Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите български облигации - доходност
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениелично моите очаквания са в диапазона между 5-6%
ама ако стане на твоето няма да имам нищо против
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение4.93% лихва и около 74% родни участници го виждам!
Испанците все още продават, имот които носи 12К на година за 350К, ми няма да стане
Гърците са по-нагли, предполагам
лично моите очаквания са в диапазона между 5-6%
ама ако стане на твоето няма да имам нищо противНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе ме интересува особено, защото при никакви положения не бих си зел такива облизвации. Това би означавало да подкрепя профукването и ограбването на финансовият резерв, заради което се емитират тези облизвации.
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеsega videh 4e towa ste bade za 5Y. zna4i 5.6%Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПривет банда!
От 2 седмици съм на хуманитарна мисия на халкидики да помагам на братята да вържат бюджета. Говорих си с няколко представителя на бизнеса и хората са силно притеснени казват ако избереме Сириза ще е е голяма катастрофа - челна.
В този ред на мисли и имайки предвид Испанците как от 0-20- та стигнаха то 100 милярда за няколко седмици не съм голям оптимист за нашите облигации...остров на стабилност, ама за чужденците сме един дол дренки българи,румънци,гърци = тарикати.
Ако Дянков и ББ нямат договорки да ни ударят едно небрежно рамо като потупване задето разкарахме Путин за Белене... си мисля, че под 6% трудно ще слезем, но дано да бъркам
оптимистично 5.5 %
песимистично 7.5%
Поздрави и успех
Испанците все още продават, имот които носи 12К на година за 350К, ми няма да стане
Гърците са по-нагли, предполагам
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеспрямо немските ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение480bps 2YНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Привет банда!
От 2 седмици съм на хуманитарна мисия на халкидики да помагам на братята да вържат бюджета. Говорих си с няколко представителя на бизнеса и хората са силно притеснени казват ако избереме Сириза ще е е голяма катастрофа - челна.
В този ред на мисли и имайки предвид Испанците как от 0-20- та стигнаха то 100 милярда за няколко седмици не съм голям оптимист за нашите облигации...остров на стабилност, ама за чужденците сме един дол дренки българи,румънци,гърци = тарикати.
Ако Дянков и ББ нямат договорки да ни ударят едно небрежно рамо като потупване задето разкарахме Путин за Белене... си мисля, че под 6% трудно ще слезем, но дано да бъркам
оптимистично 5.5 %
песимистично 7.5%
Поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Новите български облигации - доходност
Привет компанията,
дайте да видим какви са очакванията на форумните герои, относно доходността, която се очаква да бъде постигната, при емитирането на бъдещите български облигации - емисия за 950 мил. евро.74под 5%43.24%32от 5 до 6%25.68%19от 6 до 7%16.22%12над 7%14.86%11Не-заслужил инвеститорТагове: Отмаркиране на всички
Коментар