Барбарон, копаш ли Дарк?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron
По-добре тук: http://hardwarebg.com/forum/forumdis...buted-software
Коментар
� -
Колкото и да коментирате, дали е измама или понци схема, факт е, че биткоин е туk и сега. Има реална стойност в момента и се търгува. Дали ще го бъде или няма да го бъде си е чиста проба хвърляне на боб. Всяка новина свързана с биткоин рефлектира върху курса, и ако се надуе скоро пак балона, предполагам всички от опозицията тук, ще се ядосат вътрешно, че не са инвестирали... па дори и да не вярват в идеята, нали всички тук вярваме във финикийските знаци поне
....ако съм пропуснал някой препинателен знак, ето резерви !,?,-
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнениеТвоя коментар е тъп.
Оня ден видял някаква информация различна от БиТиВи новините и вече ги разбира нещата... Това което говориш е неадекватно...
Тея "господари" на интернет, каквото и да направят най лошото, което може да стане е да трябва да влизаш в инвестора е така - http://85.14.21.150
Дали ако ти изтрия всички абонати от телефона съм господар на GSM-мрежата?
това разбира се е чисто хипотетично
само за 1 ден щетите за световната икономика ще са колосални.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеИнтернет се контролира само от 14 души , които притежават 7 секретни ключовеПървоначално изпратено от $ Разгледай мнениеКъв съвет те гони пък теб, бе? Ха намери ми "съвета"!
Толкова ти е тъп коментара,че....
Оня ден видял някаква информация различна от БиТиВи новините и вече ги разбира нещата... Това което говориш е неадекватно...
Тея "господари" на интернет, каквото и да направят най лошото, което може да стане е да трябва да влизаш в инвестора е така - http://85.14.21.150
Дали ако ти изтрия всички абонати от телефона съм господар на GSM-мрежата?"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FrostyСега ни кажи, какво би станало, ако продавача откаже да ти прати стоката? Или ако каже, че вече ти я е пратил, а ти не си получил нищо. Или ако излъже, че не си му платил.....
Ще отидеш ли с платежното в X- Р.П.У. ? Или какво би направил при положение ,че си платил с долари или юани ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FrostyСега ни кажи, какво би станало, ако продавача откаже да ти прати стоката? Или ако каже, че вече ти я е пратил, а ти не си получил нищо. Или ако излъже, че не си му платил. С твоите прехвалени биткойни единствената ти опция остава да пиеш една студена вода. Вашата недодялана биткойн система е пробитата лодка и никога няма да може да се използва за разплащания, защото е несигурна, тромава, допотопна и не дава никакви гаранции.
Накратко отговорът е: Множестевен подпис! Тоест, частният ключ математически се дели на 3 независими части, така че обединяването на всеки 2 от тези 3 части може да го възстанови и салдото по този биткойн адрес изхарчено.
Ето ти една статийка за ограмотяване - http://bitcoinmagazine.com/11108/mul...uture-bitcoin/
Авторът Виталик Бутерин е софтуерен инженер и затова е нарекъл навлизането на множествените подписи Биткойн 2.0. Това е неправилно, но на него му е простено тъй като няма икономическо образование.
Правилното определение е друго...
Биткойн е парична система! Твоят въпрос е зададен спрямо функциите не на паричната система, а спряма функциите на разплащателната система! Разплащателната система основана на паричната система Биткойн ще използва тъй наречените "множествени подписи". Типичният случай е 2 от 3, когато една част от подписа е при купувача, втората при продавача, а третата при арбитъра. Ако продавача и продавача имат спор, то арбитъра решава. Той обединява своята част с изрядната страна и извършва /или връща/ плащането ДОРИ при липсата на съдействие от неизрядната!
Обърни внимание, че за раязлика от съществуващата допотопна банкова система. дори да е 100% злонамерен, арбитърът ТЕХНИЧЕСКИ не може да присвои и изхарчи нищо ако не получи частта от подписа намиращи се у продавача или у купувача!
Не напразно заявих, че 2014 г. е годината на края на Биткойн, като парите на Интернет и началото на Биткойн, като Интернета на парите!
Биткойн сега е само един мрежови протокол и съвсем скоро на основата на тази мрежа ще избуят доскоро невъобразими нововъведения в областта на финансите!
.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехахаха... чул-недочул, прочел-недопрочел, видял-недовидял... и ти си взел акъл да даваш!?...
