Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение.без значение че съм 5000 лв назад от твой писания...
От мои "писания" ако си 5 хил. назад от нещо от друго трябва да си 50 хил. напред. Така че, не може да си назад щом аз не съм!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Аве , вие сте ненормални ............... днес е празник на ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИЯ....ден е на влюбените,,...... вие си джасате се едно си е 33 март.............. нема ли да пиете , нема ли да се веселите ............. Мастъре ...НАЗДРАВЕ ...... аз съм от твоя отбор................без значение че съм 5000 лв назад от твой писания.............. живи и здрави .....................
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМастъре, ти май неси чел достатъчно
бертрамков говори за падане до 1 биткойн за 1 долар. Отговорът вече го написах. Ти ми показваш графика за падане от 30 до 3-4 долара за биткойн. Ходенето до 30 очевидно тогава бе балон, а и обемите на търговия тогава бяха смешни и можеше спокойно не до 30 а до 300 да иде преди да се спука балона. Сега обаче ситуацията е съвсем, съмвсем различна. Така че седи мирен и гледай мача. Или купувай и стига само си хлипал след мен!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе зная от къде си го прочел това и го повтаряш като папагал. Очевидно не знаеш за какво става въпрос!
Може би имаш предвид една случка с първата биткойн борса MtGox? Става въпрос за едно хакване на борсата отпреди 2 години и кражба на 3 000 биткойна които бяха "продадени" наведнъж. Пазарът бе толкова малък и тънък че нямаше чак толкова много заявени поръчки купува и затова падна с толкова. Търговията бе спряна за един ден. Разбра се, за какво става въпрос и търговията бе възстановена от ценовото ниво отпреди кражбата. Нищо необичайно.
Сега обаче биткойн е с неколкократно по-голяма пазарна капитализация и дневни обеми на търговия И ЩЕ НАРСАТВАТ с всеки ден, а има и вече много други борси. Така че опасността за повторна подобна случка намалява с всеки изминал ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМастъре много бързо расте, нивото 30 ще бъде счупено още този месец?... Корекцията къде я виждаш?
Как виждаш развитието на следния аспект
Биткойна изисква образователен ценз от притежателя му
Биткойна трябва да има стоково покритие, в смисъл че с декретни пари можеш всикчо да си купиш
Образователният ценз не е задължителен. И сега много хора ползват кредитни карти без да са наясно, как точно работи системата и мрежата от фирми процесори на плащания с кредитни карти!
Ако декретните пари имат стоково покритие защото с тях може да си купиш всичко, то и биткойн има стоково покритие, защото с него можеш да си купиш декретни пари!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетова може да го обясниш на купилите биткойни при миналото ходене до 30 и после падна до 1 ...
Може би имаш предвид една случка с първата биткойн борса MtGox? Става въпрос за едно хакване на борсата отпреди 2 години и кражба на 3 000 биткойна които бяха "продадени" наведнъж. Пазарът бе толкова малък и тънък че нямаше чак толкова много заявени поръчки купува и затова падна с толкова. Търговията бе спряна за един ден. Разбра се, за какво става въпрос и търговията бе възстановена от ценовото ниво отпреди кражбата. Нищо необичайно.
Сега обаче биткойн е с неколкократно по-голяма пазарна капитализация и дневни обеми на търговия И ЩЕ НАРСАТВАТ с всеки ден, а има и вече много други борси. Така че опасността за повторна подобна случка намалява с всеки изминал ден!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко настъпи такъв момент то той със сигурност ще е след момента, в който нищо няма да можеш да си купиш с долари или евро!
чиста 100%това спекула става с тези биткойни.
биткойна е КЕШ, а кеша е кеш, за да може да го ползваш в избран от теб момент, а не " ами чакай сега биткойна е на 1 долар щото ги имамиха от еди кой си портал / биткойн борса, ще си купим дрехи като иде поне на 10-14, защото иначе сме много вътре"
смисълът на парите..форка..смисълът на паритеLast edited by bertram; 14.02.2013, 22:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепроблемът на биткойна не е че ще изчезне....проблемът е ,че в един момент няма да може да си купиш нищо с него.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа купуваш хартишки означава да купуваш обещанията на някой. Колко пъти този някой трябва да наруши обещанията си за да разберете, че хартишките са само прах в очите!
Биткойн е чиста математика. За ме 2 и 2 прави 4. Не виждам защо да вярвам на някой урунгел, който убеждава студентите, че колко прави 2 и 2 зависи от обстоятелствата?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗад биткойна какво стои?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа купуваш хартишки означава да купуваш обещанията на някой. Колко пъти този някой трябва да наруши обещанията си за да разберете, че хартишките са само прах в очите!
Биткойн е чиста математика. За ме 2 и 2 прави 4. Не виждам защо да вярвам на някой урунгел, който убеждава студентите, че колко прави 2 и 2 зависи от обстоятелствата?
Зад биткойна какво стои?
п. п.
Gold
1,634.70 -10.40 -0.63%
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМастъра е много интересен, плю ни че сме купували артии, а пък той накрая де се наби
Биткойн е чиста математика. За ме 2 и 2 прави 4. Не виждам защо да вярвам на някой урунгел, който убеждава студентите, че колко прави 2 и 2 зависи от обстоятелствата?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМастъре, 128 и 1024 по биха му отивали като цена!
Мастъра е много интересен, плю ни че сме купували артии, а пък той накрая де се наби
Същата работа и Никола, разправя колко не струвало ЦКБ-то, а накрая се оказа че имал Меком
Объркани хора
Коментар
Коментар