IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Солидарност с Варна против строенето в Морската градина! (петиция)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Трябва, трябва. Нали знаеш че никой не може да ти откаже достъп до плажа)) Даже да не те пуснат, искай писмено защо? Абе мани и варненци само рИвете. Аз например след толкова години във Варна едва миналата открих колко е готино в Ботаническата Ти ходил ли си? Като тук у Софето. Има хора дето никога не са се качвали на Витоша
    хаха.. знам, че има такива То има варненци не са стъпвали в Аквариума.. Нямам мераци обаче да ходя на плаж в Евксиноград, нито смятам си губя времето с хора които работят с нареждания и да се разправям с тях, само ще им вдигна ганглиите и ще загубя време. Тия неща не зависят от тях..
    Да видим сега в понеделник, областният какво ще реши, тоест какво ще му наредят отгоре. Боко може да извади и дивиденти от случая, както досега отнесе негативи покрай скандала, особено откак кметът се оправда с министерството в София, но това вече предстои да проверим следващите дни.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• еи тая олигофренясала селяния ще ви затрие като град

вии маи по дале4е от морската градина никъде не сте ходили къде по европа и света има 500 хил град с морски градини като варна и бургас обсебващи икономи4ески наи цените пространства .ами никъде нема.тва е все едно държава сама да си изтръгне морските о4и.погледнати от морето това са едни ослепени градове ,така е защото бълг.се страхува от морето и моррск градина е един вид защитна преграда. 50 години се унижавате с лизане на фригидни вещици от западна европа а после на мен ще ми давате акъли.за сентрал парк питам защо не са обсебили пристанищните зони с него а не кво е било на негово място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Някой ден трябва да проверя. Докато ги зареждах не са ми искали карта, но пък идваше някакъв любезен иначе образ, управител ли какъв бе с който съм се мотал малко вътре, да си оправяме сметките. Но ми правеше впечатление, че вратата стоеше затворена или ако е отворена спираха някой и друг любопитен който иска да надникне вътре, повечето чужденци.
        Трябва, трябва. Нали знаеш че никой не може да ти откаже достъп до плажа)) Даже да не те пуснат, искай писмено защо? Абе мани и варненци само рИвете. Аз например след толкова години във Варна едва миналата открих колко е готино в Ботаническата Ти ходил ли си? Като тук у Софето. Има хора дето никога не са се качвали на Витоша

Коментар

Пускат бре, пишат ти личната карта и си вътре
          Някой ден трябва да проверя. Докато ги зареждах не са ми искали карта, но пък идваше някакъв любезен иначе образ, управител ли какъв бе с който съм се мотал малко вътре, да си оправяме сметките. Но ми правеше впечатление, че вратата стоеше затворена или ако е отворена спираха някой и друг любопитен който иска да надникне вътре, повечето чужденци.
          Last edited by Jay Gould; 08.04.2012, 11:20.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тарантулков, не знам корабите по Марица къде спират, но за тези във Варна теренът под Морската градина не е много добър за пристанище

Коментар

Имам приятели, имат точно там парцел и то на едно от най-апетитните места. Самите те живеят в морската в апартамент за 1 милион евро, а за парцела им от няколко седмици им звънят да им предлагат стоителство. Самите те обаче са едни от първите в подписките. Защо? Ами за тях 500 000 - 1 000 000 евро, ами голяма работа. Дето с тях, там и без тях. Предпочитат да могат да се разходят.. Хората си имат различна логика. Тяхната е, че не искат да се строи.. А парцелът им? Ами купили са го, но в момента той е включен в парка.. Както ми казва френда, като мина покрай тия дъвета и храсти знам че са мои .. Не иска нито да стои, нито да го продава, жена му също.

А защо американците са направили парка си в центъра на Ню Йорк. Ами ако бе малко по образован щеше да снаеш, че на мястото на Central Park е имало блато и там никога не се е строило. Когато започват дренажи на терена, става ясно, че там не може да се строи и си правят парк. Във Варна впрочем е същото. Точно под морската е пълно с подпочвени води, има свлачища и едно застрояване само ще закара някой ден новодомците долу на алеята..
              ти си изключително ценен пич , народно богатство си ... всичко знаеш , от всичко разбираш, няма човешко познание , което ти да не го знаеш....приятели имаш в целия свят и то елита на Земята... невероятен си...

