IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Е как - https://btc-e.com/
    има продава на $75.

Мастера няма да купи на 75, той е от стара коза яре и ще купи на педесе стинки.
    А, сори.
    Аз гледах само постнатата от Zal_Negodnik картинка и там не видях такъв бид.

П.П. А и като я поразгледах сега, видях, че изобщо няма бид/аск, а само цени от различни периоди.
    Моя грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Това е цена за продавачи.
      Майстора иска да купува.
      Е как - https://btc-e.com/
      има продава на $75.

Мастера няма да купи на 75, той е от стара коза яре и ще купи на педесе стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Нищо особено не е станало. Да не забравяме че МтГох са отворени 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. Сравнете това работното врема на вашата банка 8 часа на ден и затворена 2 дена в седмицата. А и вашият брокер също е затворен 2 дена в седмицата. Нормално е МтГох да си вземат почивка от 12 часа за надграждане на сървърите щом досега са работили без прекъсване години наред!!!

Единствената неизвестна е вече тази която описах като конспиративна теория.
        Мастъре, ще ми обясниш ли нещо.

Скъпо ли е да си трансферирш парите между биткойн борсите и не мож ли да арбитрираш, примерно на едната бай/другата сел, ако има големи разлики в дни като днеска?

Коментар

Какво общо има биткойн с акциите на Енрон? Биткойн не са акции на МтГох!
          Горе-долу имат, биткойн приличат повече на акции, отколкото на валута.

Коментар

• Нищо особено не е станало. Да не забравяме че МтГох са отворени 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. Сравнете това работното врема на вашата банка 8 часа на ден и затворена 2 дена в седмицата. А и вашият брокер също е затворен 2 дена в седмицата. Нормално е МтГох да си вземат почивка от 12 часа за надграждане на сървърите щом досега са работили без прекъсване години наред!!!

Единствената неизвестна е вече тази която описах като конспиративна теория.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• В момента борсите надуват цените, защото им вкараха "ограничителя" при спад от 10%. "Големите" се чувстват привидно сигурни.

Това беше една от най-големите грешки в историята на свободния пазар, която рано или късно ще се види.... и понесе.

При биткойн го няма това, защото е нерегулиран пазар.

Коментар

Maстере ами на btceUSD и на bitstampUSD е отдавна под $80 дори, не може ли там да го отиграеш?
                Е как да го отиграя бе джанъм. Не мога да преведа евро или долари в тези борси с днешен вальор... Това да не ти е биткойн да го превеждаш където си искаш за 1 час!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Maстере ами на btceUSD и на bitstampUSD е отдавна под $80 дори, не може ли там да го отиграеш?
                  Това е цена за продавачи.
                  Майстора иска да купува.

Коментар

Говоря за типа "комуникация".
                    Подобен е.

Коментар

Може и да си прав... Започвам да се притеснявам, че няма да мога да си покрия биткойните продадени на 87 долара преди време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
                        от 59$ до 110$ ,близо 90% разлика в цената
                        ебахти и смешното подобие на пазар
                        в допълнение на това вчера най-голямата борса се движеше с 1 час лаг,а днес когато му се решава съдбата на това нищо е затворена
                        останалите мижави борсички или дават датабаза ерор или някви други грешки или цената им се разминава с 90%
                        пълна трагикомедия
                        Last edited by Zal_Negodnik; 11.04.2013, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Хахах, за Енрон ли говориш Аз ги продавах от 30 до 9. След това почнах да купувам. В момента на фалита видях някакъв мега огромен ордер на продава. Разкарах всичко на маркет и след това погледнах какво се случва. За минути цената беше под 30 цента. Аз си имах WCOM дълго време Затворих си акаунта с още 3-4 шита
                          Да, натиснал съм "л", вместо "н".

Коментар

Ама ти си решаваш.

Коментар

Едно време изгорях така с 1000 акции на Елрон.
                              На сайта им само цветя и рози, а акцията долар и петдесет, като е паднала от близо 90. Викам си - дай да взема да купя 1000 акции. Е, стоят си още с цена НУЛА.
                              Брокерът не ми ги заличава. И това ми стои като обица на ухото.

Ама ти си решаваш.
                              Хахах, за Енрон ли говориш Аз ги продавах от 30 до 9. След това почнах да купувам. В момента на фалита видях някакъв мега огромен ордер на продава. Разкарах всичко на маркет и след това погледнах какво се случва. За минути цената беше под 30 цента. Аз си имах WCOM дълго време Затворих си акаунта с още 3-4 шита

Коментар

Има и вариант при който това затваряне е само покриване на по-сериозен проблем. Такъв проблем може да е да речем прокурорско решение за затваряне на борсата.
                                Едно време изгорях така с 1000 акции на Елрон.
                                На сайта им само цветя и рози, а акцията долар и петдесет, като е паднала от близо 90. Викам си - дай да взема да купя 1000 акции. Е, стоят си още с цена НУЛА.
                                Брокерът не ми ги заличава. И това ми стои като обица на ухото.

Ама ти си решаваш.

Коментар

Working...
                                X