Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеIvanTerziev - карданото е борсичка която ще ти превежда фиатни пари направо в дебитната карта, софтуера ще е готов някога - още не са го направили обаче са пуснали криптоса. Виж им сайтчето - 65 годишни японци са им в листата на проявяващите интерес. Обаче се качва яко наистина с луди проценти. Мисля да направя като Форексмастера - да изчезна от тази тема.
https://www.youtube.com/watch?v=Ja9D0kpksxw
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеIvanTerziev - карданото е борсичка която ще ти превежда фиатни пари направо в дебитната карта, софтуера ще е готов някога - още не са го направили обаче са пуснали криптоса. Виж им сайтчето - 65 годишни японци са им в листата на проявяващите интерес. Обаче се качва яко наистина с луди проценти. Мисля да направя като Форексмастера - да изчезна от тази тема.
https://www.saltlending.com/Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАми ако няма вяра във вечното движение нагоре...
Когато настъпи тоя критичен момент предполагам, че всички т.нар. "борси" едновременно ще хлопнат кепенците, ще изчезнат безследно от интернет и ще оставят койнаджиите с пръст в уста. Няколко пъти вече гледахме предварителна прожекция на този филм с гокса и с други борси, включително и български.
Най-хубавото в цялата работа е, че никой не знае кога ще настъпи краят на койните.
Може да е в други ден, а може и да е след 5 години, и междувременно да добутат цената на бай хойна до 30-40 хиляди долара за парче.
Мнението ми не е препоръка за нищо.Last edited by Frosty; 28.11.2017, 21:14.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
IvanTerziev - карданото е борсичка която ще ти превежда фиатни пари направо в дебитната карта, софтуера ще е готов някога - още не са го направили обаче са пуснали криптоса. Виж им сайтчето - 65 годишни японци са им в листата на проявяващите интерес. Обаче се качва яко наистина с луди проценти. Мисля да направя като Форексмастера - да изчезна от тази тема.
D.Y.F-091066
Коментар
-
monopola - бялата книга е дебилна, по добре прочети за безплатните кебапчета дето писах.Last edited by supertrader; 28.11.2017, 21:07.D.Y.F-091066
Коментар
-
Малко по същество
Някой ползвал ли е някакъв софтуеър за управление на по-голям брой Асик машини? Тоест едновременно да им задавате смяна на пул или пък да се рестартират, ей такива неща, да не трябва това да се прави ръчно на всяка една машина, че е малко досадно. Евентуално тоя софтуеър да е и с някакъв калкулатор на доходност и автоматична смяна на валутата?
И в тази връзка пак питане към миньорите - сменяте ли валутата често според какво изкарва най-много пари? На мен ми е доста досадно и не го правя, пък и в 90% от случайте наисхаш плаща най-много, пък и смятам, че биткойна е фундамента на целия крипто свят, тоест в дългосрочен план предпочитам да трутам от него. От време на време въртя някакви малки алткоини уж за висока доходност, но наистина не ми се занимава, пък и не желая да отделям повече от половин един час на ден за цялото това нещо. Та как сте решили нещата при вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак не се намери някой смелчага да отвори къси ... и да се похвали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЗащо да отваря къси?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
+1
Той е и Автор на Темата за което аз лично му БЛАГОДАРЯ!!!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеНека днес всички си спомним за казаното от Форекс Мастера.... 10000...
Мастер, върни се, липсваш ни
Той е и Автор на Темата за което аз лично му БЛАГОДАРЯ!!!remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар