Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе аз вече съм си признал че съм кибик в тази тема. Влизам единствено, за да се забавлявам с човешката глупостI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеНякой от разбирачите, дето споменаха "пирамида", може ли въобще да даде дефиниция на това понятие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеяку...тук определени хора без да ги посочвам затвърдяват мнението ми за кибици и семколюпачи .. сигурен съм, че като цената тръгне пак нагоре няма да ги чуем за дълго време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеНа тебе плащат ли ти да ги бълваш тези простотии ?
Много хора четат в този форум. И като ви четат вашите глупости, и на Форекс Мастъра глупостите, че биткойна бил страшно ценен, че е алтернатива на официалните валути, че бил защита от инфлация, че ще бъде приет за платежно средство, че щял да струва хиляда долара(и други откровенни лъжи и измислици), ще вземат да повярват, да ви се вържат на акъла, и може наистина някои хора да тръгнат да си вкарват парите в биткоини и да загубят всичко.
Просто моето мнение(не задължавам никого с него) към хората, които се чудят дали да си вкарат парите в биткойни с цел спекулативна печалба е:
- Пичове, не им вярвайте на лъжите на тези, които ви редят мантри за скъпоценния биткойн. Биткойна е просто един спекулативен балон. Вчера се видя колко струва. Дръжте си парите единствено и само в официалните валути, които са гарантирани от законите(долар, евро, паунд). Те са достатъчно надеждни, стабилни, добре защитени и никога няма да имате проблеми с тях. Всички институции и закони стоят зад тях.
Не се връзвайте на тая въдица за големите печалби на биткоин борсите. Ако на някой толкова му се иска да спекулира, и при официалните валути има достатъчно възможности за спекулация, които са изпитани отдавна, и които са далеч по-малко рискови и няма опасност да загубите всичко.Last edited by Frosty; 12.04.2013, 00:38.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Както се казва: Няма лоша реклама!!!!
Днес се умножиха хората, които се интересуват от биткойн.
Майсторе, ще трябва да почерпиш поне за безплатната реклама.
П.П. Между другото, понякога спад в цената на даден инструмент и последващото вдигане (но трябва да е трайно!!!!) е много използван прийом за привличане на внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМного ясно че говорим за твърдението на Мастъра, че БТК е пари! Аз ги виждам също, като пари. В темата има хубави примери, ако си ячел внимателно... Каква стока или услуга трябва да се плаща в БТК, за да ги признаеш за пари или нещо друго да се случи, като доказателство че са пари
Биткойна е нещо средно между пирамида, секта и балон. Тук гурото стриже вярващите в светлото бъдеще овце. Те заменят реални активи срещу обещание за светло бъдеще. Цялата систе,а е изградена въргу човешкото невежество и надеждата, че може да се случи чудо в мизерния живот. Сякаш са се появили десетки Пурковци надяващи се да се случи чудо. Дълго време възприемах "Мастера" като измамник,който се опитва да вземе чуждите пари. Тези презряни от всички вас хартийки. Вероятно съм го надценил и ще се окаже обикновен балък, по нищо не различаващ се от последователите си. Между другото познавам един човек който е спечелил в от инвестициите си в "Югоагент". От него не съм чувал лоша дума за Гаич. Пожелавам ви и на вас да се измъкнете сухи от цялата схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПирамида е , това не е хомогенен пазар..мрежата не предлага на всеки участник една и съща скорост на изпълнение. При Форекс пазара е друго , той е по добре замислен..биткойна има шанс само ако го вкарат там .Тогава играта , ще загрубее за банките.
А дали е пирамида: Никой не е наложил английския език официално, но ако искаш да работиш хубава работа трябва да го знаеш. Утре може да си създадеш собствен език - говорим, за програмиране: ако убедиш че превъзхожда сегашните ще успееш. Така е и с БТКI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЯ ги посочи да се засрамятLast edited by IvanG; 12.04.2013, 00:24.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеяку...тук определени хора без да ги посочвам затвърдяват мнението ми за кибици и семколюпачи .. сигурен съм, че като цената тръгне пак нагоре няма да ги чуем за дълго време
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
$60 е на работещите борси.
Коментар
Коментар