IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Ляга си богаташ, събужда се бедняк.
    Аз не съм видял тук някой да те убеждава да си чупиш прасето касичка и да инвестираш в биткойн.Струва ми се,че отново започва да те гони параноята.На 99.9% от пишещите хора в тази тема е ясно,че инвестицията в биткойн е рискова.

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
      БасеЙнИ и воИнИ. А "воЙнИ" е с друго значение.
      Също като BID/ASK и BUY/SELL се превеждат само като КУПУВА/ПРОДАВА, та без упреци към теб - тези уж елементарни и незначителни неща ме отчайват, за развитието въобще на фондовия пазар и "трейдърската прослойка", която добавя ликвидност на пазара и е важна част от този пазар, но това си е за нова тема и спирам да спамя тук.
      Шъ ма извинявате, ама басейн/басейни/два басейна според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        биткоин май произлиза от "бит кон".
        харесва ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Eто виждаш ли, колко са ти мътни нещата? Я ми напиши басеин и воин в множествено число?

В повечето руски форуми го пишат с дългото и, но там въпросът е малко политически, примерно ако се напише с украински правопис трябва да се напише биткоiн и затова си щракат направо с дългото и. Ние обаче сме страната на Кирилицата. Имаме си краткото и. Не се налага да правим компромиси. Ние, като българи, трябва да сме най-ревностните пазители на това духовно богатство. Славянските езици не са създадени за латиница. Ако не разбирате за какво иде реч, достатъчно е да прочетете някакъв текст на полски. За да изпишат щ или ш или ж или ч трябва да използват по 2-3 а понякога и 4 латински букви.

Наистина при откриването на темата също се колебаех, но след кратка дискусия с Оптик достигнах до същия извод. Въпросът е приключен, на бълграски се пише биткойн!
          БасеЙнИ и воИнИ. А "воЙнИ" е с друго значение.
          Също като BID/ASK и BUY/SELL се превеждат само като КУПУВА/ПРОДАВА, та без упреци към теб - тези уж елементарни и незначителни неща ме отчайват, за развитието въобще на фондовия пазар и "трейдърската прослойка", която добавя ликвидност на пазара и е важна част от този пазар, но това си е за нова тема и спирам да спамя тук.

Коментар

• Искам тези, които рекламират биткоина, да ми отговорят на следното:

Ако някой реши да си обърне парите в биткойни, той ще бъде принуден да виси денонощно пред компютъра и да се звери през цялото време като чакАл в монитора с графиките. Ще трябва неотлъчно да следи, да не би да започне нов срив на курса, само и само за да не му изгорят парите, така ли?

Ще е принуден всеки час, всяка минута, всяка секунда да виси пред компютъра и да блее в графиката, само защото всеки момент може отново да се срине курса. И ако изпусне или проспи момента, след два часа ще бъде последен бедняк.

Че така с тия биткоини, тоя кога ще яде, кога ще пие, кога ще спи, кога ще ходи на работа??? А ако спре тока за няколко часа или прекъсне интернета?

Работата е ясна вече: биткоин май произлиза от "бит кон".
            Last edited by Frosty; 15.04.2013, 19:54.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Като видях последния пост на Zal_Negodnik и се сетих да задам следния въпрос, който ме вълнува изключително много.

Да приемем, че някой балък ви се върже на акъла, че биткойна е виртуална валута, че е много ценен и т.н, и реши да си вкара парите в биткойни. Купува си примерно 200 биткойна, което по курса от миналата седмица прави 200*150 = 30 000 долара.

Доволен от сделката, че е станал притежател на безценните виртуални биткойни и сигурен, че е защитил парите си срещу инфлация, облагане на депозити, данъци, печатане на пари и други опасности, грозящи книжните му пари, нашия човек си ляга вечерта щастлив и спокоен. За негова зла участ, докато спи сладко, в полунощ на пазара настава паника. Балона се спуква за пореден път и курса само за три часа рязко се срива до 60.(Същия сценарий вече го видяхме на живо миналата седмица в петък).

Сутринта балъка ще може да получи срещу биткойните си само мизерните 12 хиляди долара. Тоест само за няколко часа докато е спял, балъка е загубил почти всичките си пари. Ляга си богаташ, събужда се бедняк.
              Last edited by Frosty; 15.04.2013, 19:54.
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
                и е добре да си наеме някой анализатор да му прогнозира цените ,понеже е оЧеизвадно че той не става за това
                Не знам само дали ще може да си го позволи след ОГРОМНОТО пропадане на злата,сребра и койни през последните дни
                Само хората, които работят със заемни средства са толкова нервни, че трябва да прибягват до хапчета. Който си е сложил личните спестявания, може само да стигне до 0

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Фори, май ще трябва да инвестираш и във валериан, диазепан и лексотан.........
                  и е добре да си наеме някой анализатор да му прогнозира цените ,понеже е оЧеизвадно че той не става за това
                  Не знам само дали ще може да си го позволи след ОГРОМНОТО пропадане на злата,сребра и койни през последните дни

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Нобела по математика ти е в кърпа вързан тази година!!! Честито и да почерпиш!!!
                    моя грешка,от 260 на 60 е близо 77% срутване ! малко ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      От какво да се плаша? Моите пари са злато, сребро и биткойн.
                      Фори, май ще трябва да инвестираш и във валериан, диазепан и лексотан.........

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Нищо не откривам, пише там разни глупости - например било време да се влезе на дълги - при як сигнален бар за къси..ама яки къси.
                        Ааа, правиш се, че не разбираш... .- но регистрираш се, пускаш заявка, че ти трябва заем XX bitcoin-a за Y% лихва и понеже там всички са фенове на bitcoin, никой не те финансира и те така...

Жалко, че нямам ни един биткойн - щях да ти дам на заем.

Коментар

Прав си ! Дай идея как да дадем койните на късо, за мен посоката е ясна - яко на юг и в момента има голяма печалба в тази работа.
                          Точно това е проблема.Само тези които имат койни са в играта.Останалите могат само да пишат по форумите.

Коментар

• verimg

Нищо не откривам, пише там разни глупости - например било време да се влезе на дълги - при як сигнален бар за къси..ама яки къси.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Прав си ! Дай идея как да дадем койните на късо, за мен посоката е ясна - яко на юг и в момента има голяма печалба в тази работа.
                              Това вече е обсьждано. Отиваш ето тук
                              https://btcjam.com/listings

и взимаш бтк назаем, като падне курса - врьщаш и си ти. В никакьв случай не е препорька да се прави! Не си го чул в тая тема! Ама - като искаш да се садиш на пачи яйца и си просиш линкове.

Коментар

• detonator

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X