IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Exee сега погледнах има 866 криптовалути и то само за момента хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Аз пък си ги "въдя" от тук: https://poloniex.com/lending#DOGE
      За има-няма 1 час + 100 броя
      Реферал за реферал. Аз на тебе ти на мене.
      Ама ми се спи вече, утре сабахлям си ок.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Защо имам чувството, че изведнъж всички хойнаджии почнаха да говорят, че не търгуват биткойн? Май нещо ще стане като повечето "майстори" на БФБ - винаги купуват на дъно и продават на връх и са винаги на печалба. Нищо ново под слънцето, видели сме ги такива достатъчно тук във форума .....
        Що бе Нетуеър - търгуваме го. Аз лично - само продавам, продавал съм и на 400$ и на 1000 и на 2000 и на 3.000 а най-високото ниво което "хванах" бе 4.400$ (7.100 лв.). Имам и инцидентни покупки на 250$ ама то беше в началото, да видя по-скоро как стават нещата. Сега ако падне до около 2.200$ пак ще купувам (както писах вчера)
        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Защо имам чувството, че изведнъж всички хойнаджии почнаха да говорят, че не търгуват биткойн? Май нещо ще стане като повечето "майстори" на БФБ - винаги купуват на дъно и продават на връх и са винаги на печалба. Нищо ново под слънцето, видели сме ги такива достатъчно тук във форума .....
          Намери къде съм търгувал с биткойн!
          Аз ще ти кажа,само веднъж при 2400 нивата с 400$ профит на парче. Преди няколко месеца.
          От тогава не съм го пипал,и не смятам.
          Има много по дащни криптоси,но не смятам да навлизам в подробности, заради масовия хейт,които цари в темата.
          И за да спят спокойни хейтърите-
          В момента съм на 4 цифрен минус
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

И що трябва да ги купувам?
            На мен ми ги въдят породисти ето тука:
            https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609

И то при изключена щайга.
            Аз пък си ги "въдя" от тук: https://poloniex.com/lending#DOGE
            За има-няма 1 час + 100 броя

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Всички криптовалути(читавите) се движат съобразно цената на биткойн.
              Казах кога влизам,спрямо цената на биткойна,нема да изреждам какви малки парченца,и какви точно крипто стотинки търгувам.
              Биткой не търгувам!!!
              Плюс това позицията си я изграждам постепенно съобразно нивата на цените,не влизам ол ин
              За твое сведение днес отново купих,ако падне още ,пак ще купя
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                Днес е ВЕЛИК ДЕН за КРИПТОВАЛУТИТЕ!!!
                Купих 1/2 Милинон Кучета а това е едва началото. До там докъдето го мисля ще са още 2-3 милиона. После като отиде на 1$ парчето - да не мрънкате че не съм предупредил!!!

И що трябва да ги купувам?
                На мен ми ги въдят породисти ето тука:
                https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1133609

И то при изключена щайга.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Днес е ВЕЛИК ДЕН за КРИПТОВАЛУТИТЕ!!!
                  Купих 1/2 Милинон Кучета а това е едва началото. До там докъдето го мисля ще са още 2-3 милиона. После като отиде на 1$ парчето - да не мрънкате че не съм предупредил!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
                    Край отече койна.Китай го забранява и тая нощ ще падне под 3000.А събота ще сме на нива около 1000
                    Тъкмо да купуват още, по евтинко че на високи цени го купиха, сега вече, някой ще влязат в дебрите на ТА , и графиката ще им проговори

Коментар

• Край отече койна.Китай го забранява и тая нощ ще падне под 3000.А събота ще сме на нива около 1000
                      http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Носела му приход 1 долар на ден... Тая карта от въздуха ли е паднала, или са ти я подарили бе бай Маринееее...
                        Ами останалото оборудване към картите, и него ли са ти го подарили?
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                          Н.................
                          ..
                          Виж тук: http://whattomine.com - все още 1 видеокарта носи ЧИСТ Приход от 1$ на ден!!!
                          Само преди около година този доход беше мечта ......
                          Last edited by X_Y; 14.09.2017, 22:00.

Коментар

• Гледам 1 Евро = 0.00035 BTC !!!
                            Не завиждам на тези които го "копат"
                            П.С. "копат" = плаща им се за труда с Евро .....

Коментар

• Не знам, обаче гледам, че в продавалника вече масово разпродават печатарското оборудване. Нещата с койните не изглеждат много оптимистични.
                              https://s26.postimg.org/btzyavbqx/Untitled_cr.jpg

Добре, че не се наших да си купя такова нещо...
                              Руснаците удариха пазара на койни със специализираните платки, които произвеждат и далаверата свърши.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Сладури,къде бяхте се изпокрили,като растяха крипто валутите?
                                Не ревете на чужд гроб моля.
                                Доста хора писаха че това са глупости,

Коментар

Working...
                                X