Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАноне - човека обяви конкурс и ще раздаде награди за първите места от лични средства. Ти кога последно направи нещо подобно ?
Добре - обявявам конкурс за направа на лого. Темата е по ваш избор.
Ще наградя първите 267 участника.
Първият с 1 000 000 анонки.
Всеки следващ с 1 000 анонки по-малко.
Очаквам вашите предложение на glupav_i_marzeliv_sum_maiko@marzel.gov
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПодходящо определение за форума на инвесторчето като цяло... Темата за биткойн е едно от малкото смислени неща, които им се е случвало през тази година! Биткойн ще доведе до преразглеждане на редица икономически догми. Много хора с претенции за икономическо образование вкл. и тези работещи в банки ще разберат, че всъщност нищо не знаят за света на парите...
Мернах за някакво лого, но нещо ще ги плащаш с биткойни, май?
Що не ги платиш в хартиени пари? Ей така - за майтапа.Last edited by anon6706; 21.11.2012, 17:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАноне - човека обяви конкурс и ще раздаде награди за първите места от лични средства. Ти кога последно направи нещо подобно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПразни приказки безкрай....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВсички! И основната причина затова е, че не е нито мой, нито на банката, нито на правителството!
Може би ще ме улесниш в отговора ако ми посочиш, кои функции на парите според теб не изпълнява биткойн?
Ще те улесня, като изброя функциите според руската Википедия (англ. Уикипедия е по-добра, но искам да те улесня)
Основные функции денегДеньги проявляют себя через свои функции. Обычно выделяют такие функции денег как:
Мера стоимости
Средство обращения.
Средство платежа.
Средство накопления.
[править] Прочие функции денегТакже иногда выделяют такие функции денег:
Средство формирования сокровищ. Функция мировых денег.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМдаааа, особено за "резултатите" от него.
Празни приказки безкрай.....
П.П. Хубаво, че тук има и по-прости от теб, та поне се води нещо като "дискусия". Ха-ха-ха!
П.П.2 -Да не забравя - и мързеливи.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо бре, анонимов? Защо да съм изперкал? Ти можеш само да си мечтаеш за моето образование!
иначе за биткойна основният проблем е един единствен и той е ДОВЕРИЕ
няма как система ползвана от наркодилъри и виртуални манияци.. да генерира доверие...
самият ти колко реални долара/евро/лева си обърнал в биткойни ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо бре, анонимов? Защо да съм изперкал? Ти можеш само да си мечтаеш за моето образование!
Празни приказки безкрай.....
П.П. Хубаво, че тук има и по-прости от теб, та поне се води нещо като "дискусия". Ха-ха-ха!
П.П.2 -Да не забравя - и мързеливи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОБРАЗОВАНИЕТО също не става за ядене, но е добре да го има човек.
Направо си изперкал, но поне ти се поддържа темата.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКои от тези фунции изпълнява твоя биткойн?
Може би ще ме улесниш в отговора ако ми посочиш, кои функции на парите според теб не изпълнява биткойн?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече съм отговорил поне 10 пъти... ХАРТИЯТА СЪЩО НЕ СТАВА ЗА ЯДЕНЕ!
Направо си изперкал, но поне ти се поддържа темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече съм отговорил поне 10 пъти... ХАРТИЯТА СЪЩО НЕ СТАВА ЗА ЯДЕНЕ! Нещо повече, хартията не става и за пари! Защото на всичкото отгоре, върху хартията на сегашните пари не е написан и никакъв договор!
Ето сравнително добро описание на функциите на парите:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...86.D0.B8.D0.B8
Кои от тези фунции изпълнява твоя биткойн?
Коментар
Коментар