. И аз виждам и видях всичко, което се случвминакта седмица да не продавам или да купувам оня ден като тръгна нагоре. Сега само си пърдиш и спамиш. Реално се хвалиш с късмета си. Утре ако оня SEC ако срине биткойна пак ще млъкнеш като гъз. Ама иначе като да върви нагоре де ли се обаждаш и се перчиш с късмет за който нямаш никакви заслуги. И аз виждам че всички койни вървят нагоре - не съм сляпа. Ама не смея да пипам, че с моята каръщина баш тогава ще се изсере някой и ще го срине.
                От тук нататък си сърбай чорбата, която сама си си надробила. Агресията ти към мене не беше предизвикана с нищо. Въпреки това ме нападна и започна да ме обиждаш. И сега какво очакваш - да си трая ли?

Също така си виж правописа, защото нещо не отговаря на претенциите ти за трите ти висши образования. Искаш ли да боядисам в червено правописните ти грешки и неправилното поставяне на препинателни знаци?

Коментар

Имам 3 висши образования (електроника, финанси и зооинженерство) + една аспирантура, както и повече от 10 фирми с милиони обороти и печалби. В областа на финансите съм от 2000-ната години. Аз създадох и притежавах първия MetaTrader брокер СТС Финанс, направих го лидер в България и го продадох за двойна цена на Иво Прокопиев.

Цял живот съм работил само и единствено като Управител или Изпълнителен Директор на много фирми едновременно. Умея да вземам бързи и качествени решения в условията на недостиг на информация. Всъщност в това съм експерт и резултатите ми в живота и бизнеса го доказват това. Ако не вярваш - виж търговския регистър.

Между другото съм и IT специалист, поддържащ мрежа с над 50 сървъра и над 500 компютъра и други хардуерни устройства. И като върха на всичко съм и програмист с обектно-ориентирано програмиране. Ако нямах алтернативата да съм бизнесмен, щях да съм програмист при някоя фирма с 15-20к заплата.
                  Ся само да не излезне, че и заедно сме учили електрониката в МЕИто. Ако е истина, което казваш излиза, че съм познала, че си късметлия в правенето на пари. Но това не променя факта, че за останалите си безполезен и то предполагам е съвсем умишлено - целта ти е да се изтъкнеш, а не да помогнеш. Отделно очевидно си доста злобно парче. Доста нетипично за един толкова успешен бизнесмен да се плюнчи и заяжда по форуми. Гнило има и си личи даже какво е - тия неща не могат да се скрият. Късмет, акъл и пари не могат да коменсират дефицит на важни човешки добродетели... за съжаление.... Аз лично като жена не бих се занимавала с теб, та ако ще и нобелова награда за криптотрейдинг да си спечелил. И едва ли съм единствената

Коментар

Ко речи, я пак. Имам 3 образования и няколко курса. Всички се въртят около математика и ИТ и едно медицинско. Тук приключвамe с абсурдното ти сравнение с трите най-прости българки. Ти колко имаш да видим кой е по-веж и кой по-невеж.
                    Имам 3 висши образования (електроника, финанси и зооинженерство) + една аспирантура, както и повече от 10 фирми с милиони обороти и печалби. В областа на финансите съм от 2000-ната години. Аз създадох и притежавах първия MetaTrader брокер СТС Финанс, направих го лидер в България и го продадох за двойна цена на Иво Прокопиев.

Цял живот съм работил само и единствено като Управител или Изпълнителен Директор на много фирми едновременно. Умея да вземам бързи и качествени решения в условията на недостиг на информация. Всъщност в това съм експерт и резултатите ми в живота и бизнеса го доказват това. Ако не вярваш - виж търговския регистър.

Между другото съм и IT специалист, поддържащ мрежа с над 50 сървъра и над 500 компютъра и други хардуерни устройства. И като върха на всичко съм и програмист с обектно-ориентирано програмиране. Ако нямах алтернативата да съм бизнесмен, щях да съм програмист при някоя фирма с 15-20к заплата.
                    Last edited by Mateev; 14.04.2021, 15:03.

Коментар

• Без нерви..Повече секс, по-малко нерви

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                        Не е лошо да запишеш още едно по етика и обноски, или поне психология, имаш нужда.
                        Обноски предлагам срещу обноски. Матейчо си получава квото си проси. Даже съм прекалено търпелива и любезна.

Оня горе продължава да спами и не казва кое му е евтино.

Коментар

• Приятели, моля да не разводняваме темата повече...Бих искал да дам един съвет. Моля, не си продавайте коините..... евтино
                          Last edited by better; 14.04.2021, 14:38.

Коментар

• Не е лошо да запишеш още едно по етика и обноски, или поне психология, имаш нужда.

Коментар

По изказванията си много ми приличаш на ония трите кокошки Вяра, Надежда и Любов. Тъпи, невежи, но самоуверени.

https://www.vbox7.com/play:b8c402c8
                              Ко речи, я пак. Имам 3 образования и няколко курса. Всички се въртят около математика и ИТ и едно медицинско. Тук приключвамe с абсурдното ти сравнение с трите най-прости българки. Ти колко имаш да видим кой е по-веж и кой по-невеж.
                              Last edited by IvelinaJensen; 14.04.2021, 14:31.

Коментар

Комплексиран смешник. Съжалявай себе си щото си пропаднал. На никой не си помогнал и не искаш да помогнеш. Суреваш ни тук бреговете с безполезни блювочи, които целят да направиш добро впечатление. Може и да го правиш на наивните и невежите, ама мен с форекси, търговски регистри и предполагаеми биткойни, които я имаш, я не, не можеш да впечатлиш. Кой знае какъв нереализиран лузър си. Добре че са форумите да изживяваш нереализираните си мечти.
                                По изказванията си много ми приличаш на ония трите кокошки Вяра, Надежда и Любов. Тъпи, невежи, но самоуверени.

https://www.vbox7.com/play:b8c402c8
                                Last edited by Mateev; 14.04.2021, 14:05.

Коментар

Working...
                                X