Подсказвам ти
Никога не давай съвет на други хора за неща, от които ти самият не разбираш!
Толкова ти е тъп коментара,че....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеКато програмист от 10 години имам само това да кажа: Пхаааахахахахахахаха
Сериозно, свалете розовите очила!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Xman1Продавача ако е нормален продавач, ще предпочита да получава плащанията с биткойн и няма да ти създава проблеми... защото при пей пал има чердж бек... а това нещо е голям проблем за търговците.
Освен това не си мисли, че някой като живее на края на света, ще те измами и ще ти създаде проблем. На мен са ми създавали проблем в България в наш магазин и общо взето варианта ми беше да се оплача на Арменския поп, другия вариант беше да се съдя с тях... обаче това при наща съдебна система, щеше ми навлече още повече беди. Така че пих една студена водица и отново си припомних, че живея в България.
Иначе аз имам много добри впечатления от Китайците, много по вероятно е да ти признаят гаранция и да не се циганьосват, за разлика от наще родни магазини, които дето се вика са на две преки, но са големи нещасници. Уж нормални магазини пък работят като престъпници.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнениеАко трябва да ти отговоря в същия стил: ... Джиткай си на фондовата или където там, спекулирай си, върти си парите, но спри да се напрягаш да твърдиш, че ние твърдим, че това е пътят, по който всички трябва да поемат.
Тоест, какво ние твърдим, както и какво ти твърдиш, няма абсолютно никакво значение. Единственото, което има значение е балансът в края на месеца.
А ако ти, специално, нямаш интерес към крипто-валутите, то какво правиш в тази тема?
Всеки има глава на раменете си да си мисли. Не си първият, който се е присмивал на пушещите, боботещи автомобили от височината на седлото. Няма да си и последния....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sirex Разгледай мнениеЕто малко факти ,този понеделник си поръчах разни неща от Китай, Още същия ден хората ми дадоха ордер ,генерираха си адрес и им платих с биткойни , няколко часа по-късно ми шипнаха нещата и в четвъртък сутринта бяха на митница.И............от тамс какво си платил ?????? е аз сега как да ти сметна ДДС-то ,а цената на транспорта включена ли е в тези "биткони" ,аз как да разбера ,че това е истински инвойс . 3 ДНИ ЗА ПЛАЩАНЕ ДО КИТАЙ И ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА И 1 ДЕН ОБЯСНЕНИЯ , ако всичко работеше като "биткони" щяхме да сме в космоса.Но най-лошото ,е че според мен нещата нарочно се държат в такова лошо положение и дезинформиранист .Възможно ли е в ерата на Ит технологиите на митницата на летището да ми запишат една дискетка
и да си я прехвърлят по гишетата .Айде кажета сега това случайно ли е или никой незнае как да свърже 20 комп в мрежа.Отговора я ясен някой има интерес да се записват дискети и да се печата на матричен принтер вместо комп от гише 1 да прати едно файлче на комп на гише 7. Ето заради такива неща започвам да вярвам все повече и повече в криптовалутите
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
Имам задачка за твоя гении
Открии "разликите"
Възможно ли ти е да направиш разлика между:
Мечти.
Желания.
Реалност.
Факти.с какво си платил ?????? е аз сега как да ти сметна ДДС-то ,а цената на транспорта включена ли е в тези "биткони" ,аз как да разбера ,че това е истински инвойс . 3 ДНИ ЗА ПЛАЩАНЕ ДО КИТАЙ И ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА И 1 ДЕН ОБЯСНЕНИЯ , ако всичко работеше като "биткони" щяхме да сме в космоса.Но най-лошото ,е че според мен нещата нарочно се държат в такова лошо положение и дезинформиранист .Възможно ли е в ерата на Ит технологиите на митницата на летището да ми запишат една дискетка
и да си я прехвърлят по гишетата .Айде кажета сега това случайно ли е или никой незнае как да свърже 20 комп в мрежа.Отговора я ясен някой има интерес да се записват дискети и да се печата на матричен принтер вместо комп от гише 1 да прати едно файлче на комп на гише 7. Ето заради такива неща започвам да вярвам все повече и повече в криптовалутите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеПодсказвам ти
Интернет се контролира само от 14 души , които притежават 7 секретни ключове
Целият Интернет се контролира с помощта на седем действителните физически ключове.
Подсказвам ти
Никога не давай съвет на други хора за неща, от които ти самият не разбираш!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
�
Коментар