IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имам акции, земеделска земя налична и акции във фондове за земеделска земя, гараж, недвижим имот, шортвам и държавни облигации

отделно виждам супер възможност в момента за инвестиции в една криптовалута, но съм малко суеверен и няма да споделя на този етап
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение

Сравняваш свободна генеративна технология СЪС комерсиален продукт и архаичен държавен механизъм за заплащане на несъществуваща вече услуга?!
      И технологията за правене на камшици или карети вероятно е била свободна, но трябва ли вече на някого.
      Както казах по долу - дано да си вземете печалбите някой ден, но тази сделка вече е твърде преекспонирана. Аз лично като убежище на кеша и запазване на стойността ще предпочета частните валути наречени акции на компании - примерно акции на Кокакола, Жилет, Макдоналдс, Нестле, Проктър енд Гембъл и т.н.
      Хората нито ще спрат да ядат, да пият, да се бръснат, да се къпят и т.н. И го правят всеки ден. Тъй че тези компании сравнително адекватно ще си променят цените на продуктите при първите признаци на инфлация и така стойността на акциите ще си расте със инфлацията, а когато инфлацията спре ще продължат да печелят и да дават дивиденти.
      Ако си спомняте нашата хипинфлация и цената на лева тогава ходи до 3000 и след това падна на половина. Стоките от първа необходимост пазят стойността си при хипер инфлация така че това ще бъде моят залог когато забележа че има признаци на такава. От друга страна Биткойна скочи вероятно в повече пъти от колкото очакваната хиперинфлация - ако имаме дори 100% световна инфлация държавните дългове ще паднат на половина мерено през БВП и ще станат обслужваеми и при по-високи основни лихви.
      Критиците на бинкойна нямаме Биткойни, но все пак искам да попитам тези които имат какъв друг инвестиционен опит имат защото честно казано не съм ги виждал по другите теми...
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1

Наистина ли си вярваш че ЦРУ или НСА... ще го открият?! Че те не успяха Сноудън да хванат.... ще хванат Сатоши... това е просто смешно дори като предположение.
        Как наистина смятате, че е възможно ЦРУ и НСА да хванат някого, стига да искат...Това си е наистина смешно предположение..

Коментар

• Сатоши Накамото може и да е анаграма

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Xman1,
            ЦРУ не отдавна беше поканило един от кор разработчиците който последно е разговарял с него за 'разговор'
            Разработчика лично ли се е срещнал със Сатошито или са си изпращали романтични телеграми?
            "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              както кубчетата на Рубик преди 25 години

като сравнително рядка емисия пощенски марки...

Сравняваш свободна генеративна технология СЪС комерсиален продукт и архаичен държавен механизъм за заплащане на несъществуваща вече услуга?!
              "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Xman1,

не го знам този който се преструва. Всъщност официално не е издирван, но ЦРУ не отдавна беше поканило един от кор разработчиците който последно е разговарял с него за 'разговор'
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Само че печалбата е такава когато се вземе
                  +1

преди 5 години научих най важният си борсов урок - далеч по важно от това да се возиш дълго на правилният влак е да слезнеш на правилната спирка
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    С тази разлика, че никой не маркетирал БТК-то. Нещо повече - фаундъра му е издирван от Интерпол
                    Виж в това не мога да съм напълно сигурен - има едно правило - когато не ти е ясно за какво ти говорят значи става въпрос за твоите пари
                    Много пъти се е случвало и продължава да се случва да се прави интернет рекламна кампания примерно за някое ПениСтокс. Става под формата на безплатни анализи , цели сайтове дори се появяват и после изчезват. Темата за Биткойна дори и сега продължава да е интресна на медиите и те я бутат на първа страница. Но в началото може и да не е било така, а после е трябвало много малка част от печалбата на първите копачи за да се поддържа огъня...

