If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
Разбира ти и на теб главицата , колкото на габровския дърпач на еврофондове .....................
Намаза ви яко филията и като ви я бутна пазара с маслото надолу , се фръцна ....... каза че сте цаца , а той от
........................ премина на
..............................................
Нещо ме бъркаш с някой, никой нищо не ми е намазал От 4-5 години съм на този пазар и съм виждал и 2 и 200. Дали съм цаца? Ми не мисля, щом съм на 350% +
Направи двойно дъно, но дали са се наситили китовете?
Разбира ти и на теб главицата , колкото на габровския дърпач на еврофондове .....................
Намаза ви яко филията и като ви я бутна пазара с маслото надолу , се фръцна ....... каза че сте цаца , а той от
едни бързи 7+ процента - кой ти ги дава
........................ премина на
аз съм дълосрочен , ще държа години , цената не ме интересува , пари имам , тия не ми трябват
Само не знам другите койни ако ги вкараме в цената какво става с този така формулиран от JPMorgan фундамент
If, as some believe, Bitcoin is worth as much as the private sector holdings of gold — around $2.7 trillion — the theoretical price of a single Bitcoin should be $140,000, according to JPMorgan. However, since Bitcoin is about four times as volatile, the bank estimates its fair value would be just $35,000. It’s that risk premium — as manifest in the wild price swings — that keeps Bitcoin at about $34,000 right now.
От сигурен източник знам че златото по Коледа ще гравитира около 1600 ,
да предадеш на твойте ,,Акули,, че требва да почнат да постят от по рано за празниците.
Как го контролирарат? С пистолет опрян на челото ли? Как да не е инвестиция? Я погледни последната 1 година? Ами последните 5 години? Ами последните 10 години?
Ти да не се ваксинира с някое менте?
Точно за криптото се ползват други начини за контрол. Потърси в нета, бая е изписано
Пред кой се доказвам? Пред никове, които за мен не са НЯКОЙ, а НИКОЙ ? И за кво ми е? Казах безброй пъти, че се забавлявам. Ама като не вервате ваше право си е да си живеете в заблуда.
И не се излагай да говориш за биткойн като за инвестиция. Както казах умните го ползват за спекулации да оберат парите на глупавите - без значение дали те са пишман спекуланти или заблудени и наивни хорица наричащи себе си инвеститори. Нещо, чиито курс се регулира от няколко кита няма как да е инвестиция. И още по-малко ще се осмеля да си поверя имането на тях.
Но съм поласкана, че приемаш брака с датчанин за голям късмет. Принципно не е ама като гледам нивото на нашенците тук (па и не само) вече и аз почвам лееекинко да си завиждам
Как го контролирарат? С пистолет опрян на челото ли? Как да не е инвестиция? Я погледни последната 1 година? Ами последните 5 години? Ами последните 10 години?
Ти да не се ваксинира с някое менте?
Коментар