If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мастър, действително докато не работят борсичките да ни светнеш. Както виждаш имаме интерес към търговия /поне аз/ колкото и да мисля че това е чиста акция.
В 5 стъпки прости какво трябва да направя за да мога да търгувам на 5 борси в 3 валути?
Е каква търговия, виж статистиката, продават по 0.1 - 0.5 биткойна, нацело може да купиш 6 само.
Мастър, действително докато не работят борсичките да ни светнеш. Както виждаш имаме интерес към търговия /поне аз/ колкото и да мисля че това е чиста акция.
В 5 стъпки прости какво трябва да направя за да мога да търгувам на 5 борси в 3 валути?
Много злоба има тук в някой хора и много завист!!!!
Яд ви е че хора като Мастера сигурно са направили много пари, нали?
Ами ако имате малко останал акъл в кратуните ще се възползвате от промоцията в момента.
А не само да дращите глупости!!!
Скъпо ли е да си трансферирш парите между биткойн борсите и не мож ли да арбитрираш, примерно на едната бай/другата сел, ако има големи разлики в дни като днеска?
Да, това е скъпо удоволствие. Превеждането на биткойн от борса в борса е почти безплатно както всички знаем, но при превеждането на евро и долари се плащат банкови такси и комисионни, които за малки суми са твърде съществен % от общите разходи.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Нищо особено не е станало. Да не забравяме че МтГох са отворени 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. Сравнете това работното врема на вашата банка 8 часа на ден и затворена 2 дена в седмицата. А и вашият брокер също е затворен 2 дена в седмицата. Нормално е МтГох да си вземат почивка от 12 часа за надграждане на сървърите щом досега са работили без прекъсване години наред!!!
Единствената неизвестна е вече тази която описах като конспиративна теория.
Мастъре, ще ми обясниш ли нещо.
Скъпо ли е да си трансферирш парите между биткойн борсите и не мож ли да арбитрираш, примерно на едната бай/другата сел, ако има големи разлики в дни като днеска?
Нищо особено не е станало. Да не забравяме че МтГох са отворени 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. Сравнете това работното врема на вашата банка 8 часа на ден и затворена 2 дена в седмицата. А и вашият брокер също е затворен 2 дена в седмицата. Нормално е МтГох да си вземат почивка от 12 часа за надграждане на сървърите щом досега са работили без прекъсване години наред!!!
Единствената неизвестна е вече тази която описах като конспиративна теория.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Maстере ами на btceUSD и на bitstampUSD е отдавна под $80 дори, не може ли там да го отиграеш?
Е как да го отиграя бе джанъм. Не мога да преведа евро или долари в тези борси с днешен вальор... Това да не ти е биткойн да го превеждаш където си искаш за 1 час!
Коментар