If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
няма лошо да има различни мения, в крайна сметка след като аятолаха пусна ракетите, койна (а и повечето други койни) се върна под 60К, сега пак катери към 63к, но определено няма някакви 10%движения - тук извода е, че когато лайното удари вентилатора, долара все още е предпочитано убежище.
За мен най-вероятно е такива мнения скоро да не се появяват като тръгнат нещата. Мнения обосновани на...пожелателно мислене. Мнения на мечки, които са изтървали влака(пояснявам, че никога не е късно да купиш и държиш)и просто се радват ако коня пада, понеже заспиват по-спокойно, че не са се прекарали.
Или пък трейдърите тип мечка.
Архитектът с новите дъна пак замлъкна и ще си мълчи така конят като скача. Когато падне малко, веднага ще се появи да го отбележи с нови писания за нови дъна, които разбира се отново няма да дойдат когато той каже. Градският глашатай лъже по-малко, понеже се ограничава с вече случили се събития, а нашия архитект се появява след спад да каже, че го е предвидил(лъжа)и веднага да каже ново дъно иде, което пак е лъжа. Та всеки да си прави изводите може ли подобни мнения да се ползват за нещо друго освен сатира и хумор.
мокрите сънища на инфлуенсърите да видят БТЦ на 100К, а зашо не и на милион
за мен по-вероятно е койна да си влезе в рейндж и да заприлична на стабилен койн (което също не е лошо)
В danetha смята че ще пада но не е заел къса позиция
Марке,вие явно "знаете" за моите позиции повече от мен.
Ако така се бяхте грижили и за своите,нямаше да отчитате такива загуби и да ме гоните във всяка тема с хейта си
Всеки прави различен избор. Едни купуват на сегашните цени, други чакат да падне под 10К, трети въобще не купуват.
Вие смятате, че ще поскъпва и сте заели дълга позиция, danetha смята че ще пада но не е заел къса позиция. Няма никакъв смисъл да му отговаряте защото сте на различни нива. Уважавам хората със skin in the game, дори да не съм съгласен с възгледите им. Тези които просто си приказват ги игнорирам като шум. Съветвам и Вас да го правите.
Изглежда ,че 53к ще бъде таргетирано през следващите 5-6 дена
едит:Този дневен тренд е чупен,съответно горното става невалидно.60к е и психо и техническа подкрепа.
60- 66.5к е пинг-понг зоната в момента.Над/под нея ще отвори по-големи движение в същата посока
Всеки прави различен избор. Едни купуват на сегашните цени, други чакат да падне под 10К, трети въобще не купуват.
Това не са избори.
И го казвате с такава сериозност,все едно са един от най-важните избори в живота на човек
Плюс това освен купуване има и продаване.И никой не чака да паднело под 10к за да купувал.
А твърденията ви,че никога нямало да падне под някакви си ценови нива,съм ги чувал повече пъти отколкото косми имате на главата (с доуточнението ,че не сте плешив)
Колкото и да ти е странно, това че цената е надолу никак не ни притеснява, дори ни радва, защото знаем, че след време ще ни е невъзможно да купуваме на тези цени.
Коментар