Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by Frosty; 24.08.2017, 13:13.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Не знам бе Груйо,получава ми се нещо, угаждам ги.
Давай, докато можеш и следваш тренда на успеха.
П.С. Само леко предупреждение от моя страна - една позната, която вечно се бута във фешън глупостите и търси кое е тренди (иначе куха лейка с претенции), вчера започна да ми обяснява що е то биткойн и каква далавера било. Та внимавайте - не сме стигнали нивото на шофьорите и бг мама, но за мен сме близо. естествено, може и да греша. Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Емиле, га стана койнаджия, га взе съвети да даваш Браво, все така да печелишАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа, но има и такъв принцип - "Не може да паднеш от пода" т.е. ако си отново и отново прецакано - от един момент няма накъде повече
Коментар
-
Ти внимавай в картинката , че да не се появиш с нов ник "Отново прецаканото"Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+ Bez бойлер съм от вчера, следователно на аванта
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Преди тринадесет дни дадох мнение и съвет за това крипто(върни се и виж),тогава беше на 0,18,днес стигна 0,29!
Който слуша,печели!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНека обърнем внимание на третата по капитализация монета-ripple.
Тя отговаря ня изискването да се приема като платежно средство навсякъде по планетата,също нейното предимство е за най бърз превод-само 4 секунди.
За сравнение Етера-2мин. ,Биткойн- 1+ час.
В момента е на нива от 0,18 и е подходяща за покупка,а и за спекула.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМнения и съвети за Ripple ?
Който слуша,печели!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
А пък аз не позволявах на енергията да се загуби - с отделената топлина от ASIC-процесорите (1200 W) отоплявах идеално зимата кабинета си, докато генерирах биткойнчета Неудобното е, че вентилаторите са доста шумниНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеизключи бойлера и се къпи на аванта
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА пък аз не позволявах на енергията да се загуби - с отделената топлина от ASIC-процесорите (1200 W) отоплявах идеално зимата кабинета си, докато генерирах биткойнчета Неудобното е, че вентилаторите са доста шумни
Коментар
Коментар