При 1вия голям играч, който се хване на хорото да приема койна, ще стане доста смешно и ще хвръкне до небесата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Сложих му на графиката доста индикатори и реагира както евро/йената (в периода 2002-2005), даже и по чисто. защото за сега не съм видял да ме подведе индикатор(няма фалшиви дивергенции и прочие).
Иначе ще продължа да го следя както съм планувал
ПП: Сега бих купил пак дълги (ама малка позиция)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПичове, още ли се занимавате с тая глупост? - тоя биткойн е инструмент за стригане на овце. Ако някой има монети, сега е момента да кешира, докато все още има кой да дава пари за тях. Да не се повтори пак априлското стригане до кожа...Ганя Балканский J.R.
Коментар
-
Чакай малко, чакай с този спад, че като гледам графиката http://bitcoincharts.com/charts/mtgo...m1g10zm2g25zps как стигна 200 долара и ако беше нещо друго което по принцип търгувам, сега щях да отворя здраво дълги (особено двата последователни 15 минутни бара като шиш са оформени) .
То затова и го следя от известно време, че мисля при по голям спад( като падне и се задържи известно време с ниските нива) да се включа в играта със спекулата с биткойнтите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСтава доста интересно тук при биткойна.След като стигна 235 долара, почнаха да го разпродават и падна до 186 долара, дали не почнаха големите разпродажби или пак както до сега, ще се върне и ще продължи да катери ?
Коментар
Коментар