На този сайт: http://coinmarketcap.com/ можете да видите списък с всички криптовалути и как се движи цената им.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pastet89 Разгледай мнениеДругите криптовалути с фиксиран курс към биткойна ли са?
Иначе доводи съм давал, да не се повтарям, то докато не направиш няколко загуби не се усещаш
Иначе виждам че някои хора разбраха какво казвамМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
verimg
Китай и Индия се усещат че ще глътнат вода с този експеримент и той прицелва тях, затова се опитват да защитят хората си.Нямаш си на идея за колко грамотни хора става въпрос, когато говориш за управляващите там.Запада залязва и се излага с малоумните си политици, а те вървят напред яко.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Ще ти пиша какво следва.......
Като се нагушат патките, ще им вземат главите.....
Честита Коледа!
(Тези дни слушах не един разговор по темата на хакерчета-начинаещи инвеститори и истински се забавлявах)
Но, когато и ваксаджията ти говори за това...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениено е ясно какво е в същността си, така че....
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеВчера баща ми ме пита какво е това че го видял по новините, правете си изводи какво следва."Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеЕ ме разбирайте погрешно, в момента можеш доста да направиш и да го разменяш за реални услуги и продукти, но е ясно какво е в същността си, така че....
Вчера баща ми ме пита какво е това че го видял по новините, правете си изводи какво следва.
Ще ти пиша какво следва.......
Като се нагушат патките, ще им вземат главите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
Вчера баща ми ме пита какво е това че го видял по новините, правете си изводи какво следва.
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениено е ясно какво е в същността си, така че....
Ако искате да ви взимат хората поне малко по-сериозно , вкарайте малко доводи и се обосновете,от празни приказки файда няма.Last edited by kurta007; 25.12.2013, 18:42.
Коментар
-
Е ме разбирайте погрешно, в момента можеш доста да направиш и да го разменяш за реални услуги и продукти, но е ясно какво е в същността си, така че....
Вчера баща ми ме пита какво е това че го видял по новините, правете си изводи какво следва.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Весела Коледа!
С това "нищо" можеш да си купиш/наемеш - домейни, хостинг, клауд услуги, почти всякакъв софтуер, темплейти за готов сайт, компютри и всякаква техника, злато и сребро, хотелски стаи, самолетни билети, както и много други по-незначителни неща. Има хора които продават имоти и автомобили за койни.
Можеш да платиш в койни за труд на фрийлансъри - уеб дизайн, приложения за телефон, разработка на какъвто и да е софтуер, дизайн на каквото и да е и т.н.
Биткойн все още е само един експеримент, наречете го балон ако щете, така че това е само началото."Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеНе разбрахте ли че обменяте пари за НИЩО
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеЦентралната банка на Индия вчера:
[url]/Западния свят/ явно ще яхне койн вълната и ще е иноватор и откривател както е било почти през цялата история на човечеството ..... .Нищо ново.
http://www.coindesk.com/singapore-re...rfere-bitcoin/
Сингапур е на обратното мнение. Нищо, че имаше една теория, че Сингапур бил градът на синга(или цинга), ама явно има сигани и сигани
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТова се казва "мъдрост". Източните държави защитават хората си от измами, това е! Не разбрахте ли че обменяте пари за НИЩО и обратното, като много скоро обратното няма да е възможно.Last edited by verimg; 25.12.2013, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеЗатвърждава се тезата че циганина си е циганин.Бялата раса/Западния свят/ явно ще яхне койн вълната и ще е иноватор и откривател както е било почти през цялата история на човечеството докато циганинЪт и негърът ще обират трохите .Нищо ново.
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Централната банка на Индия вчера:
http://rbidocs.rbi.org.in/rdocs/Pres...1261VC1213.pdf
Предупреждават че търговииката с койни е опасна и проучват въпроса за някаква регулация.Вероятно ще последват Китайските им събратя.Леко негативна новина,но Индия в момента не е голям ,даже никакъв играч на сцената.Режат още в зародиш.
Затвърждава се тезата че циганина си е циганин.Бялата раса/Западния свят/ явно ще яхне койн вълната и ще е иноватор и откривател както е било почти през цялата история на човечеството докато циганинЪт и негърът ще обират трохите .Нищо ново.
Last edited by kurta007; 25.12.2013, 11:55.
Коментар
Коментар