Както и да е дано да спечелите или да се отървете навреме

Коментар

Така е - критиците на биткойна нямаме от тях, но за Сделката Биткойн най-вероятно вече говорим единствено в минало време - някога са били стрували центове и някой е купил или произвел от тях.Тези хора са направили удара на живота си, а останалите сме пропуснали за пореден път. Но тези хора са единици, 99 % от феновете на биткойта са се качили на ракетата когато е била вече излетяла отдавна - при двуцифрени и най - вече при трицифрени стойностти в долари. И са се качили заради потенциалната огромна печалба от бъдещата препродажба отново в инфлационните долари. Само че печалбата е такава когато се вземе, а до тогава притежателите на биткойни или са инвестирали в една крайно волатилна виртуална стока или са я "изкопали" уж безплатно но реално са платили и продължават да плащат сметки за ток и хардуер без да имат приход.
                      Това си е просто добре маркетиран маниакален продукт - както кубчетата на Рубик преди 25 години. Всеки искаше да ги има и цената им беше в пъти по-висока от сега.
                      Или като сравнително рядка емисия пощенски марки - преди 50 години си е било култово да се събират марки. Сега марките в очите на новото поколение са като хартиените снимки - ненужни...
                      Медиите обаче лесно сменят посоката и намират нова интересна тема и какво ще стане когато спре да се говори за бинкойн или се появят 50 други криптовалути - те ще са относително евтините и масови а биткойна скъп - тогава ще се продава биткойн и ще се купува ХХХкойн...
                      С тази разлика, че никой не маркетирал БТК-то. Нещо повече - фаундъра му е издирван от Интерпол

Коментар

• Така е - критиците на биткойна нямаме от тях, но за Сделката Биткойн най-вероятно вече говорим единствено в минало време - някога са били стрували центове и някой е купил или произвел от тях.Тези хора са направили удара на живота си, а останалите сме пропуснали за пореден път. Но тези хора са единици, 99 % от феновете на биткойта са се качили на ракетата когато е била вече излетяла отдавна - при двуцифрени и най - вече при трицифрени стойностти в долари. И са се качили заради потенциалната огромна печалба от бъдещата препродажба отново в инфлационните долари. Само че печалбата е такава когато се вземе, а до тогава притежателите на биткойни или са инвестирали в една крайно волатилна виртуална стока или са я "изкопали" уж безплатно но реално са платили и продължават да плащат сметки за ток и хардуер без да имат приход.
                        Това си е просто добре маркетиран маниакален продукт - както кубчетата на Рубик преди 25 години. Всеки искаше да ги има и цената им беше в пъти по-висока от сега.
                        Или като сравнително рядка емисия пощенски марки - преди 50 години си е било култово да се събират марки. Сега марките в очите на новото поколение са като хартиените снимки - ненужни...
                        Медиите обаче лесно сменят посоката и намират нова интересна тема и какво ще стане когато спре да се говори за бинкойн или се появят 50 други криптовалути - те ще са относително евтините и масови а биткойна скъп - тогава ще се продава биткойн и ще се купува ХХХкойн...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                          Може, що да не може.

Правиш си няколко BTC портфейла, слагаш пари на няколко BTC борси и започваш да играеш на арбитраж. Купуваш евтини BTC от едната борса, прехвърляш си ги в портфейла на другата BTC борса и ги продаваш по-скъпо.
                          Как не се сетих досега...?
                          Имам едно малко съмнение - че на едната борса ще ми гепят койните а на другата доларите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                            да не стане така овцете да изядат вълците а ?
                            Това на некво клипче у ю тубата ли си го гледАл?...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Лисици, защо говорите за вкуса на гроздето BTC, преди да сте го опитали?
                              Кажете ми адреса на вашия BTC-портфейл, за да ви пратя малко безплатни, да опитате
                              Засега не продавам BTC. Ползвам ги за покупка на хардуер или виртуални GHS. Чакам курс 1200 USD/BTC

Произвеждам BTC от април 2013, сега съм на 384 mBTC на ден
                              А ако стане 1201 каква е стратегията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Сега, като падне под 100, ще си купя 1/100 койн да съм в парите като стане по 100 000
                                Аз и сега плащам 800 лева за един биткойн. Ако има продавачи, ще ги помоля да ми пишат на лични, за да уточним точната бройка и начин на плащане. Принципно превеждам парите веднага, а ако има по-страхливи, мога да им плащам и в брой.

Коментар

Working...
                                X