Пичове, тоя ток дето го харчите, китайците горят въглища за него. Мислете за планетата като едни малки Грети
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз още в самото начало казах, че Chia е подходяща за копане само от тези хора, които имат някаква безплатна даденост. Аз имам такава даденост - камари дискове, прашасващи в кашони, и камари сървъри, както работещи, така и спрени от употреба. Поблъсках се няколко дена да плотвам файлове с обикновени ресурси, но става бавно и досега съм плотнал само около 400 файла.
С такива темпове докато плотна всички налични дискове, Chia-та ще стане неизгодна за копане. Затова реших да побързам и снощи купих от eMag 20 броя бързи NVME SSD-та. Охарчих се с почти 3000 лева, но това са единствените живи пари, които ще вложа в това начинание. Плановете са в следващите 2-3 седмици да успея да плотна 300-400TB дискове, като така ще вдигна вероятноста си за печалба до веднъж на всеки 3-4 дена.
Иначе самата Chia малко ме изненада:
1. Оказа се, че има голям оборот на търгуване, което чак ми се вижда невероятно. Тоест има хора, при това милионери, които купуват Chia за живи пари.
2. Самата цена беше паднала до около 500$, но отново се е възстановила над 1000$.
Това са все добри новини, и те ми дават надеждата, че в следващите 2-3 месеца мога да изкопая Chia за 20-30 хиляди долара. Ако стане - добре. Ако не стане - здраве да е.
Колкото до хората, които нямат дадености с много сървъри и много дискове, те пак могат да се пробват да копаят дори и с един единствен диск. Идеята е да се разчита на голям късмет, както е в тотото. При този подход вероятноста да се спечелят 1000-2000$ е нищожна, но за сметка на това се ползват почти нулеви ресурси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНачалото на края на биткойна започва
Май критиците ще се окажем прави,че биткойна става единствено за спекула,щом и тежката артилерия от банки ще се включва,и то под формата на дериватни инструменти.А който не е търгувал с това "чудо" на финансовата мисъл той не знае за какво става на въпрос За какво съхраняване на стойност ще става дума след като ще може да се търгува с ливъридж предоставен от големи инвестиционни банки
Оказа се,че независимото крипто няма да е толкова независимо
"Goldman Sachs Group Inc. навлезе още по-дълбоко на биткойн пазара на стойност 1 трлн. долара с предлагането на деривати, свързани с цената на биткойна, които се изплащат в кеш."
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеOK, и да не забравиш да се похвалиш с резултатите след месец
С такива темпове докато плотна всички налични дискове, Chia-та ще стане неизгодна за копане. Затова реших да побързам и снощи купих от eMag 20 броя бързи NVME SSD-та. Охарчих се с почти 3000 лева, но това са единствените живи пари, които ще вложа в това начинание. Плановете са в следващите 2-3 седмици да успея да плотна 300-400TB дискове, като така ще вдигна вероятноста си за печалба до веднъж на всеки 3-4 дена.
Иначе самата Chia малко ме изненада:
1. Оказа се, че има голям оборот на търгуване, което чак ми се вижда невероятно. Тоест има хора, при това милионери, които купуват Chia за живи пари.
2. Самата цена беше паднала до около 500$, но отново се е възстановила над 1000$.
Това са все добри новини, и те ми дават надеждата, че в следващите 2-3 месеца мога да изкопая Chia за 20-30 хиляди долара. Ако стане - добре. Ако не стане - здраве да е.
Колкото до хората, които нямат дадености с много сървъри и много дискове, те пак могат да се пробват да копаят дори и с един единствен диск. Идеята е да се разчита на голям късмет, както е в тотото. При този подход вероятноста да се спечелят 1000-2000$ е нищожна, но за сметка на това се ползват почти нулеви ресурси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНачалото на края на биткойна започва
Май критиците ще се окажем прави,че биткойна става единствено за спекула,щом и тежката артилерия от банки ще се включва,и то под формата на дериватни инструменти.А който не е търгувал с това "чудо" на финансовата мисъл той не знае за какво става на въпрос За какво съхраняване на стойност ще става дума след като ще може да се търгува с ливъридж предоставен от големи инвестиционни банки
"Goldman Sachs Group Inc. навлезе още по-дълбоко на биткойн пазара на стойност 1 трлн. долара с предлагането на деривати, свързани с цената на биткойна, които се изплащат в кеш."Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Началото на края на биткойна започва
"Goldman Sachs Group Inc. навлезе още по-дълбоко на биткойн пазара на стойност 1 трлн. долара с предлагането на деривати, свързани с цената на биткойна, които се изплащат в кеш."
Предложенията за инвестиции ще са малка част от състоянието на клиентите заради волатилността, а опциите ще включват инвестиране чрез инструменти на трета страна"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧовек трябва да е много глупав, ако не се опита да копае Chia сега, когато все още е на голяма далавера......
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Човек трябва да е много глупав, за да започне да "копае" Chia сега
Или да е сигурен, че курса на Chia ще се увеличи няколко пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеНяма да стане тази работа.... "червените очички" са обединени и са прокрипто, ще ги крепят. Преброиха се, зедно са... ха ха... (бунтът на машините...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениенякой копа ли chia?
Или да е сигурен, че курса на Chia ще се увеличи няколко пъти
Коментар
-
barbaron:
Cloud1: На 18/3/2021 всичко беше на 0, но оттогава се качва всеки ден 12/5/2021:- BTC: Running Hashrate 510 TH/S Yesterday’s Earnings +$182,32 Cumulative Earnings +$4727,59
- ETH: Running Hashrate 100 MH/S Yesterday’s Earnings +$29,32 Cumulative Earnings +$368,31
- Внесени: 5859,28 евро
Invitation code RSFHHN : https://www.bitfufu.com/list
Препоръчвам 30 J/T, 90 Days
Ето ги правилата на играта
Event Rules:- During the event,Invite friends to register successfully, award 1USDT, up to 10 friend(s).
- Event Period: 20210511 - 20210531。
- Invited friends, after completing the registration and purchasing more than $100, You can contact customer service to get free and half price gift bags.
- Register to claim free hashrate plan: 10T * 1 day
- Place the first order to enjoy hashrate plan with 50% off: 10T*5 days
A10pro 200 MH/s 90 Days ETH miner $1606.20Last edited by barbaron; 12.05.2021, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Няма да стане тази работа.... "червените очички" са обединени и са прокрипто, ще ги крепят. Преброиха се, зедно са... ха ха... (бунтът на машините...)
Знам че коментарът ми звучи като някаква налудничава приказка, но който знае за какво пиша може да се посмее от сърце...
Зуки си е кръстил козела... Биткойн... маркет манипулация или...?!?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеИ така на тази табличка сметни само в първата страничка на топ 100 колко броя биткойна има разпределени в тези 100 адреса? Да предположим,че една част са на разни крипто борси, може би по-голямата част. Обаче от останалите един ако реши да изсипе всичко на пазара, какво става?
Знам че коментарът ми звучи като някаква налудничава приказка, но който знае за какво пиша може да се посмее от сърце...
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЕдно питам, съвсем друго ми се говори. Пределно наясно съм че за криптото тия сривове са нормални. Попитах простичко и ясно дали някой разбра каква беше причината за конкретно тоя срив. Явно никой от тукашните спецове не е разбрал. Като не знаете кажете че не знаете или си мълчете, а не да ми обяснявате неща за 1 клас и да спамите безсмислено
Зуки си е кръстил козела... Биткойн... маркет манипулация или...?!?!Last edited by Xman1; 12.05.2021, 06:57.
Коментар
Коментар