If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледай да не гръмне горещо прокламирания от теб китайско-казакстанско-американски $CAM!!! , че при тези цени на енергоносителите, не знам как ще им излиза сметката с тока...
Merci, Vladolf Putler Ще пращам още BTC на Украинците
Гледай да не гръмне горещо прокламирания от теб китайско-казакстанско-американски $CAM!!! , че при тези цени на енергоносителите, не знам как ще им излиза сметката с тока...
Да, това питам , някой има ли вкарани такива данни, май беше приложение 5 или 6? И защо е вкарана сумата на тегленията от борста а не печалбата? Точно това ме кара да мисля че най-вероятно банките подават тази информация към НАП.
Въпрос относно търговията с криптоси и НАП: Днес вече декл. по чл 50 - доходи на физически лица в достъпна с предварително попълнени данни в сайта на НАП. Виждам обаче, вкарали са ми сумата от това което съм теглил от една бг борса като доход?! Дали банката е подала информацията или борсата не знам, но интересното е че е подадена не печалбата а това което съм теглил, не е отчетено сумата за покупка на крипто. Някой има ли подобна ситуация?
Коментар