If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kurta007 , поздравления за добрия анализ,
Вече се изстреля. Започнаха и нетърпеливите за Селл.. Определено купилите на 1200$ могат да бъдат спокойни - ще излязат на плюс.
Цената няма нищо общо с това което представлява биткойн. На него му е все едно колко ще струва. Разните 'играчи' с малка и голяма буква ги интересува.
Нооо.. при тази цена, вече все повече ще се чува и чува за криптовалути.
Значи всеки ден ще ти е по-лесно, бързо и евтино да ходиш до банката, отколкото да правиш транзакции от таблета в колата на топло?
Първоначално изпратено от Frosty
Сериозните хора и бизнеса винаги ще предпочетат банките за разплащания и колкото да се напъвате, не можете да ги принудите да вкарат пари и да използват вашата умряла пирамида.
Никой никого нищо не принуждава или зарибява. Тук обсъждаме Биткойн (и криптовалутите като цяло) - тенденции, възможности, заплахи и всичко свързано с тях.
Биткойните са доста некадърна система и не стават за всеобщо разплащане.
Преводите с биткойни са поне десет пъти по-скъпи и хиляда пъти по-бавни, и по-несигурни в сревнение с банковите преводи. Да не говорим, че има значителен риск да отмъкнат монетите на притежателя във всеки един момент.
На мен ми е много по-лесно да отида в банката и да си свърша работата бързо, сигурно и евтино. Балъците като са толкова умни нека да си използват техните тромави шиткойни и да плащат десеторно по-скъпи такси за преводи.
Биткойните са доста некадърна система и не стават за разплащане.
Преводите с биткойни са поне десет пъти по-скъпи и хиляда пъти по-бавни, и несигурни в сревнение с банковите преводи. Да не говорим, че има значителен риск да отмъкнат монетите на притежателя във всеки един момент.
На мен ми е много по-лесно да отида в банката и да си свърша работата бързо, сигурно и евтино. Балъците като са толкова умни нека да си използват техните тромави шиткойни и да плащат десеторно по-скъпи такси за преводи.
Добре но сволачите - банките пак лапат комисионни за преводи покрай недоправения койн !
1. За малки и средни суми можеш лесно да ги избегнеш тея банкови преводи. Просто намираш локално физическо лице, което продава койни (сайтове с такива бол), уговаряте се в някое кафенце да направите размяна и си получаваш койните.
2. Представи си друг сценарий, без банки, без трейдове с фиатни мангизи. Аз работя в софтуерна компания, която приема плащания от клиентите си в биткойни. Някакъв много малък процент от продажбите са в койни и те се натрупват в портфейла на шефа. Той понеже е много готин и тримесечието е било много добро решава да даде бонус на служителите си, по 0,2 БТЦ на всеки - хем да ги поизчисти, хем да запознае служителите си с криптовалутите, хем да им създаде усещане, че работят във високотехнологична компания. Полсе с тея койни всеки петък с колегите ще ходим на кръчма с ваучерчета от грабо
Това за изкопаването на вече изкопани койни спри да го приказваш, или се обоснови какво точно искаш да кажеш.
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
На графиката която дадох ,пробием ли 940 в гокса тръгваме за нов връх до месец максимум,отдолу подкрепите са 880 и основната е в зоната 680-520.На гокса наредиха много бай и селл ордери ,5к койни до 1000$ ,както и 5к до 830$ ,така че най-вероятно ще сме в консолидация да свикне малко масовката с цената преди да тръгнем на някъде.
Добре но сволачите - банките пак лапат комисионни за преводи покрай недоправения койн ! Е това не го удобрявам, както и изкопаните лесно койни в началото от създателите на недоправения софтуер.
Не е вярно, че всички койни са еднакво трудни за нацелване - първите койни дето ги държат онези са най лесни, в момента се прекопават вече изкопани койни защото хардуера с който са копани е меко казано неподходящ за целта. И не е заслугата за тази технология на тези които си напълниха сега дожбовете от нея, този който я е измислил НИЩО пак не получава, ама той ще ги измисли тях ако има справедливост на тоя Свят.
През последните дни бая мечки и "експерти" предричащи пукване на пирамидата дадоха фира
Радваш се на поскъпването ли? Според мен не трябва да си позволяваш такива изказвания защото предизвикваш съдбата. Ако помниш и аз предвидих голям скок в цената преди да се срути, това не е достатъчно голям скок, ама като тръгне над 1200, вече бих се притеснявал и бих разтоварвал по малко
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Пирамидата ще се пукне чак когато половината от първите изкопани в големи количества койни си сменят собственика, тогава да говорим пак колко ценно е това животно .
Рали след новината че след Overstock.com още един супер гигант /Zynga/ от днес приема койни.
Малко хора са запознати каква е пък тая измислена Zynga .Нека обърнат внимание на скрииншота и да проверят NASDAQ: ZNGA.
Zynga отваря пътя и на онлаин покер залите да приемат койни.
Huge news както казват Хамериканците
И една друга "Huge news" но не свързана с койни .Ще си купуваме легално джоинт след време с биткойни,нещо немислимо само допреди няколко години http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2841579
Коментар