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantula Разгледай мнение
                интересно тъпите хамериканци що не с направели централ парка то4но на мястото на пристанищните зони а са го ситуирали в центура на града.зелените площи не са само една морска градина която да обсеби икономи4ески наи переспективните пространства на един град .и после малдите варненци 30 години вместо с просперищ бизнес да да ти4ат на златните и да се 4*кат с гдр баби4ки за едно кожено яке и едни дънки с коиито да се разхождат из морската градина.
                само не разбрах от чобанското ти поведение какво искаш да ни докажеш, разкажеш или убедиш..... Освен ,че си селяндур и то доста необразован от целия ти крясък друго не разбрах...
                Last edited by Beti; 08.04.2012, 16:12.

Коментар

• Имам приятели, имат точно там парцел и то на едно от най-апетитните места. Самите те живеят в морската в апартамент за 1 милион евро, а за парцела им от няколко седмици им звънят да им предлагат стоителство. Самите те обаче са едни от първите в подписките. Защо? Ами за тях 500 000 - 1 000 000 евро, ами голяма работа. Дето с тях, там и без тях. Предпочитат да могат да се разходят.. Хората си имат различна логика. Тяхната е, че не искат да се строи.. А парцелът им? Ами купили са го, но в момента той е включен в парка.. Както ми казва френда, като мина покрай тия дъвета и храсти знам че са мои .. Не иска нито да стои, нито да го продава, жена му също.

А защо американците са направили парка си в центъра на Ню Йорк. Ами ако бе малко по образован щеше да снаеш, че на мястото на Central Park е имало блато и там никога не се е строило. Когато започват дренажи на терена, става ясно, че там не може да се строи и си правят парк. Във Варна впрочем е същото. Точно под морската е пълно с подпочвени води, има свлачища и едно застрояване само ще закара някой ден новодомците долу на алеята..

Коментар

• Само през Август май има проблемация, ако нямаш резервация.

Коментар

Беше, но само около 1990 г. После, към 2000 г. им бях доставчик с определен вид стока, имаше пазванти и не пускаха граждани
                      Пускат бре, пишат ти личната карта и си вътре

Коментар

Мисля, че достъпът до Евксиноград е свободен
                        Беше, но само около 1990 г. После, към 2000 г. им бях доставчик с определен вид стока, имаше пазванти и не пускаха граждани

Коментар

• ако имахте парцел4ета от реституция там друга песен ще пеете

интересно тъпите хамериканци що не с направели централ парка то4но на мястото на пристанищните зони а са го ситуирали в центура на града.зелените площи не са само една морска градина която да обсеби икономи4ески наи переспективните пространства на един град .и после малдите варненци 30 години вместо с просперищ бизнес да да ти4ат на златните и да се 4у*ат с гдр баби4ки за едно кожено яке и едни дънки с коиито да се разхождат из морската градина.
                          Last edited by Beti; 08.04.2012, 13:55.

Коментар

[[/IMG]

Двата парка са равни - по 800 декара, но левият се ползва от 500 000 човека, а десния - от по-малко от 500 мафиотизирани управници. Степента на достъпност на парка на Евксиноград от обикновеното гражданство е точен индикатор за степента до която управниците на България са заграбили обществените богатства на страната. Този духовен център на българското Черноморие можеше да е една невероятна приказка - но разбира се в друго време и с други управници, нямащи нищо общо с продажниците съсипали България.
                            Мисля, че достъпът до Евксиноград е свободен

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Ами почвайте протести....То лозето не ще молитва...а мотика.

Макар,че щом е минало през Общинския съвет това решение....не виждам смисъл.Най много да изядете по някоя полицейска палка.Просто всичко си е ЗАКОННО....друг е въпросът дали е правилно и морално
                              Бобане, то и влизането на САЩ в Ирак беше "законно" и хиляди други примери в историята.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Малоумието и лакомията на тези, искат да строят на мястото на морската градина граничи с безкрайността. Няма такива имбецили и ретарди, честно ви казвам.

Умния човек се учи от грешките на другите (видяхте какво стана в Испания с прекормерното туристическо строителство), глупавия от собствените си грешки (видяхте какво стана по черноморието в останалите курорти)... а тея са бетер от глупаци. Но така е... лакомията край няма, само след това да не стане лаком г*з кръв да с*ре.
                                Last edited by Beti; 08.04.2012, 16:13.
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X