Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaronАз пък мисля, че си митоман.
На този Биткойн адрес: 1848ukqwX6vU2onDf2Se8Fitr7ttHopTuH който размахваш отдавна, виждам само две транзакции и салдо 0.01 BTC, които аз ти подарих на 2013-05-04 12:53:23
https://blockchain.info/address/1848...8Fitr7ttHopTuH
Докажи ни, че не си митоман, като ни покажеш нещо по-сериозноI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеЗа 5000 не знам, но едни 1900-2000 защо не.
http://www.macrotrends.net/1448/fed-...-vs-gold-price
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетова е минало заминало за тебе ..Забрави ,че ги лашна , а после си ги купи на 900 долара ... защото ги виждате поне 5 000 долара ( сакрално число - толкова трябваше да е златото според твоя "анализ")
http://www.macrotrends.net/1448/fed-...-vs-gold-price
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениеBitcoina е бъдещето по точно крипто валутите, не знам защо водите безсмислени спорове за пирамиди, фараони и инфлации.
Никой не може да ги спре само бедни олигархични държавици от които нищо не зависи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко покупката на биткойни още докато бяха с цена от едноцифрено число в долари е загуба, пожелавам си все така да губя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениемастъра е винаги на печалба, дори когато губи ....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИнфлацията с нищо не помага в една икономика. Само пречи. Инфлацията е просто един допълнителен данък. Само че е много по-лош от другите данъци, защото размерът му не е записан нито в един закон. Силните на деня според собствените си интереси определят, колко да бъде този данък без да се отчитат пред никой.
Всички сме наясно, че парите са власт. Когато ти определяш, колко пари да напечаташ, кога да ги напечаташ и на кого да ги дадеш означава, че ти сам даваш на себе си неограничена власт? През 1971 г., откакто светът се раздели със златният стандарт, световният финансов олигопол решава, какъв да бъде данъкът "инфлация". В резултат, "развитият" свят навлезе в епохата на корпоративният неофеодализъм! През 1990 г. България просто се присъедини към този неофеодален свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенали през тях работеше ..какво стана ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩо?!... Нито имам пари в Гокс, нито съм акционер там.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеа стига БЕ ... мастър гризна ли вече дръвчетоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеА инфлацията е като гравитацията - закон на физиката, нали - без гравитация хората не могат да ходят и без инфлация не могат да забогатяват..
Всички сме наясно, че парите са власт. Когато ти определяш, колко пари да напечаташ, кога да ги напечаташ и на кого да ги дадеш означава, че ти сам даваш на себе си неограничена власт? През 1971 г., откакто светът се раздели със златният стандарт, световният финансов олигопол решава, какъв да бъде данъкът "инфлация". В резултат, "развитият" свят навлезе в епохата на корпоративният неофеодализъм! През 1990 г. България просто се присъедини към този неофеодален свят.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ то от най-доходните, но не е за всеки.
http://www.investor.bg/novini/130/a/...-sasht,168414/
а стига БЕ ... мастър гризна ли вече дръвчето или още си убеден ,че биткойна е "валутата която ще спаси света"
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСъздателя му си е оставил ръцете на койна, недоправен е и затова се пирамидизира. Този е търгувал най вече на онези борси за акции - локалните, на които слагаш нещо и си му длагащ цена и чакаш някой да ти го купи. Тези сайтове са точно такива локални тържища един вид, пък държателя им може да си слага поръчки на поразия на някакви надути цени и да си ги изпълнява като продавач и купувач и цената да лети нагоре - много хитро, няма що.Не е балон, пирамида е и в един момент ще умре.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар