IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• голяма лудница станала с тия биткойни
    характерното за балоните, е че винаги се надуват повече от очакванията даже и на оптимистите.

ако имах биткойни щях отдавна да съм ги кеширал.

самият факт, че и таксиджиите вече сигурно са прочели за това чудо на виртуализацията е показателен какво следва.

поздрави
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Еййй, да взема пок да извадя темата "Възможно ли е да има спад с повече от 100%"

Коментар

• Dr.Who

За кипърските банки без да искаш си уцелил - няма през ден да ги щавят с над 40% "данък" и се знае вече и коя е лошата и коя добрата банка.Това не пречи народа да си държи парите в по "сигурни" банки които не са минали по този път, понеже видиш ли те нямало да минат.
        D.Y.F-091066

Коментар

• е ,все съм виждал бъгави работи ама тва е номер 1
          още с отварянето мтгох крашна веднага
          сега се движи с 5мин лаг
          цената както се очакваше е черта надолу

Коментар

• за 5 пъти я поствам класическата графика понеже я следваме едно към едно

сега сме някъде между "страх" и "капитулация"

http://i.imgur.com/FW34gwu.jpg

очаквам бъгавата борса мтгох като заработи да влезем във фаза "отчаяние"
            Last edited by Zal_Negodnik; 12.04.2013, 03:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              . Утре с удоволствие ще дам на някой да ми прибере парите ако курсът все още е под 87 долара... Па нека аз да съм балъка, а ти да си умника...

Има да подсмърчаш и да гледаш завистливо години наред. И в един прекрасен ден като поискаш да си купиш нещо и ти кажат, че приемат плащане само в биткойн тогава ще се събудиш от унеса...
              ма той курса е 65$ в момента,къде отиваш може би едва ли не?
              едно бързо резюме да ти се изчисти главата от многото нули

вчера от 260 затвори на 120,над 110% спад !!!
              днес от 120$ се сгромоляса на 65$ ,около 100% спад !!! и то благодарение че бъгавата борса не работи,ако работеше щяхме да сме на 0.00000$

Те мтгох са хиени обаче ,спряха с изявление че е заради спада да се успокой пазара
              Падне ли койна горят им бъдещи милиони долари комисиони
              Ама няма спиране вече,ските са намазани
              бълбук...бълбук...бълбук
              Last edited by Zal_Negodnik; 12.04.2013, 03:30.

Коментар

Кое по-точно ще правят за загрявка, ще декриптират или ще криптират? От кое ще спечели повече собственикът на квантов компютър? От борба срещу мрежата или от копане на биткойни, което заздравява мрежата?
                Дадох ти линк оня ден че има вече комерсиален квантов компютър.
                ЦРУ и подобни тайни агенции 10000% имат по съвременен,не са решили не са му разбили кодовете на глинения колос и то за няколко минути.
                Не е решила някоя централна банка не е сгромолясала цената за няколко часа.
                Разбери,големите няма да допуснат койните да им изместят рахата.Колкото по -голям става толкова стига до ушите на по- големи и по- големи шефове и толкова по-бързо се приближава до смърта си.Койна е просто една мъртвородена идея

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ми аз лично държа акции на банки толкова е просто
                  Сладур си ти... Дано поне да трошиш само твои пари!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Амиии, приличаш ми на човек който става все по-недоволен. Да не пада тази доходност нещо че говориш в бъдеще време?!
                    Винаги може повече, макар че към момента не виждам как може да стане без да играя хазарт с някакви простотии

Коментар

Чул недочул Ганчо и бърза да си каже мнението... Наградата за миньорите не е само новоемитираните биткойни. В тази награда се включват и събраните такси за преводи. Така че със разрастването на мрежата този сбор от такси ще се увеличава и "златото" никога няма да свърши дори и след 2040 г.
                      Аз пък си мисля, че кракването в тоя момент, ще е по-доходоносно. Аз да мога да ти обера стотинките, пък ще чакам бавната печалба от такси. И не е 2040 а 2140(приблизително). И по принцип исках да го кажа, че тая сигурност е привидна, както може да осигури сигурност, може да осигури и разбиването на системата, нещо което сляпо се вярва, че е невъзможно.

Коментар

• Мога ли да платя заплата на някого в Бтк ....да кажем ха днешният курс ....а след месец тои е 50% надолу....или на някоя кака да си платя в Бтк,,,,е може ама ще е гледам по нета с дясната ръка под масата
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          И все по-доволен ще ставам. нищо че я плащат във фалшиви пари.
                          Амиии, приличаш ми на човек който става все по-недоволен. Да не пада тази доходност нещо че говориш в бъдеще време?!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от blahblah Разгледай мнение
                            Може до покопа няколко години за криптиране, докато се изкопа по-голяма част от златото, после може да почне да декриптира.
                            Чул недочул Ганчо и бърза да си каже мнението... Наградата за миньорите не е само новоемитираните биткойни. В тази награда се включват и събраните такси за преводи. Така че със разрастването на мрежата този сбор от такси ще се увеличава и "златото" никога няма да свърши дори и след 2040 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Бас ловя, че в никоя няма да ти продадат баничка срещу биткойн
                              http://www.bloomberg.com/video/a-man...5hIsv43RQ.html
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                                Аз съм готов още утре да му продам банички срещу биткойни. Готов съм и на теб да ти продам банички. Имаш ли биткойни?
                                Аз си имам "фалшиви" стинки, не ми трябват биткоини че да си купувам банички

Коментар

Working...
                                X