Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бойко Борисов подаде оставка!!!!!!!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДо довечера бате Бойко си е пак на власт!
Вече има огромна тълпа срещу оставката пред НС
Пиенето ти е увредило мозъка!
Или може би дрогата?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Аха! И аз го чух по радиото. Дестина дърти реститутки се събрали пред НС и искат Бойко.
На едната щеше да и падне ченето докато говореше. Добре че има "Корега".
Вече има огромна тълпа срещу оставката пред НС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
Аха! И аз го чух по радиото. Дестина се събрали пред НС и искат Бойко.
На едната щеше да и падне ченето докато говореше. Добре че има "Корега".Last edited by X_Y; 20.02.2013, 14:43.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
01.04.2012, 01:21
Бойко Борисов подаде оставка!!!!!!!!
Честит ви 1 април
Усмихнете се!
Еййййй умен МАМУН с една година напред ги вижда нещата
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧестит ви 1 април
Усмихнете се!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколскиАми, явно си много малоумен да видиш, че нарочно оставих "иншестор" и не може ли да мислите въобще.Нали може да не съм на моята клавиатура.
Май само мухите ти са много в главата.И алкохол не пич пред компютъра.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТи ме счупи ) прав си
Та така - по-добре да се атакува смисъла на написаното, а не съдържанието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАлкохолЪТ не прощава, щом си тръгнал да гледаш чуждите грешки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМного правописни грешки ) алкохола не прощава )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАСТРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ: (Тази част от интервю е изнесено преди около две седмици за голям вестник, който искаше от мен материал, но аз забавих статията за публикуване.) ...Ние имаме шанса да се променим към по-добро. Цялата натрупана космическа енергия показва, че имаме свободен избор и не трябва да разпиляваме натрупаната положителна инерция в социално, икономическо и политическо отношение. Или ще използваме градивната енергия за нещо положително, или ще се внесе доста хаос и безпорядък. Сега в хороскопа на България има сериозен и важен аспект – преминаването на планетата Плутон през Слънцето на България и това може да провокира опасни събития и сложни промени, надявам се към по-добро. Периодът е наличен от края на декември 2012 до първите дни на април 2013. Българите и въобще цялото човечество ще избират между два пътя - пътя на благородството, миротворчеството и справедливостта или пътя на егоцентризма и разрушителните конфликти. За нас като държава, това зависи от гласуването на българите през лятото на изборите.
Както вече обясних, през най-важния космически фактор на България - Слънцето, преминава планетата Плутон. Тя има следните качества, които са систематизирани отдавна във всеки учебник по астрологията на няколко нива. Първо - колективната воля, трансформация на съзнанието, приемане на истината такава каквато е, освобождение от старото, страха и злото. Второ - ядрената енергия, природните стихии, подземната мощ на планетата ни, кръвта и енергията на Земята, политическите процеси, колективната воля на народа. И трето, най-ниското ниво на семантични значения – катаклизмите, смъртта, подземния свят, мафията, разрушителните сили, земетресенията, крайно негативните процеси и опасности. От друга страна, Слънцето във всяка звездна карта отговаря за Божественото и жизнените сили на субекта. Ето защо, през нашия народ преминава колективната политическа воля да се реши един крайно съществен въпрос...
ЗАБЕЛЕЖКА ПИСАНА НА 18.02.2013: Ако правителството се забави и не предприеме сериозни действия за намаляване на напрежението са възможни най-лошите и деструктивни сценарии - заплаха за държавността, улични сблъсъци и вероятност от тотална смяна на властта. За радост вече се предприемат реални мерки, финансовия министър е уволнен и вероятно след няколко дни ще вземе лиценза на ЧЕЗ - това ще успокои хората, но протестите ще спрат само ако електричеството се намали като цена с около 40-20% за крайния потребител и енергийните мафиоти не бъдат дадени на прокурор. Решителността на Бойко Борисов е поставена на изпит и от действията му през тази и следващата седмица зависи въобще възможността му да отиде на изборите. Ако приеме навременни и реални мерки - ще укрепи държавата и ще успокои народа и съответно ще има шанс отново да спечели изборите, ако се забави и не направи нищо реално за тока като цена и за ликвидирането престъпните схеми на енергийните олигарси - резултатите ще бъдат плачевни. Препоръката ми е народът да бъде послушан и да се изчистят спешно проблемите.
Черкезов
Коментар
Коментар