Първоначално изпратено от xa3apm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Казах да не ми пишеш, няма да ти отговарям. Хубав ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
Хахахаха, смешно смешен. Така е не съм "кон с капаци", като теб да гледам само на пред, а знам, че всеки си има мнение. За коините не мога да ти завиждам, а само да те съжалявам. Мога да ти завиждам евентуално за интелект, но ти го нямаш, така че няма как да стане.
Коментар
-
Кво пелтечене? Кви аргументи? Какво оборване? Изобщо не смятам да "оборвам" нещо. Изобщо не ме интересуваш. Боли ме фар0 за теб Аз си гледам моя джоб, а той се пълни, но не със завист а с пари, за разлика от твоя .
Ай ако обичаш не ми пиши, не си ми в "категорията"Last edited by xa3apm; 08.05.2021, 18:37.
Коментар
-
Напротив, харесва ми! Такова пелтечене, като твоето не може да не ме забавлява. По принцип само чета и се смея. Като темата е биткойн, означава че трябва да се пише само позитивни коментари, така ли? Като ви свършат аргументите и почвате да плещите глупости. Спамъра в случая си ти. Пиши си по темата и се научи, че има и друга гледна точка. За оборване на негативни коментари извади аргументи, различни от името на темата, защото този аргумент е смешен.
Ай ако обичаш не ми пиши, не си ми в "категорията"Last edited by better; 08.05.2021, 18:26.
Коментар
-
като не ти харесва, можеш да напуснеш.Last edited by xa3apm; 08.05.2021, 18:05.
Коментар
-
Биткойн ще доминира 21-ви век, според Майкъл Сейлър
https://cryptodnes.bg/bitcoin-shte-d...michael-saylor
Коментар
-
Много ми е забавно да чета как благославяте битове,
много ми напомняте на защитниците на една друга тема, която вече не е актуална. Та гледам темата за забавление, защото държанието на защитниците е комично, след време може и да е трагично.Last edited by better; 08.05.2021, 16:51.
- 1 like
Коментар
-
Мерна единица е било едно време. Откакто се научиха да го "произвеждат" с един клик - не може да е мерна единица вече, защото се създава ей така от нищото. Парите, които се добиват лесно, не са никакви пари!
- 1 like
Коментар
-
много ми напомняте на защитниците на една друга тема, която вече не е актуална.
Коментар
-
Крипто защитниците имат крипто и имат интерес от развитието! Пак питам вашия интерес какъв е?
много ми напомняте на защитниците на една друга тема, която вече не е актуална. Та гледам темата за забавление, защото държанието на защитниците е комично, след време може и да е трагично.Last edited by xa3apm; 08.05.2021, 15:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Лафа "1 Долар = 1 Долар" се използва за нещо което е измерител на стойност (мерна единица). Биткоина не е и никога няма да бъде.
В тоя ред на мисли може да кажеш 1 метър = 1 метър, 1 килограм = 1 килограм, 1 долар = 1 долар, 1 евро = 1 евро, 1 лев = 1 лев
Но няма как да кажеш 1 биткоин = 1 биткоин - щото с него нищо не се мери
Все още няма нито една цена обявена в биткоин освен цената на транзакция в мрежата на биткоин.Last edited by better; 08.05.2021, 11:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Това за "вестника" е уникална простотия. Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениевестник на Федералната банка на САЩ
Това за "вестника" е уникална простотия. Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБиткойн на никого нищо не обещава, но обещава, че 1Биткойн=1Биткойн и това винаги ще бъде така
В тоя ред на мисли може да кажеш 1 метър = 1 метър, 1 килограм = 1 килограм, 1 долар = 1 долар, 1 евро = 1 евро, 1 лев = 1 лев
Но няма как да кажеш 1 биткоин = 1 биткоин - щото с него нищо не се мери
Все още няма нито една цена обявена в биткоин освен цената на транзакция в мрежата на биткоин.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар