Първоначално изпратено от mvmrik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКАК Е БИТКОЙНЕРИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПАДАМЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Най-добрия техничар във форума.След мен разбира се
Шарани,пинокиота,ринвестори,инти са нива под това момче
Затварене днес под 62.9 отваря мечи тренд на дневна
Коментар
-
Брей, ама как тоя архитект все се появява след корекцията или доста след като е започнала. И почва всеки ден да вика надолу, а като спре и никога не казва що крещи надолу, а то тръгнало нагоре. На 66 миналият ден мълчи, а сега цар. Всъщност мълчи от както викаше нови дъна, а то качи 12-13 нагоре. Странна работа.
Чакаме с отегчение края на поредната корекция. Месецът го затворихме добре, до края на този има много време. Пиявиците може малко да дръпнат, та да вкарат повечко в пазара после.Last edited by Top Gun Maverick; 01.10.2024, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДА БУТАМЕ НАДОЛУ БИТКОЙНЕРИ
ЧАКАЛИ СТЕ МИ БОМБА АХААААААААА
Шарани,пинокиота,ринвестори,инти са нива под това момче
Затварене днес под 62.9 отваря мечи тренд на дневнаLast edited by danetha; 01.10.2024, 19:21.
Коментар
-
Прав си, прав си, ти не си на тая стълбица долу, просто исках да се избазикам, че не малко понесохме тоя беър.
Обективно и аз бях за октомври, затова чаках цената в края на септември, тоест да е началото на нещо. Да, сега 80%-т от хората сме булиш, но това е всеки път когато идва финалната еуфория, все пак трябва да са всички булиш. Колко ще продължи е друг въпрос.
Аз имам две колебания, ще има ли голямо разтоварване на хора около 100к защото са пропуснали миналия бул да вземат профит или те разтовариха около 70 както написа Стак Холдър тука:
https://x.com/stackhodler/status/1839597115556679766
И от там ако дропне, колко нагоре после ще иде, на веднъж или два пъти. Въпроси без отговори, стоим и гледаме.Last edited by Top Gun Maverick; 28.09.2024, 12:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеНали ти казах края на септември да гледаш, ти попита някакво рали ли очакваме, не съм врачка, ама индикаторите са по-точни от всякакви краткосрочни прогнози. Т
Виждаш ми се понапрегнат.Прочети какво съм написал и го осмисли.
За индикатора,мисля,че не е архитекта, а ти.Не го казвам с лоши чувства,а просто мои 2 год. наблюдения в темата.
А сега си много булиш виждам,което не е добре за цената
Харесва ми мемето,но не е логически правилно.Аз няма как да пропусна тренд,защото стратегията ми е точно тренд ориентирана.
Ако става нещо ще е следващия месец началато,до края на септ ще е ден на майстора в криптото
Коментар
-
Сериозно? Нали ти казах края на септември да гледаш, ти попита някакво рали ли очакваме, не съм врачка, ама индикаторите са по-точни от всякакви краткосрочни прогнози. Тъкмо за миг си помислих, че може да слезем и до 47, ама после се поправих, че най-точния форумен индикатор за всякакви дъна се обади, а именно архитекта. От тогава забрави да пише. И така прави всеки път. Ние си следваме нашия момент, днес слушах подкаста на Ванката и вътре имаше едно много яко меме.
https://www.youtube.com/live/rXEa6Eh...zegQ6300ys1T-P
Ако видя минутката ще кажа коя беше, ама направо ще го изкарам тука със специален поздрав за всички мечки, ъъъъъъъ...трейдъри:
Коментар
Коментар