If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
icymi, тука има хора, купували на 60 хил. (60К е това на твой "език"). Оня брадат гей от Салвадор купува с държавни пари на >50 хил. (50К). Та далеч не са само тези с leverage (да, така се пише), дето го мислят.
А пък аз ти казвам, че 90%+ ще отиде пак над 50 хил. преди лятото. И пак няма да заложа апартамента.
Анлатабилдим ми, кардеш?
Тъз год 50к няма да видим, А ако вдигнат лихвите, ще се радваме и на 15к.
icymi, тука има хора, купували на 60 хил. (60К е това на твой "език"). Оня брадат гей от Салвадор купува с държавни пари на >50 хил. (50К). Та далеч не са само тези с leverage (да, така се пише), дето го мислят.
А пък аз ти казвам, че 90%+ ще отиде пак над 50 хил. преди лятото. И пак няма да заложа апартамента.
Анлатабилдим ми, кардеш?
Не съм купувал нито на 50, нито на 60, но съм фен на теорията за разрастващите се по продължителност цикли - към всеки цикъл се прибавят около 12м.
Само за протокола, от 2018 съм бик, та чак досега.
fyi, това е нарицателно за какъв процент дава възможност, да се случи - апартамент, демек 85%+. Капиш?
Който играе с левъридж, той да му мисли
Странно и след тези хубави новини, Биткойн не помръдна...Мераклиите за бързо забогатяване бяха обрани 2 пъти в рамките на 6 месеца и вече разбраха, че тая раб не е за тях.
А аз продължавам да трупам по акаунта ))
тези мераклии чакат новини от вестник Шок или Викенд, или БТВ новините, за да влезнат. За мен, тогава, ще е момента да излезна
Странно и след тези хубави новини, Биткойн не помръдна...Мераклиите за бързо забогатяване бяха обрани 2 пъти в рамките на 6 месеца и вече разбраха, че тая раб не е за тях.
Коментар