If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-ми харесват отдолу коментарите - всички нареждат биткойн-ите яко. Щом тия маниаци (аудиторията на от zerohedge), които всичките са фенове на златото и среброто не вярват на биткойните, за мен е показателно. Може да се окаже, че има пробойна в системата и биткойн да стигнат до 0, но ако оцелее, определено има много голям потенциал за развитие - явно 99,999% от хората не са чували за биткойн, а тези, които са чували мислят, че е прирамида .
Разбира се. Достатъчно е да намериш някой да ти даде заем в биткойни и можеш да правиш с тях всичко което пожелаеш, включително и да ги продаваш с надеждата, че като дойде време да връщаш заема ще си ги купиш обратно по-евтино.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Изведнъж рязко се повишиха обемите на изтъргуваните биткойни в Китай и това ще доведе до рязко поскъпване. Ето новина от днес:
As some of you may not know, btcchina.com is now trading at 193.85CNY, or 31.1USD, while MtGox is trading at 29.7USD. It is 4.7% higher, and this phenomenon has lasted for at least 2 weeks. In December and January, it was always trading lower than MtGox.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Нямам точна представа. Купувам само физическо инвестиционно злато в левове, долари, евро... Но това е тема за биткон. Говори си с Шемата в темата за златото!
И да не съм луд та да бягам от златото и среброто? Трупам при всяка възможност. Абсолютно уверен съм че печатането на долари, евро, паунди, йени и прочие ще продължава с бясни темпове.
Да ама ако го съборят на спот пазара под определено ниво може да го вкарат в нафталина а през това време да надуят някой от книжните пазари макар че при акциите тази или следващата ще има крах или най-малкото дълбока корекция особено когато SP доближи или подмине зоната 1600 правейки нов връх, а вкарано на ниво 1200-1300 долара отива на сценарии средносрочен мечи пазар макар че и аз мисля че нива от 5000 долара не са мираж излезнах още преди месец от сертификатите си и сега се чудя дали да влизам или да чакам крах на нещо та тогава да купувам
Мани ги тия биткойни кво стана със залатото на графика ако не му спрат низходящото движение и пробие психограницата 1500 камо ли 1430 ще стане страшно или си избягал от позиции със злато и сребро
Защо да ги "махам" биткойните?
И да не съм луд та да бягам от златото и среброто? Трупам при всяка възможност. Абсолютно уверен съм че печатането на долари, евро, паунди, йени и прочие ще продължава с бясни темпове.
Първо, добре е че наблюдаваш изкъсо движението на курса. Второ, след всеки спад с 3 долара следва покачване поне с 3х3 долара. Това вече сме го видели многокротно! Ето защо всеки изпуснал влака гледа за такива спадове за да си накупи малко по-евтино. Сега курса е 29,52. Който купил на 28, купил. Другите ще купуват по-скъпо.
Мани ги тия биткойни кво стана със залатото на графика ако не му спрат низходящото движение и пробие психограницата 1500 камо ли 1430 ще стане страшно или си избягал от позиции със злато и сребро
и като гледам спада от към 3 долара от вчера, или към 10%... да не се задава ПУК като предния път...
Първо, добре е че наблюдаваш изкъсо движението на курса. Второ, след всеки спад с 3 долара следва покачване поне с 3х3 долара. Това вече сме го видели многокротно! Ето защо всеки изпуснал влака гледа за такива спадове за да си накупи малко по-евтино. Сега курса е 29,52. Който купил на 28, купил. Другите ще купуват по-скъпо.
Хех 10%.. а когато се качваше с 210 що не се обаждахте ..
Както казах очаквам корекция след като цената премине 35 долара. Досега обаче всеки 'dip' беше купуван агресивно. Ако БТК-то е подвластна на пазарните настроения трябва да видим отново нива в долните 20
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар