Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Засичал съм поне няколко пъти да го обират като праскова.
И все пак, ако с това си вади хляба, без да иска джобни, поздравления!
Единствения, който само печели е Бъфетката, ама на него пък му шептят рейтинговите агенции...Last edited by better; 28.01.2022, 11:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеархитекторе, поздравления за добрия резултат, имам въпросчета:
1. ти споделяш ли кога си на загуба, или само печелиш на тез финансови пазари?
2. напълно съм съгласен с теб, че финансовите пазари са пълна измама, давам пример с измамника Варен Бюфет, така наречения гуру на инвесторската общност, припомням че неотдавна беше обявена корпоративна му свързаност с рейтинговите агенции, което обяснява до голяма степен неговите успехи. въпроса е: когато вземаш решение за дълга или къса позиция по какъв начин екстраполираш информационния мейн стрийм и до каква степен;
3. предполагам, че освен ТА който ползваш, разчиташ знаци и сигнали в графиката на инвестиционния инструмент, които са на базата на многогодишния ти опит на висене пред мониторите и имат строго индивидуален характер. да препоръчаш вебинари или електронни материали, които до голяма степен се припокриват с твоя инвестиционен мироглед
И все пак, ако с това си вади хляба, без да иска джобни, поздравления!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
а когато трейдинга стане инвестиция
П.П. Има и нелоши стратегии, с обратни поръчки. Но поак си е вид приета загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Еее, не се научихте да разграничавате, трейдинг от инвестиция. Че звучи тежко и помпозно.
Поне трима познати спасих от телефонни измамници. Като чуят думичките "ИНВЕСТИЦИЯ". "ИНВЕТИТОР", "ИНВЕСТИЦИОННО РЕШЕНИЕ" и неразбиращите хора се ловят като шарани, на явни измами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеархитекторе, поздравления за добрия резултат, имам въпросчета:
2. напълно съм съгласен с теб, че финансовите пазари са пълна измама, давам пример с измамника Варен Бюфет, така наречения гуру на инвесторската общност, припомням че неотдавна беше обявена корпоративна му свързаност с рейтинговите агенции, което обяснява до голяма степен неговите успехи. въпроса е: когато вземаш решение за дълга или къса позиция по какъв начин екстраполираш информационния мейн стрийм и до каква степен;
3. предполагам, че освен ТА който ползваш, разчиташ знаци и сигнали в графиката на инвестиционния инструмент, които са на базата на многогодишния ти опит на висене пред мониторите и имат строго индивидуален характер. да препоръчаш вебинари или електронни материали, които до голяма степен се припокриват с твоя инвестиционен мироглед
Поне трима познати спасих от телефонни измамници. Като чуят думичките "ИНВЕСТИЦИЯ". "ИНВЕТИТОР", "ИНВЕСТИЦИОННО РЕШЕНИЕ" и неразбиращите хора се ловят като шарани, на явни измами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе лъжливо движение нагоре . ама от тренлинииката съм 40 бона напред
а идва и бомбата на 39166
ти знаеш ли за бомбите
ИНТЕРЕСНО ДАУ ЖОНС И НЕГОВОТО СИНЧЕ БИТКОЙНА ДИГНАХА ЗАЕДНО ТОООООООООЧНО ОТ ОТЦА И СИНА И СВЕТА ГО ДУХА 3333333333333333333333333
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Не позна. Притесняват се тзи, които ги печат. И Батко.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе лъжливо движение нагоре . ама от тренлинииката съм 40 бона напред
а идва и бомбата на 39166
ти знаеш ли за бомбите
ИНТЕРЕСНО ДАУ ЖОНС И НЕГОВОТО СИНЧЕ БИТКОЙНА ДИГНАХА ЗАЕДНО ТОООООООООЧНО ОТ ОТЦА И СИНА И СВЕТА ГО ДУХА 3333333333333333333333333
СЕГА ЩЕ ПРИБЕРА ПАРИЧКИТЕ НА БОРСОВИТЕ ИЗМАМНИЧЕТА ЕШКЕНАЗЕТАТА ДЕТО СИ ИГРАЕЛИ НА БОРСИЧКИ НА БОМБАТА НА 39166
АМА КАК СЕ ПОДПРЯХА ДОЛУ НА ТРЕНДЛИНИИКАТА И 3333333 НЕ ВИ ЛИ КЕФИ . АМА АКО БЕШЕ ЗА НАДОЛУ ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
тези, които имат борчове, договори и други задължения деноминирани в долари или евро... гарантирано търсене на зелена шума и евробумага
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кой ги пита вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Монополистите не обичат конкуренцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение