Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение$BTC #Bitcoin
2015-2017 bull market:1064 days
2017-2018 bear market: 364 days
2018-2021 bull market: 1064 days
2021-*current* market low: 364 days
Значи днес започват възходящите 1001 дни, дето ще минат 100к.
Бетер, вярваш ли го и защо ?
Рибока сега не получава помощи, а и инфлацията го е натиснала, как ще вървят цените нагоре ?
Или викаш, той ще се включи много по-късно ? [ATTACH=CONFIG]n4011363[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
$BTC #Bitcoin
2015-2017 bull market:1064 days
2017-2018 bear market: 364 days
2018-2021 bull market: 1064 days
2021-*current* market low: 364 days
Значи днес започват възходящите 1001 дни, дето ще минат 100к.
Бетер, вярваш ли го и защо ?
Рибока сега не получава помощи, а и инфлацията го е натиснала, как ще вървят цените нагоре ?
Или викаш, той ще се включи много по-късно ?
Last edited by Бедният брoкер; 14.01.2023, 19:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
След като проби низходящата тренд линия , на 22 ноември направи дъно и се отблъсна от нея . Сега вече и тук би трябвало да сме формирали дъното и да сме във възходящ цикъл.Last edited by Майстора233; 14.01.2023, 17:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4011131[/ATTACH]
някой голям купува и вдига манипулирайки цената, това са големи обеми
https://cryptopotato.com/600m-shorts...ockets-to-21k/
Браво на позналите движението! Обаче движението вече е тип "hockey stick pattern"...По принцип това не го пипам, освен, ако не съм вече в позиция, в която не съм...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4011131[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение20 к
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тоя умньо дето ми дава "мъдри съвети" да шортя биткойна се вижда колко ги разбира материята и фундамента.
Ако се водите по акъла му - ще си занулите авоарите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbetter, да той ще може да направи това нещо с изчислителната мощност и ще е толкова глупав за да форкне мрежата, вместо да я владее и да си върне 100 пъти инвестицията. Не мисля, че така ще направи.
Коментар
-
better, да той ще може да направи това нещо с изчислителната мощност и ще е толкова глупав за да форкне мрежата, вместо да я владее и да си върне 100 пъти инвестицията. Не мисля, че така ще направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение21..... ама как така уей? Нал щеше да умирга?Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениене познаваш и грам материята и не виждаш фундамента.
, защо не го шортиш? Ще станеш много богат ако си прав, а ако не, ще си останеш просто поредния хейтър!
Ако се водите по акъла му - ще си занулите авоарите.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар