Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Кой продал - продал Матейко, пак питам - бураго или как? Или ще чакаш до $20к Сакън излезе на нулата, чисти че ще ревеш пак.
Аз вместо 4.5к навъртях 5.8к. Евра. квото -такова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз нямам зор да продавам. За Ламборджинитата се майтапя, защото нямам зор за коли. И сега си имам няколко висша класа ....
Ще чакам още много години, освен ако не ми хрумне за някой нов бизнес с много голяма начална инвестиция.
Давай идеи ....
ПП: Продължавам да прехвърлям от CHIA към Биткойн ....
Коментар
-
Не, прибирам. Утре ще осчетоводя едни 4.5к евра скромно. С което печалбата ми за тая година става шестцифрена в лева. и Ламбо мога, ама колекционирам друг тип коли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз нямам зор да продавам. За Ламборджинитата се майтапя, защото нямам зор за коли. И сега си имам няколко висша класа ....
Ще чакам още много години, освен ако не ми хрумне за някой нов бизнес с много голяма начална инвестиция.
Давай идеи ....
ПП: Продължавам да прехвърлям от CHIA към Биткойн ....
Сега места към 20% годишно за следващите 15тина години, после няма значение - само да сме здрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ти, на къси ли си?
Коментар
-
Кой продал - продал Матейко, пак питам - бураго или как? Или ще чакаш до $20к Сакън излезе на нулата, чисти че ще ревеш пак.
Давай идеи ....
ПП: Продължавам да прехвърлям от CHIA към Биткойн ....Last edited by Mateev; 20.10.2021, 19:59.
Коментар
-
Коментар
-
BitFuFu: https://www.bitfufu.com/accounts/sig...iteCode=RSFHHN
770 TH/sMonthly Yearly 1 BTC = USD 8885 106620 66715 EUR 7629 91548 57280 Last edited by barbaron; 20.10.2021, 19:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПичове, някой забеляза ли, че преди малко пробихме ALL Time High цената?
Нека да ни е честито. От тука до 100к няма никакви пречки и никакви съпротиви ...
66к го чукнахме !!!!!!!!!!!!!!!!
Ламборджинито вече ми е в кърпа вързано, ама се чудя дали да не почакам и да си купя 2 броя - едно жълто и едно червено ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЧестито на тези, които повярваха в Него - 66700
Коментар
-
Пичове, някой забеляза ли, че преди малко пробихме ALL Time High цената?
Нека да ни е честито. От тука до 100к няма никакви пречки и никакви съпротиви ...
66к го чукнахме !!!!!!!!!!!!!!!!
Ламборджинито вече ми е в кърпа вързано, ама се чудя дали да не почакам и да си купя 2 броя - едно жълто и едно червено ....Last edited by Mateev; 20.10.2021, 17:50.
Коментар
Коментар