IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес съм романтично настроен
    Кратък гид за копаене на МагиКоин (XMG) https://coinmarketcap.com/currencies/magi/
    Копае се с процесор. Не пробвайте с ЛабТоп!!! Рискувате да си повредите процесора ..... Ако имате ДескТоп компютър може да го пуснете 24/7 да копае - Windows трябва да е 64 битов! Не се изкарва много, но ще сте "в играта" и кой знае, може да се запалите по Криптовалутите!
    Регистрирайте се тук https://xmg.suprnova.cc/index.php?page=register
    Идете на Help/Getting started page - създайте си миньори/копачи
    Свалете програмата за копаене от тук: http://www.coinmagi.org/files/m-cpum...erd-64-win.zip
    Направете си bat файл в директорията която и е копача - трябва да изглежда така:
    m-minerd -a m7mhash -o stratum+tcp://xmg.suprnova.cc:7128 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword

Weblogin.WorkerName и WorkerPassword - заменете с Вашите
    Направете си регистрация в Борса, на която да търгувате изкопаното, тук: https://bittrex.com/ След няколко дни, в зависимост от мощноста на процесора ще имате първите изкопани МагиКоини и ще можете да търгувате на борсата.
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Да не вземеш верно да купиш злато?!... това ще е голяма глупост според мен.
      Купих! Злато не мога да копая, но Биткоини - мога, та затова
      Всъщност копал съм (промивал) и злато, преди близо 30 г., като бях студент, и да ти кажа не е работа!
      1 кубик, 4-5 тона пясък и камънак за има няма 0,2 - 0,3 грама .... С Биткоините е по-лесно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти си много странна риба хейтър.

бай марин е дал някой лев за желязо и си копа койни.. малко по малко но си копа и продава (точеше се да зима злато)

накрая кой е по-добре - той с няколко жълтици + избито желязо (разходи за карти копачки) ... или ти дето не спря да ги храниш тука и си загубил доста часове да храниш койна...

не съм фен на балоните, но твоето е другата крайност на ъпърите.

поне бий едни къси от 7300 и като падне на 1000 ще си по 6300$ + на парче...ама не ти стиска.
        За койните съм точно хейтър и такъв ще си остана. Както казах и преди, ще гръмна едно шампанско, когато крипто-пирамидата се разпадне.
        Мисълта ми обаче е, че в момента койнаджиите се намират под голямо напрежение. Ако сега купят на 7300 може да се срине за минути до 100 долара и да им изгорят парите. Ако пък не купят могат да пропуснат евентуалният растеж до 22 000.
        В момента изобщо не ща да съм на тяхно място.
        При тези режисирани крипто-щуротии скъсяването не работи... сети се сам защо, така че скъсявай си ги ти, щом имаш зор да се набутваш.

А ти като не си хейтър, що не си купиш койни? Ако вземе, че се дигне до 50 000 може да спечелиш много.
        Last edited by Frosty; 02.11.2017, 16:44.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

бай марин е дал някой лев за желязо и си копа койни.. малко по малко но си копа и продава (точеше се да зима злато)

накрая кой е по-добре - той с няколко жълтици + избито желязо (разходи за карти копачки) ... или ти дето не спря да ги храниш тука и си загубил доста часове да храниш койна...

поне бий едни къси от 7300 и като падне на 1000 ще си по 6300$ + на парче...ама не ти стиска.
          +++

На 7.300 не успях да продам ама на 7.200 стана (11.800 лв.) и айде у ТавексО
          Сега продавам Биткоин Кеш - първата ми поръчка в Кракен за 500 Евро/Биткоин Кеш се изпълни, ако се изпълни и втората на 600 Евро - пак у ТавексО и това ще ми е най-сладката Унцийка Злато, защото както знаете Биткоин Кеша "падна от небето", т.е. беше БОНУС към Биткоините.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Бай Марин и Хикс мена дали купуват койни на 7300 или ги хвана шубето?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Алчен: според мене вероятна причина е това, че холандците са наркомани. Като се накозиш кат` тако`а, като нищо ще помислиш, че една гулия от шарено лале струва повече от къщата ти.

За мен настоящата цена на Биткойнченцето - вече над 7 Б ( СЕДЕМ БИМБЕРИЧКИ) в зеленичко, е тотална перверзия. Гледам даже - отскочило е за миг до 7.3 Б.

Няма как в един момент да не стане: "Мяу" - както някой туканка обичаше да се изразява. Все още смятам, че дългосрочната цена е над 10 Б и повече, ама няма начин спекулантите междувременно поне веднъж да не очешат наивниците кат` тако`а.
              Бай Марин и Хикс мена дали купуват койни на 7300 или ги хвана шубето?
              Last edited by Frosty; 02.11.2017, 16:00.

