Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеАз имам едно питане относно биткойните, като се абстрахирам от вашия спор дали са пари или не - не бяха ли хаквани веднъж и източени много акаунти от там? Каква е гаранцията, че няма да бъдат хакнати пак?
Ако искаш гаранция, отиваш и си депозираш парите в кипърска банка - сигурна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, ми то човешката глупост е безкрайна. те и лалетата са ги надували години, не е било балон за две седмици.
но лалето поне можеш да го пипнеш, да го помиришеш, да му се порадваш. Пък биткоина е безсмислена, абстрактна единица която някакви - очевидно странни хора - са решили че струва нещо. За това пак го казвам - това ще е най-смешния балон в историята. Абсолютно безсмислен, тотално глупав, и безподобно смешен. Наистина много се радвам че съм от зрителите на този балон, надявам се да се надува още години наред, тогава ще мога да разправям на внучите си как съм се смял на този парад на глупостта
Биткойна ще елиминира Лапането на банките от транзакции, Това малка полза ли е.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКой ти говори за биткойн?
Говоря за златото, но пък и там не мога да си го позволя. Изобщо - губя ви времето.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеТе не са всезнайковци - даже не знаят какво е финансова пирамида.
Ще им пусна още една гледна точка.
Биткойн е тест за интелигентност - необходим е известен капацитет, за да схванеш какво е това крипто-валута.
Очевидно от коментарите на половината е , че са се провалили на теста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЩе можеш ли да си го позвлиш. Твойто последно появяване тук беше на 12 долара ... сега е 60.
Говоря за златото, но пък и там не мога да си го позволя. Изобщо - губя ви времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо не зная къде ще се изпокрият всички мишки, когато идем на нов абсолютен връх до края на месеца? Ще има доста зачервени от срам и запотени от зор лица на всезнайковци...
Ще им пусна още една гледна точка.
Биткойн е тест за интелигентност - необходим е известен капацитет, за да схванеш какво е това крипто-валута.
Очевидно от коментарите на половината е , че са се провалили на теста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМдааа, там ще раздават кадаифи на корем.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМисля, че БТК сладкарницата затвори за година почивка. Следващото уау уау ще е при златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо не зная къде ще се изпокрият всички мишки, когато идем на нов абсолютен връх до края на месеца? Ще има доста зачервени от срам и запотени от зор лица на всезнайковци...
Коментар
-
но лалето поне можеш да го пипнеш, да го помиришеш, да му се порадваш. Пък биткоина е безсмислена, абстрактна единица която някакви - очевидно странни хора - са решили че струва нещо. За това пак го казвам - това ще е най-смешния балон в историята. Абсолютно безсмислен, тотално глупав, и безподобно смешен. Наистина много се радвам че съм от зрителите на този балон, надявам се да се надува още години наред, тогава ще мога да разправям на внучите си как съм се смял на този парад на глупостта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо не зная къде ще се изпокрият всички мишки, когато идем на нов абсолютен връх до края на месеца? Ще има доста зачервени от срам и запотени от зор лица на всезнайковци...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНа практика не са пари. Сто процента от търговците от които пазарувам не приемат биткойн. Това е напълно нормално защото той не е реален измерител на стойност. При тази волатилност продавача няма как да за колко истински пари е продал стоката. Единствения му шанс е да променя ежеминутно цената, което е непрактично и при сделка да продаде моментално биткойните за истински пари. В противен случай носи огромен риск, който многократно надхвърля надценката на повечето търговци. Крипто валута може да съществува при условие на фиксиран курс спрямо долара. Нещо като валутен борд при който реалния долар се преобразува в криптовалута и по всяко време може да се обърне обратно при фиксиран курс. Всичко друго е безумие.
Биткойна е нещо средно между пирамида, секта и балон. Тук гурото стриже вярващите в светлото бъдеще овце. Те заменят реални активи срещу обещание за светло бъдеще. Цялата систе,а е изградена въргу човешкото невежество и надеждата, че може да се случи чудо в мизерния живот. Сякаш са се появили десетки Пурковци надяващи се да се случи чудо. Дълго време възприемах "Мастера" като измамник,който се опитва да вземе чуждите пари. Тези презряни от всички вас хартийки. Вероятно съм го надценил и ще се окаже обикновен балък, по нищо не различаващ се от последователите си. Между другото познавам един човек който е спечелил в от инвестициите си в "Югоагент". От него не съм чувал лоша дума за Гаич. Пожелавам ви и на вас да се измъкнете сухи от цялата схема.
Коментар
Коментар