IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Честито! Отвори ти се късмета.
    Да, така е. Винаги съм бил със самочувствието на късметлия.
    Все пак нека да ги затворя под 87 утре и да не избързваме с радоста преди да е станало факт.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Е, ако не стане сменяш псевдонима продължаваш в същия дух. Като стане 1000 ще предричаш как ще има масова паника със селоф до 400!
      нищо няма да сменям и койна никога няма да стане 1000$
      а ти ми кажи кога златото ще стане 5000$

Коментар

А кога ще спиш и ще се храниш?
        Въпросът ми е сериозен. През истински брокер мога да връткам акции на поне 20 борси в мин 5-6 валути. Парите ми са гарантирани до 500К мисля в момента.
        Каква е ролята на тези борси на биткойн всъщност? Срещат офертите, това добре, но кой се грижи за движението на пари и койни?

Коментар

Давам му максимум 2-3 дена да е под 200. Дано поне да са 2!
          Честито! Отвори ти се късмета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
            масова паника и селоф на корем
            Е, ако не стане сменяш псевдонима продължаваш в същия дух. Като стане 1000 ще предричаш как ще има масова паника със селоф до 400!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Заеби, че и да работя трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                В 5 стъпки прости какво трябва да направя за да мога да търгувам на 5 борси в 3 валути?

Коментар

• утре или когато отвори тая измислена борса мтгох ще има огромен наплив на поръчки още в първите минути,скапаните им сървари ще дадат лаг 1 час и нататък е ясно
                  масова паника и селоф на корем

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Е каква търговия, виж статистиката, продават по 0.1 - 0.5 биткойна, нацело може да купиш 6 само.
                    Че кво от това. Ще ги купувам и продавам по 0.1 Това за мен не е проблем. Да не мислиш че в момента сметката ми при бъкета е 100 мио

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Мастър, действително докато не работят борсичките да ни светнеш. Както виждаш имаме интерес към търговия /поне аз/ колкото и да мисля че това е чиста акция.

В 5 стъпки прости какво трябва да направя за да мога да търгувам на 5 борси в 3 валути?
                      Е каква търговия, виж статистиката, продават по 0.1 - 0.5 биткойна, нацело може да купиш 6 само.

Коментар

• Заприлича ми ...на руска ролетка
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Мàни мàни, ми то няма по-висока оферта продава от 95 там.

Коментар

• Мастър, действително докато не работят борсичките да ни светнеш. Както виждаш имаме интерес към търговия /поне аз/ колкото и да мисля че това е чиста акция.

Коментар

• Много злоба има тук в някой хора и много завист!!!!
                              Яд ви е че хора като Мастера сигурно са направили много пари, нали?
                              Ами ако имате малко останал акъл в кратуните ще се възползвате от промоцията в момента.
                              А не само да дращите глупости!!!
                              Last edited by Anonimus; 11.04.2013, 20:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                                Скъпо ли е да си трансферирш парите между биткойн борсите и не мож ли да арбитрираш, примерно на едната бай/другата сел, ако има големи разлики в дни като днеска?
                                Да, това е скъпо удоволствие. Превеждането на биткойн от борса в борса е почти безплатно както всички знаем, но при превеждането на евро и долари се плащат банкови такси и комисионни, които за малки суми са твърде съществен % от общите разходи.

Коментар

Working...
                                X