IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
    Колкото и да ти е странно, това че цената е надолу никак не ни притеснява, дори ни радва, защото знаем, че след време ще ни е невъзможно да купуваме на тези цени.
    И под 10к ще може да купуваш,макс до 2-3г

Коментар

• Ооохххх..... пиленца:

Click image for larger version

Name:	liqui.jpg
Views:	1
Size:	40.0 КБ
ID:	4213585

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        КАК Е БИТКОЙНЕРИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПАДАМЕ

Колкото и да ти е странно, това че цената е надолу никак не ни притеснява, дори ни радва, защото знаем, че след време ще ни е невъзможно да купуваме на тези цени.
        Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• КАК Е БИТКОЙНЕРИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПАДАМЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Най-добрия техничар във форума.След мен разбира се
            Шарани,пинокиота,ринвестори,инти са нива под това момче
            Затварене днес под 62.9 отваря мечи тренд на дневна
            Скрий се заедно с оная демо шамандура архитектченцето.

Коментар

• Брей, ама как тоя архитект все се появява след корекцията или доста след като е започнала. И почва всеки ден да вика надолу, а като спре и никога не казва що крещи надолу, а то тръгнало нагоре. На 66 миналият ден мълчи, а сега цар. Всъщност мълчи от както викаше нови дъна, а то качи 12-13 нагоре. Странна работа.
              Чакаме с отегчение края на поредната корекция. Месецът го затворихме добре, до края на този има много време. Пиявиците може малко да дръпнат, та да вкарат повечко в пазара после.
              Last edited by Top Gun Maverick; 01.10.2024, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                ДА БУТАМЕ НАДОЛУ БИТКОЙНЕРИ
                ЧАКАЛИ СТЕ МИ БОМБА АХААААААААА
                Най-добрия техничар във форума.След мен разбира се
                Шарани,пинокиота,ринвестори,инти са нива под това момче
                Затварене днес под 62.9 отваря мечи тренд на дневна
                Last edited by danetha; 01.10.2024, 19:21.

Коментар

• ДА БУТАМЕ НАДОЛУ БИТКОЙНЕРИ

ЦАКАЛИ СТЕ МИ БОМБА АХААААААААА

Коментар

• момци сега се позазяпах в графиките на Някои койни мисля че тоз LTK......120 USD щЕ ГИ АТАКУВА тея месеци ....тъй че купувайте
                    Pip master

Коментар

• Прав си, прав си, ти не си на тая стълбица долу, просто исках да се избазикам, че не малко понесохме тоя беър.

Обективно и аз бях за октомври, затова чаках цената в края на септември, тоест да е началото на нещо. Да, сега 80%-т от хората сме булиш, но това е всеки път когато идва финалната еуфория, все пак трябва да са всички булиш. Колко ще продължи е друг въпрос.

Аз имам две колебания, ще има ли голямо разтоварване на хора около 100к защото са пропуснали миналия бул да вземат профит или те разтовариха около 70 както написа Стак Холдър тука:
                      https://x.com/stackhodler/status/1839597115556679766
                      И от там ако дропне, колко нагоре после ще иде, на веднъж или два пъти. Въпроси без отговори, стоим и гледаме.
                      Last edited by Top Gun Maverick; 28.09.2024, 12:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                        Нали ти казах края на септември да гледаш, ти попита някакво рали ли очакваме, не съм врачка, ама индикаторите са по-точни от всякакви краткосрочни прогнози. Т
                        Аз те питах тогава,но ти замълча защото не знаше.Посфактум викаш бил си познал нещо си.Така да е
                        Виждаш ми се понапрегнат.Прочети какво съм написал и го осмисли.
                        За индикатора,мисля,че не е архитекта, а ти.Не го казвам с лоши чувства,а просто мои 2 год. наблюдения в темата.
                        А сега си много булиш виждам,което не е добре за цената
                        Харесва ми мемето,но не е логически правилно.Аз няма как да пропусна тренд,защото стратегията ми е точно тренд ориентирана.
                        Ако става нещо ще е следващия месец началато,до края на септ ще е ден на майстора в криптото

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                          Не е ли то 100к (поне), не ми го фали.
                          Гледай!

Коментар

• Не е ли то 100к (поне), не ми го фали.

Коментар

• ЪП!

Коментар

• Сериозно? Нали ти казах края на септември да гледаш, ти попита някакво рали ли очакваме, не съм врачка, ама индикаторите са по-точни от всякакви краткосрочни прогнози. Тъкмо за миг си помислих, че може да слезем и до 47, ама после се поправих, че най-точния форумен индикатор за всякакви дъна се обади, а именно архитекта. От тогава забрави да пише. И така прави всеки път. Ние си следваме нашия момент, днес слушах подкаста на Ванката и вътре имаше едно много яко меме.
                                https://www.youtube.com/live/rXEa6Eh...zegQ6300ys1T-P
                                Ако видя минутката ще кажа коя беше, ама направо ще го изкарам тука със специален поздрав за всички мечки, ъъъъъъъ...трейдъри:
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X