Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плоският данък е реално прогресивен в ущърб на бедните
Collapse
X
-
Седи си възрастната госпожа Лебедева на верандата, гледа си природата, радва се на красивия зимен ден и по едно време чува викове, гърмежи, тръби.
- Наташа, какво става? – провиква се възрастната дама към прислужницата.
- Болшевиките вземат властта
- Какво искат тези болшевики? – с досада пак пита госпожата.
- Искат да няма богати.
Госпожата се замисля малко, потъва в спомени и промълвява:
- Еееех, а декабристите искаха да няма бедни…Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от biznesat Разгледай мнениеЧерният лебед чел ли си?
Ако Да, то ще разбереш, че си по-богат защото си късметлия.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПредлагам на администратора на сайта да премести статията в темата "Бисери и Вицове" и да разтуряме седянката...
Идиоти е имало,има и винаги ще има,така че няма смисъл да хабим време и нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз пак да задам един въпрос към привържениците на прогресивното подоходно облагане:
аз съм човек и ти си човек - с какво ти си по-човек от мен, за да искаш аз да плащам повече от теб????
Чакам смислен отговор и продължаваме дискусията, иначе е стил "ама дайте да дадем" - ами аз пък не ша да давам нещо за нищо, шото как се казваше в онзи прочут филм "маргарит и Маргарита" - за да получиш, трябва да дадеш....
П.С. Марияне, точно то теб не съм очаквал подобна статия - бях на 100% убеден, че е пусната от лендлорда, пк то - мани, мани...
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеХахахах, бабит, ма ти къв бабаит си, бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от biznesat Разгледай мнениеЧерният лебед чел ли си?
Ако Да, то ще разбереш, че си по-богат защото си късметлия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз пак да задам един въпрос към привържениците на прогресивното подоходно облагане:
аз съм човек и ти си човек - с какво ти си по-човек от мен, за да искаш аз да плащам повече от теб????
Ако Да, то ще разбереш, че си по-богат защото си късметлия.
Коментар
-
аз пак да задам един въпрос към привържениците на прогресивното подоходно облагане:
Чакам смислен отговор и продължаваме дискусията, иначе е стил "ама дайте да дадем" - ами аз пък не ша да давам нещо за нищо, шото как се казваше в онзи прочут филм "маргарит и Маргарита" - за да получиш, трябва да дадеш....
П.С. Марияне, точно то теб не съм очаквал подобна статия - бях на 100% убеден, че е пусната от лендлорда, пк то - мани, мани...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение.. там много по лесно се открива и подържа фирма
декларация се подава веднъж годишно-няма декларация 1,6 трудова медицина,нап,
нзок,хеи и т.н.-от данъка ти се приспадат дори и автобусните билетчета
а на мен най-малко ми ги приказвайте какво е тук-толкова ми е до болка познато и изстрадано,че няма накъде
Ха, да вземем да се спрем с тоя социализъм и мисълта как добричкия чичко чиновник като ни вземе парите до шушка ще ни напълни паницата, ами да вземем да мислим как да позволим на хората сами да си вадят хляба.Last edited by Jay Gould; 17.10.2012, 16:03.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНа кой? На мене ли бре? Ти не ползваш ли благата на държавата? Децата ти не се ли учат в училище. Не ползваш ли здравни услуги. Ако ти излезе някой бабаит като мен насреща, няма ли да дотичаш хленчейки до чичко полицай? Ако ни нападнат утре примерно македонците, няма ли да разчиташ на армията да ти брани селската къща в Невестино примерно и семейството ти от обругаване?
Имам чувството, че мислите с някоя друга част от тялото си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕлементарно Уотсън!
Защото искат тук да плащат малки данъци, та да имат пари да пращат децата там, където се живее добре.
Гигов та каиш къде били данъците малки че не разбрах.Това е голяма заблуда.Данъците изобщо не са малко и малки.Тук ни грабят както си искат.Поинтересувай се какви са данъците в САЩ и тогава ше си говорим.
Коментар
Коментар