Да попитам относно сигурността - какво значи (теоретично) да не се държат пари на едно място твърде дълго време. Ако кракера няма физически достъп до wallet.dat - може ли да се корумпира сумата в него ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа да стане биткойна пари то той трябва да бъде приет като платежно средство.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСъс 100 евро можеш да си купиш всичко от магазините в 17 държави. То е законно платежно средство. От това по-голямо обезпечение здраве. Само малоумник може да си помисли да отиде в някойя централна банка и да поиска да му дадат нещо срещу емитирата банкнота. Естесвено в случай, че е повредена ще ти я подменят.
Не се заяждам, просто подчертавам колко са се променили времената. Може пак да се променят
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗащо хората трябва да премат Биткойн за пари а не примерно системата на Амазон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко ида в централата на ЕЦБ и ипредявя една 100 еврова банкнота да си платят обезпечението, те какво ще ми дадат? Най-многото което могат да ми дадат е една хартишка на която пише че ми дължат 100 евро.... хахахаха. Найн, данке! Рупайте си хартишките сами!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТо е несравнимо по-голямо от обезпечението на долара, еврото, йената, паунда и прочие смешки...
Какво е количеството стоки, което може да бъде закупено с долари и стоките които могат да се закупят директно с биткойн. Варианта при който си продаваш биткойна на борсата и с доларите пазаруваш в супермаркета не важи. Това не е платежно средство.
Очаквам за пореден път да не получа отговор на въпросите а да има хващане за нещо дребничко, което да отклони темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВиж биткойна, какво обезпечение има?
Ако ида в централата на ЕЦБ и ипредявя една 100 еврова банкнота да си платят обезпечението, те какво ще ми дадат? Най-многото което могат да ми дадат е една хартишка на която пише че ми дължат 100 евро.... хахахаха. Найн, данке! Рупайте си хартишките сами!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемисля, че вече почваш да губиш връзка с релаността... нерде ямбол нерде стамбол...
биткойн няма нищо общо със златото!
ако искаш ограничен ресурс - мога да емитирам 1 000 000 берти. Ще ги напечатам с холограма ако щеш с QR code, с уникален 256 битов ключ и тн и тн и тн
ще сложа зад тия берти обзпечение в злато за 100 000$
така всяка берта ще стура минимум 10 цента в злато....
и ще ги пуснем в употреба.
ето ти нещо с ясно ограничен тираж.
ще скочиш ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеще скочиш ли...
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеbtw, биткойна може ли да се шортва?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеще сложа зад тия берти обзпечение в злато за 100 000$
ще скочиш ли...Виж биткойна, какво обезпечение има?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПечалбата идва от факта, че златото, среброто и биткойн са ограничен ресурс.
биткойн няма нищо общо със златото!
ако искаш ограничен ресурс - мога да емитирам 1 000 000 берти. Ще ги напечатам с холограма ако щеш с QR code, с уникален 256 битов ключ и тн и тн и тн
ще сложа зад тия берти обзпечение в злато за 100 000$
ще скочиш ли...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа мен всеки ден е ден на влюбените. Това е католически празник. Мен не ме интересува. Аз съм православен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМастъре, надявам се не ги вярваш всичките тези неща дето ги пишеш, а само пропагандираш
Дано да изкараш някой леф (реален), с който да почерпиш по една ракия (истинска)
И не се увличай много, че да не стане накрая бития бит, е...ти си знаеш, а в джоба да нямаш и 2 койна да се срещнат
Коментар
-
Мастъре, надявам се не ги вярваш всичките тези неща дето ги пишеш, а само пропагандираш
Дано да изкараш някой леф (реален), с който да почерпиш по една ракия (истинска)
Но също се надявам да знаеш, че балона ще се спука рано или късно и гледай да си излязъл, че да има за ракия
Не знам дали ще е сега на 27, или на 47, но ще се случи
btw, биткойна може ли да се шортва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗамести "доходност" с "печалба".
Не съм обещавал на никого доходност или печалба поради простата причина, че покупката на злато, сребро и биткойн не е инвестиция!!! Покупката им е излизане от всякакви инвеститорски и спекулативни схеми! Целта на такава покупка е не да се печели, а да се съхрани стойноста на капитала!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар