IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• г
    Незнам в коя фаза от превръщането си в зомби е Фрости, но не мога да не споделя тук събитието на вечерта - пускането на ауроракойн - сайтът е достъпен и има брояч на раздаваните на всеки исландец койни.

"176521.8 Airdrop coins in circulation, 1.68% of a total 10,500,000 Airdrop coins." 20:27 софийско време.

Интересно е , защото е нещо като нашата масова приватизация. Раздава се по SSN - номер на социална осигуровка. Наистина интересен експеримент в 330 000-ната държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty

Класически балон. Беше надут от корпоративните собственици на борсите, чрез масирана реклама в интернет и когато балъците се вързаха и изсипаха като счупени касички всичките си пари да си купят биткойни, собствениците на тези "борси" се покриха и изчезнаха с парите, а балона се спука. За притежателите на виртуалните стотинки останаха само някакви виртуални цифрички с падаща стойност.
      Трябва да си много наивен човек, да се вържеш на подобна схема. До тук биткойна за 4 месеца загуби половината си стойност. Сигурно ще му трябват приблизително още 4-5-6 месеца докато се срине напълно и да удари нулата.

Когато един балон е спукан, колкото и да го помпиш, винаги ще спада. Единствения изход е да се изхвърли и да се надуе друг. Чудя се кога олигарсите ще решат да се отърват от спукания балон биткойн и да го заменят с нов. Според ме ще е до края на годината. Вие как мислите?
      Аз мисля, че трябва да те носим на ръце ФРОСТИ, затова, че съвсем безкористно се опитваш да ни отвориш очите и ограмотиш, и най-вече да ни предпазиш от нас самите. Ние непросветените и невежите сме благодарни, че сме се докоснали до ИЛЮМИНАТ. Заслепен бях преди, сега вече прогледнах. Благодаря, благодаряяяя

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Това Etherum по ми вдъхва доверие
        Досега не съм видял нормален кандидат за 2.0. Но пък все интерсни идеи циркулират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Тайна...
          Това Etherum по ми вдъхва доверие
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Там ли си ?
            Тайна...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              А някои от списващите тук дали са в течение на това:
              Там ли си ?
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                И какво ще става там? Билети за Титаник ли ще продават?
                Билетите за Титаник отдавна са разпродадени от отдел "Банков Надзор" към БНБ.
                На това събрание в Четвъртък ще се продават билети за спасителните лодки на Титаник!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И какво ще става там? Билети за Титаник ли ще продават?

Коментар

• А някои от списващите тук дали са в течение на това:

Учредителното събрание на Българска Биткойн Асоциация ще се проведе от 18 часа на 27-ми Март 2014 г. в сградата на Бетахаус-София /ул. Крум Попов № 56-58/.

Коментар

• Вече имат европейски сървър и реджектите са под 3-4%, но по принцип мултипуловете си отиват..

Коментар

• CLEVER MINING

Пробвал съм ги clevera , 118-120 % профит примерно , което е много добре ,но има много голям rejected , понякога и над 30% от рейта ,което автоматично не само че ти изяжда профита ,но и дори вземаш по- малко от обикновенно .Иначе са бързи през няколко часа има payouts.

Коментар

• Ето една база за мултипуловете:
                          http://poolpicker.eu/text.php

Коментар

• Вафлата я знам отдавна. Преди 2 месеца правеше по 0.01 BTC/MH/Day обаче се разрастна много, от примерно 5-6GH до 38-40GH. Самото местене на такъв гигант скапва профита при дадена алтернативка, защото рязко вдига трудността й. В момента Вафлата прави по 0.004-5 BTC/MH/Day, което е сравнимо с Лайт-а по доходност и общо взето не си струва. Да не говорим, че мултипуловете убиват всяка алтернативка, защото веднага обръщат изкопаното в BTC и сриват цената.

С излизането на масови Scrypt ASIC-и до 2-3 месеца, нещата със scrypt валутите ще повторят ситуацията с Биткойн от миналата година по това време, ако не по отношение на цената, то по отношение на трудността и профита. Препоръчвам ти да се насочиш към scrypt-N, x11 или други ASIC&Multipool-resistant валути за копаене от сорта на Darkcoin и Vertcoin, които не са просто копия на BTC и LTC, а съдържат редица нови идеи в протокола си.

И още нещо - иде лято. Darkcoin, например се копае с GPU при около 65 градуса и перки не повече от 50%. Яко, а? И то при доходност подобна на LTC и мултипуловете..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              ако свалиш (даже по-добре разбъркаш базите данни) на главните думейн сървъри няма да си господар на мрежата, но ще лишиш едно 98% от интернет портребителите от достъп до любимите им сайтове..

това разбира се е чисто хипотетично

само за 1 ден щетите за световната икономика ще са колосални.
                              Не съм съгласен... Намираш IP адреса на някоя търсачка и след това всичко си е същото...
                              Такива гръмки заглавия като "Интернет се контролира само от 14 души , които притежават 7 секретни ключове" са чиста проба популизъм, журналистически бълвоч който масовия потребител няма да разгледа и на 2 реда след заглавието...
                              Ако се замислиш обаче, наистина има сила която контролира интернет (косвено) и това е Гугъл. Ако те преустановят дейността си за 2 часа пораженията ще са по-жестоки.
                              "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Барбарон, копаш ли Дарк?

Коментар

Working...
                                X