IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
    Я кажи нали си разбирач.Че аз съм лаик в областта.Значи конете могат да станат масимум 21 000 000.Досега колко са?
    С по 1-2-3 цикъла новобранци чакащи 600к колко да са разбирачи И без да са извадили и един лев от криптото,или ако са го направили са жълти стотинки.Единствения пишещ тук със знания е Матеев,него питай.
    Аз ще ти кажа набързо:
    -Могат да станат и повече от 21млн,ако мнозинството мрежа го иска.
    -Бройката е без значение от доста години,понеже могат да печатат нови колкото си искат със СМЕ фючърсите.Нещо с което неуките бтк макситa изобщо не са наясно !
    -бтк има 21 млн койна по протокол ,но криптовалутите са буквално хиляди и нищо не пречи след някоя година топ криптото да е друго.

И без туй фундаментално в топ 50 няма по-слабо крипто от бития кон.Единственото силно му е мрежата и най вече вярата,че това е койна с голямо К ,но миграцията може да стане буквално за месеци.

Както в реалната икономика,фундаментите са най-важни и там е мястото където койна се проваля най-много като криптовалута.С Понзи схеми е до едно време.Бъдещето е в много по-напреднали технологично,ефективни и децентрализирани криптовалути,нещо което коня не е.
    Last edited by danetha; 12.08.2024, 11:01.

Коментар

• Да, не се знае колко са изгубените обаче. Доста от тях се правят на починали лисици според мен и в един момент ще се покажат. Както и койните на Сатоши, които само той(или те ако е повече от един човек реално)знае колко са.
      Все още Биткойн е лесно манипулируем от ранните копачи и кувачи, затова все още имаме цикли, затова лесно обират парите на трейдърчетата, а хората си обясняват всичко с някакви новини и бла-бла.
      Last edited by Top Gun Maverick; 11.08.2024, 17:12.

Коментар

Я кажи нали си разбирач.Че аз съм лаик в областта.Значи конете могат да станат масимум 21 000 000.Досега колко са?
        Никога няма да станат 21 млн. Първия блок, дет трябва да са 50 броя е празен, нататък по веригата също има празни блокове. Последния блок също ще е празен. Отделно има много безвъзвратно загубени, според някои са между 2 и 4 млн.

Коментар

Total BTC in Existence 19,789,243.75
          Bitcoins Left to Be Mined 1,210,756.3
          % of Bitcoins Issued 94.234%
          New Bitcoins per Day 900

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е, ако ще чакаш 15х, но за 2х - 3х, има шанс тоя цикъл.

Коментар

За коня вече е късно
              Така е, ако ще чакаш 15х, но за 2х - 3х, има шанс тоя цикъл.

Коментар

Моята рента е 120
                Била е, едно време, тази год да не се изненадаш.

Коментар

Мани я тая земя, свърши то. 50 кинта е вече рентата.
                  Кон взема ли?
                  За коня вече е късно

Коментар

Кон взема ли?
                    Моята рента е 120

Коментар

Кокото си по близо до актива по-добре.Вземал съм земеделска земя.Тя скача а Атерките не
                      Кон взема ли?

Коментар

Колега, ко стана, взема ли си "Умрелки":
                        Колкото си по близо до актива по-добре.Вземал съм земеделска земя.Тя скача а Атерките не
                        Last edited by nradev1111; 11.08.2024, 00:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                          Само, че Атерките си държат цената много месеци, а бития кон е като бобслей
                          И тя ще стане като него,споко,но ти я стискай
                          Last edited by danetha; 09.08.2024, 05:09.

Коментар

• Казах: ЪЪЪП!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                              Само, че Атерките си държат цената много месеци, а бития кон е като бобслей Очаквам 25-та да приеме съдбата на холандското лале от преди 4 века...
                              3025 ли? Ами чЕкай си, не ни пречиш.

Коментар

Колега, ко стана, взема ли си "Умрелки":
                                Само, че Атерките си държат цената много месеци, а бития кон е като бобслей Очаквам 25-та да приеме съдбата на холандското лале от преди 4 века...

Коментар

Working...
                                X