Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron
Тя пък една лихва - не си заслужава да се пише за нея
При инвестиция преди 2 месеца $7 000 получавам сега "само" $210 на ден, т.е. 3% на ден
А пък като реинвестирам всеки ден, купувайки нови Hashrate и се знае, че
Moneyyear = Moneynow * (1 + Rateday) ^ 365
някой може ли да ми сметне каква ще ми е годишната лихва
Коментар
-
Германия разреши на институционалните фондове да инвестират в криптовалути
https://www.investor.bg/kriptovaluti...mpaign=tag_box
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЩо замлъкна тая тема нещо еврейския ви оптимизъм спада. А още нищо не сте видели. Хяхяхяхяхяхя
Коментар
-
Барба , какво ти е мнението за www.blockchain.com ?
Има оплаквания от доста потребители в мрежата . Освен студен портфейл кой wallet би препоръчал ?
Коментар
-
Вече 2 дни във форОма не се прокламира китайски $CAM, което ме кара да се чувствам много доволен, но нека порасъждаваме около следния факт:
Първоначално изпратено от barbaronJuly 3d, 2021 Bitcoin Difficulty has changed (-27.94%)
А пък добива се увеличи с +27,94%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнениеНе знаех за за индекса на страха при биткойн и етериум .- доста полезно за правене на стратегия
===
А някой тук играе койните през микро фючърси? Какви такси ви дерат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
А трилионите къде отиват? Няма достатъчно дюшеци.Last edited by better; 07.07.2021, 11:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУбиткойна даде най силния сигнал че глобалния Еврейски балон се пръсна. До края на годината следват индексите. След това следва масов глад. Хяхяххяяххяхяххяхяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеBetter, и на теб ти препоръчвам разходки в парка и дълбоко дишане
Нямам какво да кажа, затова казвам "ти ми завиждаш!", това са думи на завистник и човек с ниско самочувствие. Замисли се малко, погледни навътре в себе си. Съмнявам се, че някой тука ти завижда
А за +350% само ще кажа, че очаквах да е доста повече. Според мене при риска и волатилността на това чудо, тази възвръщаемост е много ниска. Можеш повече и с по-малко риск. Казвам го от опит
Относно 350%+, това какво си очаквал (и искал) няма никакво значение, това е реалността. Между другото преди 2-3 месеца бях на 600%+, но това няма никакво значение в момента.
- 1 like
Коментар
Коментар