Коментар

• При лалетата поне вземаш нещо уникално.
                Днес всеки може да си копира сорсовете на всяка валута, и да си направи личен клонинг. Ако не беше така, т.е. верно някаква уникалност да имат тия хойни - и аз да съм инвестирал дребна сума.
                Абсолютно всеки може да си има собствен бай хойн.
                Всичко дето се случва сега е от неразбиране и склонност към риск.
                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Алчен: според мене вероятна причина е това, че холандците са наркомани. Като се накозиш кат` тако`а, като нищо ще помислиш, че една гулия от шарено лале струва повече от къщата ти.
                  .
                  Импе и сега е същото Само повтарят едни и същи мантри Накрая цената ще е 0-ла, не знам времево как ще се развият нещата, в Холандия е било 20тина години набалончването, сега нещата се случват по-бързо може и да сме на финала. Куцо и сакато купува и копа.
                  Last edited by al4en; 02.11.2017, 15:30.

Коментар

• Здравейте, има ли в България посредник, където да открия реална сметка "cash account" без марджин за търговия с Биткойн?
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Алчен: според мене вероятна причина е това, че холандците са наркомани. Като се накозиш кат` тако`а, като нищо ще помислиш, че една гулия от шарено лале струва повече от къщата ти.

За мен настоящата цена на Биткойнченцето - вече над 7 Б ( СЕДЕМ БИМБЕРИЧКИ) в зеленичко, е тотална перверзия. Гледам даже - отскочило е за миг до 7.3 Б.

Няма как в един момент да не стане: "Мяу" - както някой туканка обичаше да се изразява. Все още смятам, че дългосрочната цена е над 10 Б и повече, ама няма начин спекулантите междувременно поне веднъж да не очешат наивниците кат` тако`а.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Преди време май имаше и една българска "борса", която изгърмя и завлече парите на маса народ.

Коментар

• високите цени на койна и лудата спекула правят така щото играчорите да си държат койните в сметки при разни борси, които са уязвимото място във веригата. Мт Гох когато забягнаха откраднаха по-голямата част добити койни към тогава защото пак лудите цени и търговията бяха фактор хората да имат сметки в най-големите борси , за да могат да търгуват с койните си... после хоп-троп и 80-90% от койните заминаха...някъде..

според мен АНС и сие разузнавания имат ресурса за часове..ако не и за минути .. да блокират основните биткойн борси... това по линия на 'борбата с тероризма и международната престъпност'... не са казали не са го направили. Самите те (ЦРУ) от години използват парични потоци за финансиране на съмнителни елементи по цял свят та нищо чудно сега покрай биткойна да мажат филията и да остават стотици милиони за финансиране на всякакви 'демократични елементи' по целият свят...

само си разсъждавам.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                            Освен това банките имат нужда от "специална" защита от страна на държавите. Криптовалутите нямат нужда от такава защита, те нямат нужда от някакви специални закони които да ги пазят (от източване примерно) или да ги пазят от "зли журналисти"... или изобщо от каквото и да било... криптовалутите не са "крехки" и това се доказа недвусмилено. Никоя банка нямаше да оцелее без помощ от държавата след нещата които се случиха на Биткойн.
                            Малко обърка банка и валута. Банка е едно - валута е друго. Все пак една борса замина и там едни коини покрай нея също.

А иначе както те чета - на теория всичко звучи добре и перфектно. На практика - утре спират 5-те борси и биткоина умира. Щото никой няма да знае колко струва спрямо долара. А тока все още го плащаш с долари (хартиени валути).

На теория долара е една хартия - на практика зад нея седят САЩ - най-голямата икономическа и военна сила за момента. На теория биткоина звучи перфектно. На практика зад него има 5-6 гаража.

И 10 години са прекалено кратко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Но темата е за койна - за да има бъдеще трябва катаклизъм (сравнението ти с динозаврите е удачно), не, не трябва катаклизъм, трябва супер катаклизъм, а такъв никой няма да допусне. Поне не сега, на този етап.
                              Принципно, нЕкои катаклизъми, просто се случват. Без санкция от некого...
                              Неслучайно, от извесно време, таа (катаклизматичната) тема набира актуалност В " МЕДИИТЕ " (което за мен е лош знак)...
                              НО, това е друга тема.
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

това е възможно и звучи доста логично, но откъде ще се вземат тези койни? Нали са в супер, мага, гига защитими портфейли, дето са ънтъчабъъъъъъл в разни ядра, спори, зелени еуглени и епруветки? Къ ше дойде некой и ше ми каже - глей ся, имаш един койн, дай половината на чичко Шорош Ми няма да стане, ръиш ли, освен пак да се нацепят на трудни вилици, лъжици, посуда и салфетки. На мен лично ми звучи прекалено невероятно - както казах, със златото не стана, защо да стане с това дигитално нещо?
                                ассъм доста бос в материята и малкото което попрочетох, не ми позволява да отговоря, ОТ КЪДЕ... Според мен, "организационния комитет" по случая, се е подготвил подобаващо...
                                Щото, ама никак не ми звучи достоверно "историята за епонския програмис"... ( Горе-доле, същата "история", като за лицетокнига - студент, се присетил и произвел у колежа компютърна мрежа... и ... станал милярдер.... Е, Малко по-технологично-дегетално-крипто-цифровопротоколирана, ама се пак сме 21 век, налЕ )
                                Т.е. мисла "проблема" с ликвидността е "решен" преди да бъде зададен...
                                Относно златОто, мисла че грешиш...
                                Last edited by Колчо Слепеца; 02.11.2017, 13:30.
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X