Първоначално изпратено от IvanTerziev
Разгледай мнение
SEPA ми се струва беше само за Европа... и времето със сигурност не е 2 дни, освен ако не си някой голям късметлия. Но това няма голямо значение, това нямаше да е толкова дразнещо ако знаеха поне какво работят. За мен най щастливия ден ще бъде когато отида и си закрия банковата сметка и повече никога повече не се занимавам с тия мизерници. Най мразя хилядите им таксички за нищоправене и некадърност, имат си за всичко таксичка, таксичка 1, таксичка 2, таксичка 3, таксичка 4, таксичка 5... криптовалутите поне имат само 1 такса. Понякога ми се иска да им седна на компа и аз да си свърша работа, те познават собсвената си скапана система по зле от мен... е***и мизерниците. Като ги питаш нещо, почват да ти говорят за друго нещо, това "най го обичам", той папагала си е научил нещо и ти отговаря, това което не ти трябва (имаше едно време един виц за Мирча Кришан и краставицата). Това все едно като отидеш в магазина и тръгнеш да си купуваш хляб, да има таксичка сол, таксичка транспорт, таксичка ток... таксичка таксичка...
П.С. Ха ха намерих го... ето да се посмеете: https://www.youtube.com/watch?v=2vWfGtq6f8o
Коментар